RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  28 Martie 2011 (pierwszy post)

Przegląd wydarzeń z europejskich lig
...Ignorance is bliss...
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  5 Mai 2011
Renifer
Renifer: O 21.25, TVP1 wyemitowało program na żywo o zagrożeniach ze strony kibiców na EURO 2012 w kontekście wczorajszych zajść na stadionie w Bydgoszczy. Wnioski: poraża mnie podejście takich gnid medialnych jak Piotr Żytnicki z GW, a także Marka Jóźwika z TVP1, który współprowadził ten program ze Szpakowskim. Z bardzo poważnego tematu, który dotyczył uzdrowienia stosunków kibicowskich, Ci dwaj panowie próbowali rozniecić małe ognisko jakie powstało wczoraj na stadionie Zawiszy w wielki pożar dolewając do tego ognia oliwy w postaci Litara, który dopuścił się uplucia (pijanych-mój przypisek) pseudokibiców w narodowych barwach na meczu Polski z WKS, czy notoryczne przypisywanie udziału kibiców z WL w handlu narkotykami itd. choć prokuratura już dawno odsunęła ten wątek jako prawdziwy. Sam jestem za kontynuowaniem takich programów w jak największej ilości przed EURO 2012, ale bez takich oszołomów jak Ci dwaj panowie.

a ja jestem ciekaw kto w ogóle wydał zgodę na przeprowadzenie finału PP na stadionie Zawiszy? :woot:
Gutek909
Gutek909
  5 Mai 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a ja jestem ciekaw kto w ogóle wydał zgodę na przeprowadzenie finału PP na stadionie Zawiszy?

no dokładnie i teraz idioci mają wielkie pretensje.
ddsyt234
ddsyt234
  5 Mai 2011
legia : korona
bez udzialu kibicow
po raz który ?
krzychu7818
smencikk
smencikk
  5 Mai 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a ja jestem ciekaw kto w ogóle wydał zgodę na przeprowadzenie finału PP na stadionie Zawiszy?

No jakaś mądra głowa z PZPN-u.

Kibice wzięli do siebie to, że stadion w Bydgoszczy jest stadionem lekkoatletycznym i urządzili sobie biegi z przeszkodami, rzuty i pchnięcia różnymi przedmiotami, czy też sztuki walki...
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  5 Mai 2011
Goniec
Goniec: wiecie może na jakim kanale będzie leciał Braga - Benfica?

Polsat Sport.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  5 Mai 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no dokładnie i teraz idioci mają wielkie pretensje.
Konto usunięte
Konto usunięte: No jakaś mądra głowa z PZPN-u. Kibice wzięli do siebie to, że stadion w Bydgoszczy jest stadionem lekkoatletycznym i urządzili sobie biegi z przeszkodami, rzuty i pchnięcia różnymi przedmiotami, czy też sztuki walki...

pewnie się skrzyknęli Rychu, Zbychu, Grzechu i Zdzichu. Zresztą Lata i Kręciny za myślicieli nie uważam, stąd też taka paradoksalna decyzja. Widać mecz Zawiszy z Widzewem to za mało, musiało dojść do drugiej demolki. I teraz cierpią ci którzy chcą na mecz przyjść i oglądać piłkę a nie drzeć mordy bluzgami i demolować stadion.
Do takich zwierzaków trzeba strzelać, inaczej tych chwastów się nie wyplewi.

