DziQ
DziQ
  15 Diciembre 2009 (pierwszy post)
Od kilku lat trwa protest kibiców Legii skierowany przeciwko rządzącej klubem spółce ITI. Jest to walka o możliwość normalnego chodzenia na mecze piłkarskie i kibicowania swej drużynie tak, jak mogą to czynić kibice we wszystkich innych polskich miastach. Ale przede wszystkim nasz protest jest walką o elementarne prawa obywatelskie, wolność słowa, możliwość wyrażania swoich poglądów, swobodę podróżowania po Polsce na mecze ligowe, o uchronienie stadionu przed przeistoczeniem się w sterylne więzienie, gdzie możliwość kupna biletu przysługuje jedynie nielicznej grupie bardzo zamożnych i posłusznych ITI osób.

Nie przechodź obok tej sytuacji obojętnie!
Wesprzyj nas swoim podpisem!
Jutro ITI-landem może zostać Twój ukochany klub!

1.Wypowiedzcie się co ogólnie o tym sądzicie?
2.Odwiedźcie stronę i się podpiszcie !
3.Czy waszym zdaniem ten protest coś zdobędzie?
koraspl
koraspl
  15 Diciembre 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Dobra Ty nie podskakuj już lepiej, bo wynajdę zaraz haczyk na Ciebie

Cenie Twoje poczucie humoru:pavarotti:
19MiSka08
19MiSka08
  15 Diciembre 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Cenie Twoje poczucie humoru

Bardzo zabawne :P Tyle, że ja teraz nie żartuje Misiu :pavarotti:
wodzu2377
Reputacja: -7 | BluzgometrTM: 3
wodzu2377
  15 Diciembre 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Tylko, że nie każdy przychodzi na mecze po to by się bić !

no nie, ale władze legi uwazaja ze na mecze przychodza tylko takie osobniki, a prawdziwy kibic musi cierpiec za głupote pozostałych:)
19MiSka08
19MiSka08
  15 Diciembre 2009
wodzu2377
wodzu2377: no nie, ale władze legi uwazaja ze na mecze przychodza tylko takie osobniki, a prawdziwy kibic musi cierpiec za głupote pozostałych:)

Bo to są idioci w najgorszej postaci.
folkemon
folkemon
  15 Diciembre 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: .....;x Na Twoim miejscu bym sie głęboko zastanowiła co piszę.

a nie jest tak? Z tego co wiem w kraju mają utrudnione zadanie z jeżdżeniem na mecze :mrgreen:

Wszelkie protesty kibiców mnie śmieszą :D Górnolotne słowa, mówienie o prawie, sprawiedliwości, chęci dialogu, zmian. A ciągle jest to samo. Normalni kibice się boją chuliganów i nic z nimi nie robią, a chuliganie uważają, że są normalnymi kibicami . Dlatego zawsze będzie tak samo : ]

I co? to też jest fotomontaż i manipulacja? :and:
btw, zajebista policja :rock:
koraspl
koraspl
  15 Diciembre 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: btw, zajebista policja

To nie Policja .To Husaria wspomagajaca Legionistow ;D
19MiSka08
19MiSka08
  15 Diciembre 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: I co? to też jest fotomontaż i manipulacja? btw, zajebista policja

To jacyś idioci. Chodze na mecze od wakacji roku 2006 do dziś i jeździłam na Górnik i byłam na stadionie sląskim i dziwne, że takie sytuacje nie miały miejsca. To jakiś podrzedny klubik. Poza tym to nie kibice tylko jakieś pajace. Bo Hoolsy nawet się umia zorganizować na łąkach gdzieś poza miastem i się biją w taki spsoob niech sie leja ile dusza wlezie mam to w dup. ie. Fak faktem niepoprawni kibice Legii byli na Ukrainie ale ci co zrobili zamieszanie to nie byli kibice tylko kretyni. I na tym kończe dyskusję. Ci ludzie co chodza na mecze z kiełbachą w ręku to tylko ludzie oglądajacy widowisko sportowe ot co !
To na tyle.
koraspl
koraspl
  15 Diciembre 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Fak faktem niepoprawni kibice Legii byli na Ukrainie

Nie wypowiadaj sie prosze bo mylisz fakty :ziober2:
thomas893
thomas893
  15 Diciembre 2009
DziQ
DziQ: 1.Wypowiedzcie się co ogólnie o tym sądzicie?

krótko i treściwie: iti spiedalaj!

