Earth
Earth
  26 Mei 2013 (pierwszy post)
Czyli temat na dyskusje wszelakie, niekoniecznie związane ze sportem. ;-)

Otwieramy. :zabawa:
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  24 September 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: widzę jarasz się tym

A dziwisz się ?;D
Nadal podnieconam :w00t::rotfl:.
Sam skok jest boski, ale mi emocje podskakują bardziej, bo po skoku się zaręczyłam o czym wspomniał złośliwie Rafał:D
I powiem szczerze, że nigdy zaręczyny mnie nie kręciły, ale jak już to się staje, to się okazuje, że jest to ważne ;o.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: też sobie skoczę tym bardziej, że mam takie coś za darmo :D

Koniecznie to zrób ;D!!!
I opowiedz wrażenia ;D.
:ziober2:
Earth
Earth
  24 September 2014
Gratuluję Magda :-D

MaqdaIena
MaqdaIena: ale jak już to się staje, to się okazuje, że jest to ważne

Może to podejście przerzuci sie na kwestie dziecka? :D
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  24 September 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: adal podnieconam . Sam skok jest boski, ale mi emocje podskakują bardziej, bo po skoku się zaręczyłam o czym wspomniał złośliwie Rafał:D I powiem szczerze, że nigdy zaręczyny mnie nie kręciły, ale jak już to się staje, to się okazuje, że jest to ważne ;o.

Ooo to podwójny plus bo o zaręczynach nie wiedziałem, gratulacje.
Pewnie kiedyś skoczę, bo mam okazje ale na razie przeleciałem się na poligonie helikopterem. Sam skok mnie aż tak nie podnieca, co innego lot F-16 261d ale pewnie mój żołądek nie wytrzymałby przeciążeń 9g :D

Earth
Earth: Może to podejście przerzuci sie na kwestie dziecka? :D

Zrobią je w locie :ziober2:
oka wiem gupim ;ppppppppppp
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
MaqdaIena
MaqdaIena
  24 September 2014
Earth
Earth: Może to podejście przerzuci sie na kwestie dziecka? :D

Nie przerzuciło się ;D.
Nadal dziecka nie chcę mieć, bo szkoda mi czasu mojego na jego wychowanie:ziober2:.
Ale nie wykluczam tego, że może mi się zachcieć ;D. Albo gdyby się okazało, żem ciężarna to pewnie bym nie rozpaczała:D.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Pewnie kiedyś skoczę, bo mam okazje ale na razie przeleciałem się na poligonie helikopterem. Sam skok mnie aż tak nie podnieca, co innego lot F-16 ale pewnie mój żołądek nie wytrzymałby przeciążeń 9g

Nutek, skoro masz takie mozliwości, większe niż cywil to korzystaj;D.
Ja akurat uwielbiam latać, więc zazdroszczę Tobie, że masz możliwości różnych lotów za friko;D.
A Efem sama bym myknęła, ale po pierwsze nie jest to możliwe ;c, pomimo iż mam klienta, który jest pilotem szesnastego, a po drugie też nie wiem czy bym dała radę fizycznie ;D.
Kombatant
Kombatant
  24 September 2014
Enkido
Enkido: Łykaj dalej tą komercyjną papkę. Jak Ci powiedzą, że lanie na stojąco skraca życie to też uwierzysz?

To są fakty oczywiste, poczytaj sobie zanim cos zaczniesz bredzic
http://onkologia.opole.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=704&Itemid=169

Wg ciebie zapewne palenie wydluza zycie i oczyszcza organizm z toksyn, top bk :rotfl:
ale czego mozna oczekiwac po kim ktos glosuje na peło xD
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  25 September 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: po skoku się zaręczyłam

No to moje gratulacje :)
Data już ustalona?

Konto usunięte
Konto usunięte: To są fakty oczywiste, poczytaj sobie zanim cos zaczniesz bredzic

Podobno seks też skraca życie, więc zapewne go nie uprawiasz. Lepiej pograć na konsoli ;)
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
praksyda
praksyda
  25 September 2014
Konto usunięte
Konto usunięte:

http://www.youtube.com/watch?v=YvMxgxaAupc
---------
Fotki zajebiste, też bym skoczyła.d83ddc4d
MaqdaIena
MaqdaIena
  25 September 2014
Enkido
Enkido: Data już ustalona?

Nie, najpierw muszę pierścionek zmniejszyć i dom wybudować :D.

praksyda
praksyda: http://www.youtube.com/watch?v=YvMxgxaAupc

:zakochany:.
Ile jeszcze rzeczy do zrobienia:D.
Nie no, skok dał mi takiego pałera, że już prawie tydzień mnie trzyma:D.
Kombatant
Kombatant
  25 September 2014
Enkido
Enkido: Podobno seks też skraca życie

Z tego wynika że będziesz żył długowiecznie :rotfl: :rotfl:
no chyba ze palisz = wtedy zdechniesz

praksyda
praksyda: http://www.youtube.com/watch?v=YvMxgxaAupc

Robilas juz cos z tego filmiku? :ziober2:
dobry motywator dla przyszlych samobojcow, powinni miec na czole wytatułowane - zyj bez granic :rotfl:
praksyda
praksyda
  25 September 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Robilas juz cos z tego filmiku? dobry motywator dla przyszlych samobojcow, powinni miec na czole wytatułowane - zyj bez granic

