Earth
Earth
  26 Mei 2013 (pierwszy post)
Czyli temat na dyskusje wszelakie, niekoniecznie związane ze sportem. ;-)

Otwieramy. :zabawa:
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  29 Juni 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Od dłuższego czasu nie korzystam z Opery :P

Ja sobie testuję, Mozilla ostatnio się popsuła, zacinki na stronach i YT. Jak skończę testować Operę to sprawdzę Google Chrom.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Krzychu00
Krzychu00
  29 Juni 2013
Nutek komu podpadłeś ? :rotfl:

NuTiiiiii
NuTiiiiii
  29 Juni 2013
Nie wiem, ale niektórzy mocno się wczuwają.
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Krzychu00
Krzychu00
  29 Juni 2013
nadgorliwość d83ddc4e

NuTiiiiii
NuTiiiiii
  29 Juni 2013
No co zrobić, faktycznie te oczka niektórych podniecają.
--

Kurde potrzebuję rady jakiegoś hydraulika lub kominiarza :D
Coś mi zaczęła kanaliza walić w łazience, woda wszystko się spuszcza itd. Nie wiem czy w pionie przez może zatkane odpowietrzniki i powietrze wraca czy jakieś uszczelki w rurach lub syfonach ;/
TylkoUmysl
Reputacja: 5 | BluzgometrTM: 1
TylkoUmysl
  29 Juni 2013
RexMundi
RexMundi: Leon może wam powiedzieć jak sprytnie obejść album Ja

:piwo:

Nie pytałem Leona, ale zastosowałem spryt i już. Mam ulubionego avka, a w katalogu ja pustka. hehehe :)
Tylko na nas spójrzcie. Wszystko jest na wspak, wszystko jest do góry nogami!
Lekarze niszczą zdrowie, prawnicy niszczą sprawiedliwość, uniwersytety niszczą wiedzę, rządy niszczą wolność, główne media niszczą informacje, religie niszczą duchowość.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  29 Juni 2013
TylkoUmysl
TylkoUmysl: Nie pytałem Leona, ale zastosowałem spryt i już. Mam ulubionego avka, a w katalogu ja pustka. hehehe :)

Jestem zainteresowany tym info 261d :D
TylkoUmysl
TylkoUmysl
  29 Juni 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Jestem zainteresowany tym info

Podpowiadam "w katalogu Ja pustka" :D
Lekarze niszczą zdrowie, prawnicy niszczą sprawiedliwość, uniwersytety niszczą wiedzę, rządy niszczą wolność, główne media niszczą informacje, religie niszczą duchowość.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  29 Juni 2013
TylkoUmysl
TylkoUmysl: Podpowiadam "w katalogu Ja pustka" :D

Dzisiaj i tak już tego nie sprawdzę bo jakiś pan i władca dał mi bana 24h na wgrywanie zdjęć. Jeśli możesz daj na PW instrukcję :-D
thomas893
thomas893
  29 Juni 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Ja sobie testuję, Mozilla ostatnio się popsuła, zacinki na stronach i YT. Jak skończę testować Operę to sprawdzę Google Chrom.

Ja kiedyś mocno z Opery korzystałem i wtedy blokowałem reklamy plikiem urlfilter.ini -> http://operawiki.info/blokowaniereklam tu przeczytasz coś więcej... myślę, że wystarczyłoby wkleić w ten plik, to co dałem Leonowi i powinno być ok :P
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  29 Juni 2013
Jestem Nutku !
Ale padam na pysk zazwyczaj po robocie, więc w wiekszości co robię na fotce to czytanie Waszych wypocin ;D.

Na motoryzacji chcę załozyć temat o GTP, ale nie wiem czy mam moc, eh.

Nawet dzisiaj byłam w robocie, miałam być do 14.00, ale zakonczenie miesiąca, jutro Gran Turismo i ogólnie masakra, wyszłam o 16.00 chyba.
:ziober2:
TylkoUmysl
TylkoUmysl
  29 Juni 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Dzisiaj i tak już tego nie sprawdzę bo jakiś pan i władca dał mi bana 24h na wgrywanie zdjęć.

Mnie nękała pewna krakowianka, ale dała chyba spokój.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Jeśli możesz daj na PW instrukcję :-D

yhy
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  29 Juni 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: a kiedyś mocno z Opery korzystałem i wtedy blokowałem reklamy plikiem urlfilter.ini -> http://operawiki.info/blokowaniereklam tu przeczytasz coś więcej... myślę, że wystarczyłoby wkleić w ten plik, to co dałem Leonowi i powinno być ok :P

A też coś nie idzie :and:

TylkoUmysl
TylkoUmysl: Mnie nękała pewna krakowianka, ale dała chyba spokój.

Mnie pewnie ściga jakiś gówniarz :P

MaqdaIena
MaqdaIena: Jestem Nutku ! Ale padam na pysk zazwyczaj po robocie, więc w wiekszości co robię na fotce to czytanie Waszych wypocin ;D. Na motoryzacji chcę załozyć temat o GTP, ale nie wiem czy mam moc, eh. Nawet dzisiaj byłam w robocie, miałam być do 14.00, ale zakonczenie miesiąca, jutro Gran Turismo i ogólnie masakra, wyszłam o 16.00 chyba.

Właśnie widziałem, że jakieś ogłoszenie tam dałaś. JA byłem na chwile poczytać chłopaków, myślałem nad jakimś tematem z naprawami/usterkami itp bo może mógłbym pomóc.
Latałem po motoryzacji i jakaś gierka z warsztatem mnie wciągnęła :rotfl:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  29 Juni 2013
to jest tu jakiś znawca od d83ddebd ?
TylkoUmysl
TylkoUmysl
  29 Juni 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: to jest tu jakiś znawca od ?

Kłopoty żołądkowe?