Earth
Earth
  26 maja 2013 (pierwszy post)
Czyli temat na dyskusje wszelakie, niekoniecznie związane ze sportem. ;-)

Otwieramy. :zabawa:
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  29 czerwca 2013
TylkoUmysl
TylkoUmysl: Kłopoty żołądkowe?

Nie no opisałem wyżej, coś kanaliza mi szwankuje i smrodzi z lekka.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  29 czerwca 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Właśnie widziałem, że jakieś ogłoszenie tam dałaś. JA byłem na chwile poczytać chłopaków, myślałem nad jakimś tematem z naprawami/usterkami itp bo może mógłbym pomóc. Latałem po motoryzacji i jakaś gierka z warsztatem mnie wciągnęł

To ogłoszenie bylo bardzo fajne, zwłaszcza dla mieszkanców Poznania ;D.Szkoda, że nikt z fotki nie wziął udziału, bo sama wbierałam osoby wygrane ;D. A dzisiaj poznałam kolesia, własciciela Ferrari Scuderia, którym to jeden z uzczestników konkursu będzia miał szanse się przejechać ;D.
Siedziałam w biurze, a pan Marek przed nie podjechał, prawie sie pobeczałam ze wzruszenia, taka piekna ta maszyna bosz :zakochany:.
O usterkach trochę pisałam w motohajdzie, obecnie borykam się cały czas z tymi samymi ahahah ;D.
Mocowanie amora przestało istniec i koło mi sie skrzywiło, ale jeżdzę dalej :rotfl:.
:ziober2:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  29 czerwca 2013
:crylol:
Magdaleno sama oglądasz Ferrari i Maybachy a jeździsz wrakiem, sentymenty na bok i kuj póki masz znajomości, może opuści Ci znajomy pół miliona na furce :D
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
MaqdaIena
MaqdaIena
  29 czerwca 2013
Weź Nutek, w ogóle chyba przedwczoraj byłam posikana, bo Peter ( własciciel marki GTP, a jednoczesnie najnowszego Lotusa) powiedział, że moja Mazda linia nawet podobna do jego auta aahahahahhahahaha :rotfl:.
Myslałam, że sie poszczam jak mi to powiedzial ;D.
TylkoUmysl
Reputacja: 5 | BluzgometrTM: 1
TylkoUmysl
  29 czerwca 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Nie no opisałem wyżej, coś kanaliza mi szwankuje i smrodzi z lekka.

Ale żeście nabili stron. Zatrzymałem się na nowym zdjęciu Anny. Hhahaha. Ja tam dokładnie patrzę na to wrzucone zdjęcie i widzę, że nic się nie zmieniła. d83dde1c

Tego smrodku nie potrafię znaleźć, a i tak raczej nie pomogę, bo w wodociągach i kanalizacji tylko działałem, jako "odpracowacz" służby wojskowej.
Tylko na nas spójrzcie. Wszystko jest na wspak, wszystko jest do góry nogami!
Lekarze niszczą zdrowie, prawnicy niszczą sprawiedliwość, uniwersytety niszczą wiedzę, rządy niszczą wolność, główne media niszczą informacje, religie niszczą duchowość.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  29 czerwca 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: Weź Nutek, w ogóle chyba przedwczoraj byłam posikana, bo Peter ( własciciel marki GTP, a jednoczesnie najnowszego Lotusa) powiedział, że moja Mazda linia nawet podobna do jego auta aahahahahhahahaha . Myslałam, że sie poszczam jak mi to powiedzial ;D.

Myśląc podobna pewnie miał na myśli, że mają tyle samo kół :ziober2:

TylkoUmysl
TylkoUmysl: Tego smrodku nie potrafię znaleźć, a i tak raczej nie pomogę, bo w wodociągach i kanalizacji tylko działałem, jako "odpracowacz" służby wojskowej.

Heh no tu jest większy problem niż tylko kret i zapychacz :D
MaqdaIena
MaqdaIena
  29 czerwca 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Myśląc podobna pewnie miał na myśli, że mają tyle samo kó

Spadaj :rotfl:.

A i moja Mazda za chwile jednego koła może nie mieć, ahaha ;D.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  29 czerwca 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: Spadaj . A i moja Mazda za chwile jednego koła może nie mieć, ahaha ;D.

Jak można nie zrobić jednego amora, przecież to zabawa na kilka minut :D
MaqdaIena
MaqdaIena
  29 czerwca 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Jak można nie zrobić jednego amora, przecież to zabawa na kilka minut :

Tjaaa ;D.
To już nie tylko wymiana amora, ale całej kolumny. No i zwyczajnie nie ma na to czasu ;D
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  29 czerwca 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: Tjaaa ;D. To już nie tylko wymiana amora, ale całej kolumny. No i zwyczajnie nie ma na to czasu ;D

Ale weź się za to bo niebezpiecznie jeździć z taką usterką.
Krzychu00
Krzychu00
  29 czerwca 2013
a dziś Sting zagra w Oświęcimiu , no ale bilety coś koło 200zł były

NuTiiiiii
NuTiiiiii
  29 czerwca 2013
Chyba w trosce o bezpieczeństwo Magdaleny wyślę na policję anonima z jej nr rejestracyjnymi, aby podczas jazdy przypadkowo sprawdzili samochód pod kontem przyszłych badań diagnostycznych :)
d83dde99
Krzychu00
Krzychu00
  29 czerwca 2013
w sumie to obojętnie jakie forum bo w 75% tylko ja z Nutkiem się udzielamy d83dde03

NuTiiiiii
NuTiiiiii
  29 czerwca 2013
Krzychu00
Krzychu00: w sumie to obojętnie jakie forum bo w 75% tylko ja z Nutkiem się udzielamy

Słabo coś, musi Enkido wrócić 261d :D
Krzychu00
Krzychu00
  29 czerwca 2013
chyba się wycofał z forumingu :and:

dawaj idziemy rozkręcić następny dział :rotfl: