Earth
Earth
  26 maja 2013 (pierwszy post)
Czyli temat na dyskusje wszelakie, niekoniecznie związane ze sportem. ;-)

Otwieramy. :zabawa:
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  15 maja 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: He he spoko, będziesz mi dawać dużo urlopów nagrodowych itd ;D

Dobra !
:ziober2:
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  15 maja 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Dobra !

Teraz mogłabyś być lekarzem i dać mi zwolnienie z poligonu :D
Ehh jutro cisnę, 2 tygodnie orki, bez tv jedynie co czasem fb z tela gdzieś zakukam.

i 14 dni bez kropelki alkoholu :ssh:
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
MaqdaIena
MaqdaIena
  15 maja 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Teraz mogłaś być lekarzem i dać mi zwolnienie z poligonu :D Ehh jutro cisnę, 2 tygodnie orki, bez tv jedynie co czasem fb z tela gdzieś zakukam. i 14 dni bez kropelki alkoholu

Jestem fizjoterapeutką i masażystką z zawodu również, jakiś papier mogę Ci skombinować ;D.
Aaaaa, nadszedł czas sprawiedliwości ! ;DD.

Oł, dwa tygodnie bez alkoholu ? Bym umarła :rotfl:.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  15 maja 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: estem fizjoterapeutką i masażystką z zawodu również, jakiś papier mogę Ci skombinować ;D.

Teraz strasznie mnie korci taktyczne zwolnienie, już mi ziomek co jest tam od tygodnia napisał, że w namiotach wilgoć, zimno i dziki łażą. A w domu bym poleżał z piwkiem pod palemką :D

MaqdaIena
MaqdaIena: Oł, dwa tygodnie bez alkoholu ? Bym umarła

Jak wrócę to pobiję rekord w wydychanym :D
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
MaqdaIena
MaqdaIena
  15 maja 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Teraz strasznie mnie korci taktyczne zwolnienie, już mi ziomek co jest tam od tygodnia napisał, że w namiotach wilgoć, zimno i dziki łażą. A w domu bym poleżał z piwkiem pod palemką :D

Takie mitingi powinni Wam robić latem, a nie w maju, kiedy pogoda zazwyczaj średnia, a nocą zawsze zimno.
Na dziki uważaj, są złe ! ;D

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Jak wrócę to pobiję rekord w wydychanym :D

Alkomat masz ?
Kurdę, ja muszę swój zaktualizować czy tam coś z nim zrobić, bo oszukuje mocno, czuję się pijana, a zero zero mi pokazuje.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  15 maja 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Takie mitingi powinni Wam robić latem, a nie w maju, kiedy pogoda zazwyczaj średnia, a nocą zawsze zimno. Na dziki uważaj, są złe ! ;D

Jop te majowe noce zwłaszcza z deszczem to masakra i spanie w śpiworze zakryty po uszy plus 3 koce i w dresach :/

MaqdaIena
MaqdaIena: Na dziki uważaj, są złe ! ;D

Zobaczymy jak te nadmorskie się zachowuję, te z Gdyni z naszej jednostki to normalnie jedzą nam z ręki :D

MaqdaIena
MaqdaIena: Alkomat masz ? Kurdę, ja muszę swój zaktualizować czy tam coś z nim zrobić, bo oszukuje mocno, czuję się pijana, a zero zero mi pokazuje.

Mam, kiedyś tak dmuchnąłem że aż się zawiesił :P
MaqdaIena
MaqdaIena
  15 maja 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Jop te majowe noce zwłaszcza z deszczem to masakra i spanie w śpiworze zakryty po uszy plus 3 koce i w dresach :/

Znam temat doskonale, ale nie z powodu spania pod namiotem ofkors.
Od wielu lat organizuję ognicho moje urodzinowe, i odkąd pamiętam miałam wielki problem z ustaleniem wczesnym daty, bo kurdę ulewy, albo nawet deszcze nie są wskazane wtedy ;D.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: obaczymy jak te nadmorskie się zachowuję, te z Gdyni z naszej jednostki to normalnie jedzą nam z ręki :D

Serio ? Nawet jak maja młode ? Przecież wtedy są nieobliczalne ;D.
Kilka razy podczas nocek na rybach się mocno strachałam jak stado dzików przepływało rzekę ;D.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Mam, kiedyś tak dmuchnąłem że aż się zawiesił :P

Bo zaplułeś :ziober2:.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  15 maja 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Od wielu lat organizuję ognicho moje urodzinowe, i odkąd pamiętam miałam wielki problem z ustaleniem wczesnym daty, bo kurdę ulewy, albo nawet deszcze nie są wskazane wtedy ;D.

