Earth: Faktycznie brzmi bardzo intrygująco i sama pewnie bym zaprosiła na rozmowę taką osobę by sprawdzić ile w tym prawdy. :D
Ogromną satysfakcję mi sprawia to, że sama zdobyłam pracę, że dzięki sobie tylko jestem tam kim jestem ;D. Fajne to mocno.
Earth: O proszę, to dodaje otuchy, szczególnie, że Pan brzmiał bardzo sympatycznie i szczerze. Ale wolę się miło zaskoczyć i nie nastawiać na nic. :)
I słusznie, nadzieją nie można żyć ;D.
Konto usunięte: Zacznij kariere zawodowa od pracy ... w nieswoim zawodzie
Czemu ?
Tzn. wiadomo, jeżeli przez dłuższy okres czasu nie można znaleźć zatrudnienia w tym co się chce, a wiadomo trzeba coś do gara wkładać to nie ma się innego wyjścia niż popracowanie w czymś zupełnie innym. Jednak jeżeli ma się więcej czasu na szukanie to nie ma co kombinować uważam.
Konto usunięte: Tez na poczatku nie pracowalem stricte w tym co mialem na studiach
A ja tak i całe szczęście chyba, bo praca w tamtym miejscu mi uświadomiła że nie chcę się zajmować ludźmi i ich 'leczeniem' ;D.
NuTiiiiii: o tylko w naszym polskim grajdole
Dlaczego tak piszesz ? Remontowałeś kiedyś mieszkanie za granicą ?
Konto usunięte: pirat idiota czy dobry kierowca i rispekt dla niego?
Zwykły debil, ale jednocześnie musi być dobrym kierowcą skoro nie zabił ani siebie, ani nikogo innego.
Ktoś mi mówił, że to jakiś młody kierowca rajdowy, nie wiem ile w tym prawdy.
Gorzej jak te gówniarze teraz zechcą go naśladować i zaczną wariować swoimi starymi 'trójkami', i 'piątkami' na ulicach miasta.