Reputacja: 34 |
BluzgometrTM: 28
LeonGrande
22 sierpnia 2014
Widzimy, że jesteś stałym gościem naszego serwisu. Dziękujemy za Twój czas i zaangażowanie. Specjalnie dla Ciebie przygotowaliśmy wyjątkową ofertę Gwiazdy.
Aktywuj Gwiazdę na 90, 180 lub 360 dni i zgarnij do 120 dni więcej! Pamiętaj, że oferta jest ograniczona w czasie. Nie zwlekaj!
Reputacja: -1080 |
BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
23 sierpnia 2014
dziś cisnę na kawalerski, szybko bo od 12 już spływ kajakowy w rzece wódki :)
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
WueRZet
24 sierpnia 2014
Earth: Michaś dzis przyjdzie, odpowie, że ok, ja mu jutro i tak do końca tygodnia dowiemy się, że wszystko spoko. :-D
Wszystko ok.
A odpisuje po tygodniu, bo w górach byłem
WueRZet
24 sierpnia 2014
BTW. W dobrym momencie wpadłem, jakieś seksy ten teges
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
NuTiiiiii
26 sierpnia 2014
don't do it at home
NuTiiiiii
31 sierpnia 2014
wesele i po weselu, za chwilę cisnę na poligon do 4 października
za tydzień modle się o wolny week bo znowu wesele
typy oddałem na 1 kolejkę, rachunki popłacone :D
w fantasy wywalilem Costę z panem młodym z kapitana a on grał
Dozoba!