DziQ
DziQ: 3.Czy waszym zdaniem ten protest coś zdobędzie?

Niestety zapewne nie... ludzie są tak manipulowani przez masmedia, że wielkiego poparcia akcja nie dostanie.
Poza tym chyba jedyną możliwością pozbycia się czerwonych z Legii, jest wykluczenie Legii z europejskich pucharów (gdyby Legia się w nich znalazła). W końcu dla waltera i spółki liczy się tylko $$$. A kto w ogóle będzie chodził na mecze słabej polskiej ligi, gdy na trybunach będzie słychać tylko żarcie popcornu, a bilety będą drogie jak cholera? Kto wtedy będzie zapełniał nowy stadion? Gdy będzie świecił pustkami może zrozumieją, co znaczy brak KIBOLI na trybunach...

wodzu2377
wodzu2377: polska.

Polska (!)

wodzu2377
wodzu2377: jako fan wisły nie raczej nie skorzystam z tej opcji:)

:zonk:
19MiSka08
19MiSka08
  15 Diciembre 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: brak KIBOLI na trybunach..

Wypraszam sobie ale nie wszyscy są kibolami !
thomas893
thomas893
  15 Diciembre 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Wypraszam sobie ale nie wszyscy są kibolami !

Celowo tak napisałem ;) Pewna GóWniana gazeta używa tego zwrotu w swoich wypocinach ;D
19MiSka08
19MiSka08
  15 Diciembre 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Celowo tak napisałem ;) Pewna GóWniana gazeta używa tego zwrotu w swoich wypocinach ;D

Ahh no tak albo pseudokibice też uzywaja :zonk:
Predator007TSW
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 1
Predator007TSW
  15 Diciembre 2009
Czy mnie się wydaje czy tutaj 95% ludzi to janusze? Wezcie sie ludzie puknijcie. Legia zrobiła akcję we WIlnie ale czy to była jedyna zadyma polskich kibiców? No bez przesady.Czy tylko Legia robi zadymy czy jak? Po prostu jako jedyni mają taki problem z okupantem. Przecież prawe na każdym stadonie w osttanich latach były zadymy,ekscesy no i co trzeba wszystkich wyeliminować? Moi mzdaniem ibice Legii pwinni spróbować zrobić jakąs większa akcje jeżeli beda grac w pucharach, żeby klub dostał solidną kare, wtedy Walter coś może poczuć.

Konto usunięte
Konto usunięte: Normalni kibice się boją chuliganów i nic z nimi nie robią, a chuliganie uważają, że są normalnymi kibicami

Może to wlaśnie Ci "normalni" kibice siędzacy podczas meczu na d...e, z kiełbachą, krzyczący jedynie sędzia ch, i wychodzący przed końcem meczu jak drużynie nie idzie są nie normalni, nie pomyslałes kochany?
Donald WHO YOU?
Predator007TSW
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 1
Predator007TSW
  15 Diciembre 2009
WOle juz kibica, który bedzie cały mecz sie bawił, dopingował,nawet czasem coś narozrabiałm który pójdzie na mecze innych sekcji jezeli klub tak owe ma, który pojedzie 500km na mecz swojego klubu od takiego, który cały mecz tyłka nie podniesie a gdy drużyna dostaje 0-2 u siebie to wyjdzie z meczu w 85minucie zeby korków uniknąć. Taki sam jest przykład z koniec pzpn. Zbuntowali się janusze czyli "normalni" kibice wd. wielu z Was bo wyników nie ma. TRAGEDIA NAPRAWDĘ.
Donald WHO YOU?
folkemon
folkemon
  15 Diciembre 2009
Predator007TSW
Predator007TSW: pzpn

a to widzieliście?
http://www.youtube.com/watch?v=MJpFbaIhuUM

:crylol:

mamy world cup 2012 z ukraina pipol :rock:

Predator007TSW
Predator007TSW: Czy mnie się wydaje czy tutaj 95% ludzi to janusze?

ja mam na imię Maciej :tak:

Predator007TSW
Predator007TSW: kochany

ahh :zakochany:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.