Earth
Earth
  26 Mayo 2013 (pierwszy post)
Czyli temat na dyskusje wszelakie, niekoniecznie związane ze sportem. ;-)

Otwieramy. :zabawa:
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  30 Junio 2013
dziś dzień motyla kapustnika 263a
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Krzychu00
Krzychu00
  30 Junio 2013
jutro wchodzi ta nowa ustawa śmieciowa , ile u Was opłaty ? u mnie 11zł/miesiac za osobę

NuTiiiiii
NuTiiiiii
  30 Junio 2013
Krzychu00
Krzychu00: utro wchodzi ta nowa ustawa śmieciowa , ile u Was opłaty ? u mnie 11zł/miesiac za osobę

U mnie za rodzinę 3-4 osoby 46zł za niesegregowane :/

W ogóle ta ustawa wszystkich wkurza oprócz producentów pojemników na śmieci, którym dochody wzrosły 50-krotnie.

--
jak pomyślę, że znowu mam się dzisiaj golić :ninja:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  30 Junio 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Chyba w trosce o bezpieczeństwo Magdaleny wyślę na policję anonima z jej nr rejestracyjnymi, aby podczas jazdy przypadkowo sprawdzili samochód pod kontem przyszłych badań diagnostycznych

Ahahahaha ;D.
No weź ;D.
A kończy mi się przegląd pod koniec lipca jakoś, moje auto gdyby wjechalo na linię nie ma opcji by je dostało.
De facto mam znajomego diagnostę, ktory bez auta mi podbije przegląd, ale wiem wiem, muszę to zrobić, bardzo bym nie chciała się rozwalić samochodem, kit ze mną, ale mogę kogoś uszkodzić na trasie.
:ziober2:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  30 Junio 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: Ahahahaha ;D. No weź ;D. A kończy mi się przegląd pod koniec lipca jakoś, moje auto gdyby wjechalo na linię nie ma opcji by je dostało. De facto mam znajomego diagnostę, ktory bez auta mi podbije przegląd, ale wiem wiem, muszę to zrobić, bardzo bym nie chciała się rozwalić samochodem, kit ze mną, ale mogę kogoś uszkodzić na trasie.

No właśnie dbaj o innych 261d

Też mam pełno takich diagnostów, którzy za dodatkową dychę podbiją dowód bez wjeżdżania na szarpaki, ale wolę autko zawsze sprawdzić tak dla samego siebie.
PrzegraniecxD
PrzegraniecxD
  30 Junio 2013
Krzychu00
Krzychu00: jutro wchodzi ta nowa ustawa śmieciowa , ile u Was opłaty ? u mnie 11zł/miesiac za osobę

u mnie zalezy czy z segregowaniem czy bez ;p
MaqdaIena
MaqdaIena
  30 Junio 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: No właśnie dbaj o innych Też mam pełno takich diagnostów, którzy za dodatkową dychę podbiją dowód bez wjeżdżania na szarpaki, ale wolę autko zawsze sprawdzić tak dla samego siebie

Obiecuję, że to zrobię.
Wczoraj szef mówił, że gdzieś zadzwoni do znajomego może uda się załatwić po taniości całą kolumnę mcpersona, bo jak szpekałam w IC to gdybym miała osobno kupować każdą część do naprawy tego mocowania to kurdę którąś stowke by mi wyszło, a naprawdę nie opłaca mi sie inwestować w moją staruszkę.
No i klocek jeden (wtf) mi sie skonczył w tylnym kole, soł muszę w komplet zainwestować zanim tarcza dostanie po dupie.

W zeszłym roku wjechałam na linię diagnostyczną i w sumie nic nie dolegało mojej Mazdzie wtedy, tylko miałam wyrabaną gumę na stabilizatorze z przodu, w tym całą listę do naprawy pewnie będe miała :rotfl:.

