RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  28 Martie 2011 (pierwszy post)

Przegląd wydarzeń z europejskich lig
...Ignorance is bliss...
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  4 Mai 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: tak jak 2 lata temu?

Znowu Messi strzeli głową :DD
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  4 Mai 2011
No to koniec tych meczy na dziś, jutro Benfica - Braga.

Narka!
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Gutek909
Gutek909
  4 Mai 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: tak jak 2 lata temu?

wtedy Barca prezentowała lepszą grę i miała wyższą formę, nie sądzisz ?
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  4 Mai 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: wtedy Barca prezentowała lepszą grę i miała wyższą formę, nie sądzisz ?

sądzę iż skład był bardzo podobny, wiec licze na przebłysk tamtej formy :)
Rascal1878
Rascal1878
  4 Mai 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: United rozpupcom Barcelonę

Tak mów.! Tak mów o mistrzu własnie tego mi brakowało.

Mysle ,ze mozliwosc złożenia gratulacji kibicom najlepszej drużyny na świecie jest dla was sporą rozrywką gdyz nie każdy dostąpi tego zasczytu. Tak więc czekam...
dobra e .! spokój tam .! Dajcie mi dojsc do głosu ,wystarczy tych owacji ,mozecie juz usiąśc.
Nie będę sie rozpisywał...
Było Zajebiscie
smencikk
smencikk
  4 Mai 2011
Barca nie jest w takiej formie w jakiej była 2 lata temu. United postawią im podobne warunki do tych jakie stawiał im Real, z tym, że Diabły mają jeszcze silniejszą defensywę i jedynie w środku pola mogą mieć problem, bo to słaby punkt ekipy z Manchesteru, ale generalnie Giggs i spółka nauczą kilku performerów z Katalonii grać w piłkę.
egze
egze
  5 Mai 2011
A ja myślę, że to będzie nudny finał z miażdżącą przewagą Barcelony. No ale obym się mylił.
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  5 Mai 2011
Długo zadne ekipy nie przebija finalu Liverpool - Milan

to byl final marzen dla kibica czy to Liverpoolu czy Milanu (choc trauma do dzis pozostala) czy postronnego :tak:

Z piekla do raju - z raju do piekła. Niczego nie zabraklo w tym finale, po prostu wszystko bylo jak zarezyserowane :D
LeonGrande
LeonGrande
  5 Mai 2011
Chodzilo mi oczywsicie o rok 2005 : )
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  5 Mai 2011
oraz Dudek Dance :D
Goniec
Goniec
  5 Mai 2011
mecz Villareal - FC Porto będzie leciał na TV4, wiecie może na jakim kanale będzie leciał Braga - Benfica?
LeonGrande
LeonGrande
  5 Mai 2011
Goniec
Goniec: mecz Villareal - FC Porto będzie leciał na TV4

niemozliwe

przeciez tu jest wszystko przesadzone :wtf: po jaki uj to puszczaja?
Ubezpieczyciel
Ubezpieczyciel
  5 Mai 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Barca nie jest w takiej formie w jakiej była 2 lata temu. United postawią im podobne warunki do tych jakie stawiał im Real, z tym, że Diabły mają jeszcze silniejszą defensywę i jedynie w środku pola mogą mieć problem, bo to słaby punkt ekipy z Manchesteru, ale generalnie Giggs i spółka nauczą kilku performerów z Katalonii grać w piłkę.

Dobry dowcip hehe. Real jak poszedł do defensywy to sensownej akcji nie potrafił rozpocząć a jak się już udało to zaraz strata na rzecz Barcelony.

Barca-MANU 2:1 albo 2:0
Renifer
Renifer
  5 Mai 2011
O 21.25, TVP1 wyemitowało program na żywo o zagrożeniach ze strony kibiców na EURO 2012 w kontekście wczorajszych zajść na stadionie w Bydgoszczy. Wnioski: poraża mnie podejście takich gnid medialnych jak Piotr Żytnicki z GW, a także Marka Jóźwika z TVP1, który współprowadził ten program ze Szpakowskim. Z bardzo poważnego tematu, który dotyczył uzdrowienia stosunków kibicowskich, Ci dwaj panowie próbowali rozniecić małe ognisko jakie powstało wczoraj na stadionie Zawiszy w wielki pożar dolewając do tego ognia oliwy w postaci Litara, który dopuścił się uplucia (pijanych-mój przypisek) pseudokibiców w narodowych barwach na meczu Polski z WKS, czy notoryczne przypisywanie udziału kibiców z WL w handlu narkotykami itd. choć prokuratura już dawno odsunęła ten wątek jako prawdziwy. Sam jestem za kontynuowaniem takich programów w jak największej ilości przed EURO 2012, ale bez takich oszołomów jak Ci dwaj panowie.
Gutek909
Gutek909
  5 Mai 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Dobry dowcip hehe. Real jak poszedł do defensywy to sensownej akcji nie potrafił rozpocząć a jak się już udało to zaraz strata na rzecz Barcelony.

tak tak i dlatego z ostatnich 4 meczów Barca wygrała tylko jeden i przegrała Puchar Króla.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.