Konto usunięte: PS. Tak, jestem kibolem
serio? od kiedy?
częściej na forum czy w życiu rzeczywistym?
DziQ: Większość osób nie wie chyba co było w Wilnie tam mógł wejść każdy ( nie tylko kibic Legii ) i z czym chciał ( nawet z granatami ) no ale po co ja to mówię jak wszystko pewnie słyszeliście w TVN :) mówicie co niektórzy że chuligani... a ja powiem tak był z was ktoś na meczu Legii ? czy tam dzieją się jakieś burdy ? kibice się zabijają ? bo ja nic takiego jeszcze nie widziałem.... gdyby ktoś dogłębnie poczytał co robi sobie ITI to jest śmieszne :) czy otrzymanie zakazu stadionowego na 2 lata za zwykłe wyjście w czasie meczu jest oznakiem agresji albo przejawem bandytyzmu ? bo dla ITI TAK !! Wyobraźmy sobie sytuacje, jesteśmy na meczu i nagle źle się czujemy jednak kiedy opuścimy stadion otrzymamy zakaz na 2 lata i co wtedy zrobić ? umrzeć na trybunie czy mieć zakaz wstępu na imprezy masowe ? czy po prostu pozbyć się ITI? odpowiedzcie sobie na to sami........
Panie..Wilno, Kopenhaga itd to możemy sobie odpuścić..
Wystarczy spojrzeć, ile razy w sezonie, zanim ITI zaczęło rządzić, wiara z Żylety robiła dym w stronę fosy (sektor gości)..Swoi niszczyli swoich..W Poznaniu do tego nawet nie dopuszczamy by demolować swój stadion..Lejemy swoich po mordach za sikanie pod mur, za brak poszanowania dla barw klubowych i wiele innych..
Ktoś pisał o kompleksie Warszawy..to już było dawno..
Janki się napinają zarówno w Poznaniu, Warszawie jak i innych klubach Ekstraklasy..
Zwycięstwo na wagę 3 pkt i Mistrzostwo PL też byście świętowali jak dzieci..
Problem kibiców Legii jest też problemem kibiców innych drużyn. Mnie osobiście ich kurnik mało interesuje, ale na ITI i całą spółkę jest sposób..
Tak samo jak kibice Lecha zbojkotowali KP, tak samo Warszawa może zbojkotować ITI..