Earth
Earth
  26 maja 2013 (pierwszy post)
Czyli temat na dyskusje wszelakie, niekoniecznie związane ze sportem. ;-)

Otwieramy. :zabawa:
Kombatant
Kombatant
  17 maja 2014
Kamil
Kamil: ja niestyety z grami jestem do tyłu - teraz może zaczne nadrabiac no ale własnie problemem moga byc instalki i mój net na limit ;/

Stary, wygraj grubsza kasiore u buka i zakup ps3 - 599 zl juz mozna miec konsole : d
a gry ponizej 100 w necie, ewentualnie wykupujesz roczny abonament w ps i mozesz pobierac sobie za free z ich serwera
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  17 maja 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Stary, wygraj grubsza kasiore u buka i zakup ps3 - 599 zl juz mozna miec konsole : d

no planuje ,,ale od kumpla odkupic xbox 360 - sprzeda mi po kosztach więc pewnie sie skusze
...Ignorance is bliss...
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  17 maja 2014
dobra ide se popykac w FM 14
...Ignorance is bliss...
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  18 maja 2014
Z babami się zacznijcie umawiać, a nie konsole Wam w głowie, dzieciaki !
:ziober2:
MaqdaIena
MaqdaIena
  20 maja 2014
Żeby Was po raz enty utwierdzić w przekonaniu że jeżdzę padłem to pożalę się, że mi pękła sprężyna w zawieszeniu dziś ;c.
I mam nowe sworznie wahaczy :rock:.
Earth
Earth
  20 maja 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: sworznie wahaczy

Co robi? :debilface:
:-D
MaqdaIena
MaqdaIena
  20 maja 2014
Earth
Earth: Co robi? :debilface: :-D

Co robi ?
Naprawione, więc działa poprawnie. Tylko sprężyny mi zostały, chociaż znaleźć w miarę tanie do mojego samochodu graniczy z cudem, a nie założę Kajaby, bo to bez sensu, tak wiem, nie wiesz o czym gadam :rotfl:. Ale lubię:ninja:.
Kombatant
Kombatant
  20 maja 2014
Ładna pogoda, na rower byś wsiadła , a nie zatruwasz spalinami środowisko.
Earth
Earth
  20 maja 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Co robi ? Naprawione, więc działa poprawnie. Tylko sprężyny mi zostały, chociaż znaleźć w miarę tanie do mojego samochodu graniczy z cudem, a nie założę Kajaby, bo to bez sensu, tak wiem, nie wiesz o czym gadam . Ale lubię.

Chodzi o to, że mi "sworznie wahaczy" nic mi nie mówi, poprzez co brzmi trochę jak jakiś starodawny przysłówek rodem "łacnie chędorzy" ;D Niemniej domyślam się, że to jakiś element samochodu :D
Mniej więcej nadążam. ;D
Kombatant
Kombatant
  20 maja 2014
Janusz Korwin-Mikke: "Gwałt? Kobieta zawsze udaje, że stawia opór"

plusik
Kombatant
Kombatant
  20 maja 2014
„Gdyby pan się znał na kobietach, to by pan wiedział, że zawsze się troszkę gwałci”

„Co to znaczy gwałcone? Kobiety zawsze udają, że pewien opór stawiają. To jest normalne chyba nie?”

przyszly przywodca narodu zabłąaknego
MaqdaIena
MaqdaIena
  20 maja 2014
Dam pracę ! Potrzebna osoba do pokoszenia ogrodu, bo nie mam czasu ! :rotfl:.

MaqdaIena
MaqdaIena
  20 maja 2014
Earth
Earth: Chodzi o to, że mi "sworznie wahaczy" nic mi nie mówi, poprzez co brzmi trochę jak jakiś starodawny przysłówek rodem "łacnie chędorzy" ;D Niemniej domyślam się, że to jakiś element samochodu :D Mniej więcej nadążam. ;D

No takie elementy wahaczy, gdzie w nich do wymiany mogą być tuleje i sworznie właśnie, jednakże nie we wszystkich samochodach są one wymienne, w niektórych trzeba kupić cały wahacz, mój na szczęście do nich nie należy ;D.

Ogólnie jest to wszystko bardzo proste i łatwo można się nauczyć teorii ;D.
I jest to taaaaaaaak ciekawe no :ziober2:.
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  21 maja 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Janusz Korwin-Mikke: "Gwałt? Kobieta zawsze udaje, że stawia opór" plusik

Konto usunięte
Konto usunięte: „Gdyby pan się znał na kobietach, to by pan wiedział, że zawsze się troszkę gwałci” „Co to znaczy gwałcone? Kobiety zawsze udają, że pewien opór stawiają. To jest normalne chyba nie?” przyszly przywodca narodu zabłąaknego

A gimbaza gdyby mogła to by na niego głosowała :nie:
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Kombatant
Kombatant
  21 maja 2014
Enkido
Enkido: A gimbaza gdyby mogła to by na niego głosowała

Jedyny mądry inteligentny kandydat, z kontrowersyjnymi twardymi poglądami ktore sa niezrozumiale i niedorzeczne dla plebsu.