Earth
Earth
  26 maja 2013 (pierwszy post)
Czyli temat na dyskusje wszelakie, niekoniecznie związane ze sportem. ;-)

Otwieramy. :zabawa:
thomas893
thomas893
  1 września 2014
Afera z wyciekiem nagich fotek znanych dupeczek, a na fotce cisza? :ziober2:
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  1 września 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Afera z wyciekiem nagich fotek znanych dupeczek, a na fotce cisza?

Chodzi o Jennifer Lawrence ? czy jak jej tam

zasadniczo beka z tych "gwiazd" same sobie robia nagie fotki i nie potrafia ich odpowiednio zabezpieczyc by nie wyciekly
Earth
Earth
  1 września 2014
LeonGrande
LeonGrande: nie potrafia ich odpowiednio zabezpieczyc

Tak jak większość użytkowników trzymających swoje rzeczy w cloudach. Nie wiem jak można trzymać cokolwiek prywatnego w tym. :|
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  1 września 2014
Earth
Earth: Tak jak większość użytkowników trzymających swoje rzeczy w cloudach. Nie wiem jak można trzymać cokolwiek prywatnego w tym. :|

Nie korzystalem nigdy, ale jezeli mozna tam trzymac pliki w formacie rar, to min zabezpieczniea ustawienie hasla ktorego nie ma w slowniku.
Earth
Earth
  1 września 2014
LeonGrande
LeonGrande: Nie korzystalem nigdy, ale jezeli mozna tam trzymac pliki w formacie rar, to min zabezpieczniea ustawienie hasla ktorego nie ma w slowniku.

Rzecz w tym, że te focie poleciały tam automatycznie, bo teraz telefony zrzucają same na serwer zdjęcia. Mi android też chciał wrzucać na konto google+ (które utworzyło się samo, bo mam pocztę na gmailu i konto na yt >.>), ale odcięłam dostęp do wszystkiego. To mnie właśnie zachęca do kupienia sobie jakiejś starej cegły, bez udziwnień.
Ale tak jako alternatywny nośnik to owszem, zabezpieczony rar to dobry pomysł, jak ktoś myśli a nie wrzuca jak na zwykły dysk ;)
plax17
plax17
  3 września 2014
http://espn.go.com/video/clip?id=11453358
piekne to jest
szkoda,ze nie ma tematu o koszu :(
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  5 września 2014
co tam ? jak tam?

udało mi sie zjechać na week, ale krótki tylko wesele lekkie poprawiny i come back w koszary

fajnie, że pogoda dopisuje - przydałby się aparat jakiś fajny bo dobre widoki, mam coś z phona na nocnym dyżurze:

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Gutek909
Gutek909
  5 września 2014
RandomNaStrzala
RandomNaStrzala: http://espn.go.com/video/clip?id=11453358 piekne to jest

film ' Niezłomny ' mi się przypomina :)
Gutek909
Gutek909
  5 września 2014
https://www.youtube.com/watch?v=gCqbJ4sAq8I
Earth
Earth
  8 września 2014
https://www.youtube.com/watch?v=7qpDFXPAyXA
:-D
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  8 września 2014
Jutro o 11.00 proszę trzymać za mnie kciuki !
Gdyż mam mega ważne spotkanie w Warszawie i nie chcę by mnie stolycowe hieny zeżarły !

;D.
:ziober2:
Earth
Earth
  8 września 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Jutro o 11.00 proszę trzymać za mnie kciuki ! Gdyż mam mega ważne spotkanie w Warszawie i nie chcę by mnie stolycowe hieny zeżarły !;D.

Zatem trzymam kciuki, ale i tak będzie dobrze na pewno. :-D
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  9 września 2014
dziwna ta Agata :woot:

-- heloł
...Ignorance is bliss...
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  10 września 2014
Earth
Earth: ale i tak będzie dobrze na pewno

Kuźwa wszyscy mi to powtarzali, pewnie bardziej z czystej uprzejmości, no ale jednak ;D.

I było ciężko na początku, nawet bardzo, bo mnie otoczyło czterech dyrektorów, dzizys.
Ten, który był dowodzącym nie dość, że przystojny to na dodatek mega sarkastyczny, ALE dałam radę i to bardzo ;D.

W ogóle lubię element zaskoczenia jakim jestem ja w mojej branży. Na spotkanie ubrałam sobie pudrowo różową kieckę, obcas wiadomo, no nie oszukujmy się nie wyglądałam na osobę, która się zna na mechanice, ba która potrafi odeprzeć ataki z nią związane, a tu suprajs ;D. Gdzieś na wstępie powiedziałam Panom, że może i nie wyglądam, ale na mechanice i motoryzacji znam się lepiej niż niemal każda baba i pewnie większość mężczyzn, zostało to skwitowane zdaniem wypowiedzianym w bardzo sarkastycznym tonie " no nie pani Magdaleno, nikt pani nie dyskryminuje", a potem w trakcie niemal czterogodzinnego spotkania sarkazm nagle gdzieś zniknął i było miło, profesjonalnie, i wyszłam z samymi pozytywami dla mojej firmy ;D.

Ale się wygadałam! No ale dumnam z siebie, to dlatego :ziober2:.
:ziober2:
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  10 września 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: na mechanice i motoryzacji znam się lepiej niż niemal każda baba

śmieszne to :D

no ale ... gót for ju łotewa tam dółing
...Ignorance is bliss...