Swoją drogą czy zauważyliście że kibole Legii byli przygotowani na zadymę? 60-70% z nich miało kominiary w obawie przed identyfikacją. Po raz kolejny kibole Legii dają po sobie poznać że są bandą kretynów, no ale jakie miasto tacy ludzie. Po Warszawie niestety nie można się niczego wielkiego spodziewać. I jeszcze to rozbieranie piłkarzy do majtek, nie stać ich na koszulki klubowe? :woot: smutny, doprawdy smutny obrazek Warszawy.
A że kibice Lecha dali się sprowokować - z tym że ich będzie łatwiej zidentyfikować. Wina leży po obu stronach a zamknięcie stadionów dla publiczności na jedno spotkanie to chyba najłagodniejszy z możliwych wymiar kary.
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  5 Mai 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: legia : korona bez udzialu kibicow po raz który ?

na mecz z Wisłą najbezpieczniej też będzie zamknąć stadion.
Renifer
Renifer
  5 Mai 2011
Konto usunięte

Wojewoda kujwasko-pomorskiego.

Konto usunięte
Konto usunięte: w Poznaniu też zamknęli stadion

Konto usunięte
Konto usunięte: legia : korona bez udzialu kibicow

Pozamykajmy drogi bo jest za dużo wypadków.

Konto usunięte
Konto usunięte: kibole Legii

Fail

Konto usunięte
Konto usunięte: I jeszcze to rozbieranie piłkarzy do majtek, nie stać ich na koszulki klubowe?

To akurat normalne jest.
Piłkarze sami się rozbierają i rozdają kibicom co mają.

Konto usunięte
Konto usunięte: z tym że ich będzie łatwiej zidentyfikować.

:rotfl:
Policja zawsze jak nagrywa to chyba 3310 nokią :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Wina leży po obu stronach a zamknięcie stadionów dla publiczności na jedno spotkanie to chyba najłagodniejszy z możliwych wymiar kary.

To jest kara??
To jest kretyństwo nie kara.
Około 25 tyś ludzi w Warszawie i Poznaniu ma wykupione bilety na to spotkanie w postaci karnetu .
Niech rząd odda, a kibice i kibole niech wpłacą na kuby kibica :ziober2:
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  5 Mai 2011
W ogóle zaorajmy to naszą gównianą ligę.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Renifer
Renifer
  5 Mai 2011
NuTiiiiii
NuTiiiiii: W ogóle zaorajmy to naszą gównianą ligę.

Gdyby nie kibice liga była by na prawdę gówniana tylko my jej nadajemy blasku :]
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  5 Mai 2011
Renifer
Renifer: Około 25 tyś ludzi w Warszawie i Poznaniu ma wykupione bilety na to spotkanie w postaci karnetu . Niech rząd odda, a kibice i kibole niech wpłacą na kuby kibica

owszem, kasa powinna byc zwrócona.

Renifer
Renifer: Policja zawsze jak nagrywa to chyba 3310 nokią :D

no cóż, złapia chociaz z 5 chłystków to i tak będzie sukces.

Renifer
Renifer: To akurat normalne jest. Piłkarze sami się rozbierają i rozdają kibicom co mają.

niektórzy zami zrywaja ubrania z piłkarzy. Nie zawsze tamci oddaja dobrowolnie.
Renifer
Renifer
  5 Mai 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no cóż, złapia chociaz z 5 chłystków to i tak będzie sukces.

Nikogo nie złapią.

Konto usunięte
Konto usunięte: niektórzy zami zrywaja ubrania z piłkarzy. Nie zawsze tamci oddaja dobrowolnie.

To był przejaw desperacji :ziober2:.
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  5 Mai 2011
Renifer
Renifer: To był przejaw desperacji .

W sumie, cieszyli sie jakby LM wygrali.

Renifer
Renifer: Nikogo nie złapią.

Złapią. Nawet jesli nie tych co trzeba to złapią, zeby udowodnic skutecznosc organów scigania :D
egze
egze
  5 Mai 2011
Polska to chory kraj, a to co się dzisiaj wydarzyło tylko mnie w tym utwierdza. Paradoksalnie Tusk znany miłośnik futbolu strzelił sobie w stopę. Z jednej bowiem strony wydaje się, że ogłupiona część społeczeństwa uzna te zamykanie za coś dobrego, z drugiej elektorat kibicowski to wciąż bardzo duża część wyborców.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.