Mój facet cały czas mi truje tyłek, że mam sprzedać Mazdę, zwłaszcza jak narzekam ze duzo pali, i że mam kupić seicento, aahhaha. Ale kurdę ja sie się w sejkolu bym nie czula, nie mój klimat no.
Krzychu00
Krzychu00
  30 Junio 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: u mnie zalezy czy z segregowaniem czy bez ;p

no to jak wszędzie , segregowane taniej

NuTiiiiii
NuTiiiiii: jak pomyślę, że znowu mam się dzisiaj golić

to co ile się golisz ? :>
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  30 Junio 2013
[quote=MaqdaIena]Obiecuję, że to zrobię.
Wczoraj szef mówił, że gdzieś zadzwoni do znajomego może uda się załatwić po taniości całą kolumnę mcpersona, bo jak szpekałam w IC to gdybym miała osobno kupować każdą część do naprawy tego mocowania to kurdę którąś stowke by mi wyszło, a naprawdę nie opłaca mi sie inwestować w moją staruszkę.
No i klocek jeden (wtf) mi sie skonczył w tylnym kole, soł muszę w komplet zainwestować zanim tarcza dostanie po dupie.

W zeszłym roku wjechałam na linię diagnostyczną i w sumie nic nie dolegało mojej Mazdzie wtedy, tylko miałam wyrabaną gumę na stabilizatorze z przodu, w tym całą listę do naprawy pewnie będe miała
Krzychu00
Krzychu00
  30 Junio 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Jak chodzę do pracy to codziennie, czasem raz na 2 dni. A na urlopie i tak pozwoliłem sobie na więcej, żeby skóra odpoczęła. Tylko, że dzisiaj gadanie bla bla niedziela :>

eee to ja raz na tydzień :ziober2: , lepiej się czuje z zarostem niż taki gołowąs :)
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  30 Junio 2013
Krzychu00
Krzychu00: eee to ja raz na tydzień , lepiej się czuje z zarostem niż taki gołowąs :)

Ja już w sumie przywykłem, że zawsze bez zarostu. Kiedyś bywało tak, że jak się ogoliłem to pani w sklepie chciała dowód gdy kupowałem alko, no ale to było z 7 lat temu :D
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  30 Junio 2013
Aha miałem pytać Leona gdzie on pracuje skoro takie blaszaki i ciepło?! Oraz czemu nic nie napisał o polityce, wczoraj PIS i PO na Śląsku a tu żadnej debaty ?!
Kto teraz zagłosuje na hegemona Jarosława, w partii miał ponad 97,5% - wiecie co ja bym mu dał szansę :ziober2:
MaqdaIena
MaqdaIena
  30 Junio 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Weź 5 stówek zainwestuj w swoją Magdalenę :-D bo inaczej z roku na rok będzie coraz gorzej, klocki i tak już musisz wymienić na całej osi, mc person nie powinien być droższy niż 250zł no i gumy na stabilizatorze też błahostka Nie liczę Ci kosztów wymiany bo wiem, że masz dobrych chłopaków majstrów :

5 stówek to 1/3 wartości samochodu pewnie już teraz :rotfl:.
Jesu, własnie odkryłam, że pekła mi dwójka na górze przy niemal samym dziąśle :and:.
Mam mega słabe zęby ale takiego czegoś sie nie spodziewałam, niech tylko wytrzyma do jutra, aż do zebologa nie pójde, bo jak mi się upieprzy całkiem to będe wyglądała jak debil, bosz.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  30 Junio 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: 5 stówek to 1/3 wartości samochodu pewnie już teraz . Jesu, własnie odkryłam, że pekła mi dwójka na górze przy niemal samym dziąśle . Mam mega słabe zęby ale takiego czegoś sie nie spodziewałam, niech tylko wytrzyma do jutra, aż do zebologa nie pójde, bo jak mi się upieprzy całkiem to będe wyglądała jak debil, bosz.

Ehh Madgdaleno same wydatki, Ty weź się lepiej zawiń dobrze koło kogoś od tych Ferrari :ziober2:
Earth
Earth
  30 Junio 2013
LeonGrande
LeonGrande: Nje, tylko w autocadzie za pomoca myszki i polilinii

A, spoko. Zawsze to coś. ;D

Krzychu00
Krzychu00: w jakim celu ? :)

Pokazać się w pracy i spotkać z kimś. :)