Earth
Earth
  26 maja 2013 (pierwszy post)
Czyli temat na dyskusje wszelakie, niekoniecznie związane ze sportem. ;-)

Otwieramy. :zabawa:
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  30 czerwca 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Aha miałem pytać Leona gdzie on pracuje skoro takie blaszaki i ciepło?!

Branza motoryzacyjna, robimy skórzana tapicerke do aut : P

http://www.youtube.com/watch?v=RHA_IyT6p5A
taka maszyne musze nadzorowac pod wzgledem poprawnosci rysynkow oraz bledow powstalych podczas pracy jej, no i wiele wiele roznych innych obowiazkow, najgorsze ze zawsze czasu malo, a cisnienie zajebiste.
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Oraz czemu nic nie napisał o polityce, wczoraj PIS i PO na Śląsku a tu żadnej debaty ?!

Platforma niech spiedala, nic konkretnego nie zmienili, ich czas minal.

Czy PIS cos zmieni? oczywiscie ze nie. Pieprzenie od takie dla wzrostów pkt procentowych, no i najlepsze teksty ze wszystko znow bedzie polskie :rotfl:

ech bajki bajki
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  30 czerwca 2013
LeonGrande
LeonGrande: Branza motoryzacyjna, robimy skórzana tapicerke do aut : P

Kuva a ja w mojej Skodzie Octavii L&K chciałem wymienić skórę na przednich fotelach a miałem identyczną jak filmik się rozpoczyna, taka beżowa z alcantary bodajże, zawsze mnie to ciekawiło ile bym zapłacił.

LeonGrande
LeonGrande: aka maszyne musze nadzorowac pod wzgledem poprawnosci rysynkow oraz bledow powstalych podczas pracy jej, no i wiele wiele roznych innych obowiazkow, najgorsze ze zawsze czasu malo, a cisnienie zajebiste.

Źle mi się kojarzy praca przy maszynach, ile to razy słyszałem jak kogoś wciągnęło czy coś. Kiedyś nawet na warsztacie ziomek mi opowiadał jak jego kumpla wciągało do gręplarki a oni zamiast go ratować do połowy fartucha mieli bekę :D

LeonGrande
LeonGrande: Platforma niech spiedala, nic konkretnego nie zmienili, ich czas minal. Czy PIS cos zmieni? oczywiscie ze nie. Pieprzenie od takie dla wzrostów pkt procentowych, no i najlepsze teksty ze wszystko znow bedzie polskie ech bajki bajki

A jakby Duda rządził, wprowadziłby terror ?
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  30 czerwca 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Kuva a ja w mojej Skodzie Octavii L&K chciałem wymienić skórę na przednich fotelach a miałem identyczną jak filmik się rozpoczyna, taka beżowa z alcantary bodajże, zawsze mnie to ciekawiło ile bym zapłacił.

Do skody nie robimy : D bo to biedaczkowe auto :rotfl:

ale pewnie na specjalne zamowienie zabulibys bardzo duzo :rotfl: bo trzeba byloby projektowac kazdy element : P co jest bardzo czasochlonne i kosztowne
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Źle mi się kojarzy praca przy maszynach, ile to razy słyszałem jak kogoś wciągnęło czy coś. Kiedyś nawet na warsztacie ziomek mi opowiadał jak jego kumpla wciągało do gręplarki a oni zamiast go ratować do połowy fartucha mieli bekę :D

E, tutaj najwazniejsze bys nie pchał lap pod noz, bo moze Ci wykroic z Twojej skory na rece wykrój i bedzie ze tak powiem troche lipa :rotfl:

NuTiiiiii
NuTiiiiii: A jakby Duda rządził, wprowadziłby terror ?

Duda to bojówkarz, tylko szczeka i szczeka nic wiecej, on sie nie pcha do rzadzenia, on tylko mowi jak ma byc , tak jest najlatwiej, ja tez moge sobie zalozyc Solidarnosc i domagac sie 5 tys minimalnej krajowej :ziober2: ale co z tego?
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  30 czerwca 2013
LeonGrande
LeonGrande: Do skody nie robimy : D bo to biedaczkowe auto ale pewnie na specjalne zamowienie zabulibys bardzo duzo bo trzeba byloby projektowac kazdy element : P co jest bardzo czasochlonne i kosztowne

Ja pierdziele to do jakich aut ? :szok:

btw w Australii Skodami jeżdżą najbogatsi 261d :)

LeonGrande
LeonGrande: E, tutaj najwazniejsze bys nie pchał lap pod noz, bo moze Ci wykroic z Twojej skory na rece wykrój i bedzie ze tak powiem troche lipa

No właśnie tego bym się bał, bo palce 2 razy nie rosną.
LeonGrande
LeonGrande: Duda to bojówkarz, tylko szczeka i szczeka nic wiecej, on sie nie pcha do rzadzenia, on tylko mowi jak ma byc , tak jest najlatwiej, ja tez moge sobie zalozyc Solidarnosc i domagac sie 5 tys minimalnej krajowej ale co z tego?

No taki cwaniaczek trochę, ale w duszy chciałby pewnie być drugim Wałęsą.
Najlepiej teraz to mnie rozwala Gowin, na jego przemówieniach wszyscy ziewają, więcej emocji jest podczas otwierania słoika z ogórkami, ogólnie chyba brak mu piątej 270bi czuję, że polityka uratowała mu dupę bo by był nierobem sprzedającym latem jagody.
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Krzychu00
Krzychu00
  30 czerwca 2013
Wypadek na tej imprezie w Poznaniu co Magda o niej pisała , auto wjechało w ludzi :/ , na tvn24 teraz o tym gadają
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  30 czerwca 2013
Krzychu00
Krzychu00: Wypadek na tej imprezie w Poznaniu co Magda o niej pisała , auto wjechało w ludzi :/ , na tvn24 teraz o tym gadają

Właśnie widziałem, ale skosił ludzi :szok:
Oby Magdalena była cała !
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  30 czerwca 2013
Kurde słabo zabezpieczona coś ta impreza, za blisko płotki i taki zakręt wybrali przecież Poznań ma tyle długich 4 pasmowych ulic.
Krzychu00
Krzychu00
  30 czerwca 2013
barierki jak na jakimś wyścigu kolarskim...

NuTiiiiii
NuTiiiiii: przecież Poznań ma tyle długich 4 pasmowych ulic.

w sumie też jest elegancki tor Poznań
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  30 czerwca 2013
Krzychu00
Krzychu00: w sumie też jest elegancki tor Poznań

No tam ma być, ale jutro i zamknięta imreza więc nie wiem co ten Norweg zaczął tu szaleć. Ale ludzie też głupi zamiast stać na górce to podchodzą pod kola prawie.
Krzychu00
Krzychu00
  30 czerwca 2013
skoro można było tam stać to stali , sam pewno byś podszedł tak blisko :P
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
wpis jest ukryty
MaqdaIena
MaqdaIena
  30 czerwca 2013
:and: :nie:...
:ziober2:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  30 czerwca 2013
Krzychu00
Krzychu00: skoro można było tam stać to stali , sam pewno byś podszedł tak blisko :P

Pewnie tak.

--
Magda dodała wpis: ukryty ? :woot:
MaqdaIena
MaqdaIena
  30 czerwca 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Magda dodała wpis: ukryty

Zdublowało mi posta, więc jednego usunęłam.
:ziober2:
Krzychu00
Krzychu00
  30 czerwca 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: nie wiem co ten Norweg zaczął tu szaleć

z tych filmików co pokazują w tv to widać , że chciał przykozaczyć , nie opanował maszyny i skończyło sie jak skończyło...