Ale urodziny to się "podlejesz alko", ja bym nie narzekał na takie warunki gdybym nie musiał na trzeźwo koczować :P

MaqdaIena
MaqdaIena: Serio ? Nawet jak maja młode ? Przecież wtedy są nieobliczalne ;D.

Nom u nas jest parka + 11 małych, podchodzą bez obaw.

MaqdaIena
MaqdaIena: Bo zaplułeś

nie nie :P
MaqdaIena
MaqdaIena
  15 maja 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: le urodziny to się "podlejesz alko", ja bym nie narzekał na takie warunki gdybym nie musiał na trzeźwo koczować :P

No tak, ale ludzie w moim wieku to jakieś pusi są obecnie, ledwo trochę błota się pojawi to jęczą mocno :rotfl:.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Nom u nas jest parka + 11 małych, podchodzą bez obaw

;o. W sumie zdziwionam. Chociaż pewnie żarło regularnie dostają, dlatego się nie boją i nie atakują.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: nie nie :P

To ile najwięcej alkomat Ci wykazał ?;D.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  15 maja 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: o tak, ale ludzie w moim wieku to jakieś pusi są obecnie, ledwo trochę błota się pojawi to jęczą mocno

Hehe mi tam po wódce wszystko obojętne :D

MaqdaIena
MaqdaIena: o. W sumie zdziwionam. Chociaż pewnie żarło regularnie dostają, dlatego się nie boją i nie atakują

No własnie sęk w tym, że już tak wytresowane i codziennie o tej samej godzinie w tym samym miejscu stoją na zbiórce i czekają na chleb :D

MaqdaIena
MaqdaIena: To ile najwięcej alkomat Ci wykazał ?;D.

nie pamiętam, ale pewnie koło siatkarskiego wyniku 3.0 było
MaqdaIena
MaqdaIena
  15 maja 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Hehe mi tam po wódce wszystko obojętne :D

Gdyby nie to, że musisz spać w spleśniałym namiocie na poligonie to bym Cię zaprosiła ;D.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: No własnie sęk w tym, że już tak wytresowane i codziennie o tej samej godzinie w tym samym miejscu stoją na zbiórce i czekają na chleb :D

Niby fajne, ale jednocześnie średnio naturalne ;c.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: nie pamiętam, ale pewnie koło siatkarskiego wyniku 3.0 było

;o.
Zastanawiam się teraz ile to trzeba wlać w siebie by mieć 3 promile alkoholu we krwi ;D.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  15 maja 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: dyby nie to, że musisz spać w spleśniałym namiocie na poligonie to bym Cię zaprosiła ;D.

he he zapamiętam :P

MaqdaIena
MaqdaIena: Niby fajne, ale jednocześnie średnio naturalne ;c

jak będzie zimna i zbraknie chleba to je zabijemy żeby nie zdechły z głodu

MaqdaIena
MaqdaIena: Zastanawiam się teraz ile to trzeba wlać w siebie by mieć 3 promile alkoholu we krwi ;D.

może nie dużo na raz tylko codziennie podtrzymywać dawkę :D
MaqdaIena
MaqdaIena
  15 maja 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: he he zapamiętam :P

Spoko, do 50tki postanowiłam być całkiem żwawa.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: jak będzie zimna i zbraknie chleba to je zabijemy żeby nie zdechły z głodu

:rotfl:.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: może nie dużo na raz tylko codziennie podtrzymywać dawkę :D

Więc powinnam sama sobie przebić opony w samochodzie :ziober2:.

W ogóle wczoraj pojechałam do pracy na flaku.... chłopaki wprowadzili Mazdę na warsztat i nie wiem skąd, ale miałam w prawą przednią oponę wbite 3 gwoździe ;o.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  15 maja 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Spoko, do 50tki postanowiłam być całkiem żwawa.

a później co ? mojej młodej babcia i dziadek po 70 lat i nie jeden by pozazdrościł im kondycji i formy

MaqdaIena
MaqdaIena: Więc powinnam sama sobie przebić opony w samochodzie . W ogóle wczoraj pojechałam do pracy na flaku.... chłopaki wprowadzili Mazdę na warsztat i nie wiem skąd, ale miałam w prawą przednią oponę wbite 3 gwoździe ;o.

albo Legia była w pobliżu albo mega pech
MaqdaIena
MaqdaIena
  15 maja 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: a później co ? mojej młodej babcia i dziadek po 70 lat i nie jeden by pozazdrościł im kondycji i formy

Nie wiem co, prowadzę się na tyle źle, że później może w ogóle nie być ;D.
Podziwiam starych ludzi, którzy mają świetną kondycję ;D.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: albo Legia była w pobliżu albo mega pech

Sama szoknęłam, nie wiem co się stało ;D.
Zwalam na pecha ;D.