Jeszcze nie, ale czy nie własnie po to żyjemy?
Co to za człowiek, który niczego w życiu nie doświadcza? Wypadki są wszedzie a najwięcej na drogach, ile osób ginie w powietrzu a ile na ziemi?
Gdyby każdy zabijał się w jakims ekstremalnym sporcie, to nikt by tego nie robił. Oni dożyją do starości, mają wspomnienia, bedą mieli o czym opowiadac wnukom a taka roślina która w dupie była, gówno zrobiła i nic nie widziała?
Raz się tylko żyje, to po co sie żyje jak nie dla przyjemnosci?
Lepiej naklepac dzieci, życ z jednej pensji od wypłaty do wypłaty, umrzeć mając jedynie wspomnienia z pieluchami i jedyny widok jaki w życiu zobaczylismy to ten z okna z pokoju.
Kombatant
Kombatant
  25 September 2014
Ostatnio edytowany: 1 Januari 1970
praksyda
praksyda: Co to za człowiek, który niczego w życiu nie doświadcza? Wypadki są wszedzie a najwięcej na drogach, ile osób ginie w powietrzu a ile na ziemi?

Rutyna tez gubi - > http://wiadomosci.wp.pl/kat,1329,title,Tragiczny-skok-ze-spadochronem-Nie-zyje-prezes-portu-lotniczego-w-Lodzi,wid,16883945,wiadomosc.html?ticaid=11382c

I dziwnie porownywac wypadki drogowe ( gdzie czlowiek w 90% nie jezdzi od tak sobie dla hobby, tylko z musu przemieszczania sie) z wypadkami spowodowanymi checia zrobienia "czegos szalonego" : P
praksyda
praksyda: Gdyby każdy zabijał się w jakims ekstremalnym sporcie, to nikt by tego nie robił. Oni dożyją do starości, mają wspomnienia,

Przeciez nikt nie prowadzi statystyk co do wypadków innych niz komunikacyjne.

praksyda
praksyda: Raz się tylko żyje, to po co sie żyje jak nie dla przyjemnosci?

Przyjemnosc to pojecie wzgledne, dla jednego moze to byc skakanie , dla drugiego chodzenie po gorach, dla nastepnego robienie zakuów ciuchowych, a dla jeszcze innego, jazda na rowerze rekraacyjnie, granie na hali w pilke nozna, pilke reczna etc co nawet mi sie zdarza : )
praksyda
praksyda: Lepiej naklepac dzieci, życ z jednej pensji od wypłaty do wypłaty

NIE POPADAJMY ze skrajnosci w skrajnosc : D
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  25 September 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Nie, najpierw muszę pierścionek zmniejszyć i dom wybudować :D.

To nie wiedział jaki rozmiar nosisz? :O Zorganizował skok, a nie podołał z tak prostym zadaniem, a to ciekawostka :P
A ile już masz tego domu?

Konto usunięte
Konto usunięte: Z tego wynika że będziesz żył długowiecznie no chyba ze palisz = wtedy zdechniesz

Nie, z tego wynika, że nie będziesz ulubionym klientem ZUS-u xD
Owszem, palę od dawna

Rafał już chyba zdziadział do reszty, taki mój wniosek
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Kombatant
Kombatant
  25 September 2014
Enkido
Enkido: Nie, z tego wynika, że nie będziesz ulubionym klientem ZUS-u xD

No raczej nie, dopoki bedzie rzadzic twoje peło.

Enkido
Enkido: Owszem, palę od dawna

GRATULUJE
pozdrowiena dla płuc
praksyda
praksyda
  25 September 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: I dziwnie porownywac wypadki drogowe - gdzie czlowiek w 90% nie jezdzi od tak sobie dla hobby, tylko z musu przemieszczania sie, a wypadki spowodowane checia zrobienia "czegos szalonego" : P

No tylko nie wiem po co popadac też w panikę, przecież profesjonalny sprzet spadochronowy moze tez tak samo zawieść jak auto na drodze, i gdyby to było tak duze ryzyko, nikt by z domu nawet nie wychodził, bo moze się cos stać
Konto usunięte
Konto usunięte: Przyjemnosc to pojecie wzgledne, dla jednego moze to byc skakanie , dla drugiego chodzenie po gorach, dla nastepnego robienie zakuów ciuchowych, a dla jeszcze innego, jazda na rowerze rekraacyjnie, granie na hali w pilke nozna, pilke reczna etc co nawet mi sie zdarza :
Człowiek który nie ryzykuje nic nie osiągnie.
Już nie mówię tylko o skokach z powietrza.
Jak dla niektórych pójscie na zakupy to frajda dnia, to ja dziekuje bardzo, nie miałabym nawet o czym z takim człowiekiem rozmawiać.
Kombatant
Kombatant
  25 September 2014
praksyda
praksyda: No tylko nie wiem po co popadac też w panikę

To jest kuszenie losu :mrgreen:
Jak juz napisalem, dla kazdego na tej ziemii sa rozne przyjemnosci, to ze ktos nie skacze z samolotu czy nie wchodzi na mont everst wcale nie oznacza ze ma nydne zycie, bo jak ktos tak wlasnie uwaza to ma ograniczone spojrzenie, patrzy jedynie pod swoim katem.

praksyda
praksyda: Człowiek który nie ryzykuje nic nie osiągnie.

Ryzyko zawodowe (gdzie jest szansa na awans) jest wskazane, z tym sie zgadzam ; >
praksyda
praksyda: Jak dla niektórych pójscie na zakupy to frajda dnia,

Rozni sa ludzie na tej planecie, ja nie rozumiem jak dla kogos moze byc frajda chodzenie po lesie i zbieranie grzybow. Ale i sa tacy ludzie , dla nich to cos przyjemnego, porownywalnie jak dla innych skakanie na spadochronie : )