Krótka piłka:
W tym temacie wklejamy ciekawe "znaleziska" czyli:
filmy z YouTube, ciekawe aukcje, zdjęcia, ciekawostki i artykuły.
Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji o motoryzacji :)
lista tematów
MotoHyde strona 6 z 14
1996 r. to już zabytek ? ;o.
To moja Mazda czym kuźwa jest, skoro z '92 roku ?
.
Czyli Twoim zdaniem co ? Należy się posługiwać taką Beemką według przepisów drogowych ?;D. Bo się rozleci ? Nie rozumiem ;D.
To moja Mazda czym kuźwa jest, skoro z '92 roku ?
.Czyli Twoim zdaniem co ? Należy się posługiwać taką Beemką według przepisów drogowych ?;D. Bo się rozleci ? Nie rozumiem ;D.

Wrzućcie sobie zdjęcie samochodu, o którym gadacie, bo widzę, że mówicie o różnych modelach.
A co do pałowania klasyków:

rzeczywiście, straszna krzywda się dzieje. Pałować to trzeba z głową
.
A co do pałowania klasyków:

rzeczywiście, straszna krzywda się dzieje. Pałować to trzeba z głową
.
Ósemki bym nie kupił, wolałbym szóstkę, o wiele ładniejsze auto, i przypominające BMW chociaż ;)
Prawdziwi mężczyźni nie jedzą miodu, prawdziwi mężczyźni jedzą pszczoły !
Mi się BMW w ogole nie podoba, dzięki moich psychopatycznym eks szefom, którzy wozili się Trójkami, i niestety BMW przypomina mi tylko i wyłącznie ich.
I pewnie dlatego że Ósemka nie przypomina tej marki tak bardzo mi się podoba, przód ma genialny ;D.
Chłopaki szczęśliwie w Maladze wylądowali, więc są wielkie szanse, że wrzucę Wam foty w poniedziałek bądź wtorek :).
I pewnie dlatego że Ósemka nie przypomina tej marki tak bardzo mi się podoba, przód ma genialny ;D.
Chłopaki szczęśliwie w Maladze wylądowali, więc są wielkie szanse, że wrzucę Wam foty w poniedziałek bądź wtorek :).

Jak obiecywałam ;D.
Pierwsze mycie w Hiszpanii :

Dalej:

Chłopaki wróciły jakąś godzinę temu, auto więc na żywo widziałam w ciemnościach, przy blasku latarni, ale zakochałam się w nim, mimo małych defektów, jest piękne, klasa sama w sobie :).
Pierwsze mycie w Hiszpanii :

Dalej:

Chłopaki wróciły jakąś godzinę temu, auto więc na żywo widziałam w ciemnościach, przy blasku latarni, ale zakochałam się w nim, mimo małych defektów, jest piękne, klasa sama w sobie :).