Earth
Earth
  26 maja 2013 (pierwszy post)
Czyli temat na dyskusje wszelakie, niekoniecznie związane ze sportem. ;-)

Otwieramy. :zabawa:
Earth
Earth
  10 maja 2014
Tak.

Szwajcaria najlepsza :3
Kombatant
Kombatant
  10 maja 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: i dali ich do "polityki przy kawie" na żywo w TVP 1 o 8 rano gdzie każdy to oglądający oblał się z beki kawą :D nie wiedzieli nawet który kraj przewodniczy w UE nie mówiąc już o uprawnieniach Parlamentu Europejskiego, do którego przecież tak drapią i drapią :O

Komromitacja, na ich miejscu honorowo zrezygnowalbym, przyznalbym ze sie nienadaje , ot co ...

ale nie , do koryta trzeba isc

Otylia tak w ogole to powinna odsiadywac brata : /

NuTiiiiii
NuTiiiiii: a Patrycja -> Ewelina ? :D

Alicja :ziober2:
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  10 maja 2014
nie obrażajcie mojej Patrycji od Ewędlin

ona może mojej Ziemii co najwyżej stopy myć
...Ignorance is bliss...
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  10 maja 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Komromitacja, na ich miejscu honorowo zrezygnowalbym, przyznalbym ze sie nienadaje , ot co ...ale nie , do koryta trzeba iscOtylia tak w ogole to powinna odsiadywac brata :

Wszystko prawda, niestety taki mamy klimat.

Konto usunięte
Konto usunięte: Alicja

Fajnie ją zbrechtali, że ma chłopaka no i na 1 imprę słabo się ubrała - miała mega naleśniki zamiast biustu.

Ewędlina i tak bije system, zawsze mega napiedolona nie wie co mówi przez co nie daje pociupciać Pawłowi, rozwala sobie nogę w szkle i jeszcze przy okazji zarzyga vana, a jak się obudzi to nie wie gdzie jest i wygląda jak mops :D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Kombatant
Kombatant
  10 maja 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: niestety taki mamy klimat.

Ja nie ide na wybory, nie bede komus sponsorowal koryta w brukseli.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Fajnie ją zbrechtali, że ma chłopaka no i na 1 imprę słabo się ubrała - miała mega naleśniki zamiast biustu.

Slaba jest, zanudza program, wymienic ja na jakas blachare typu elizka :rotfl:

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Ewędlina i tak bije system, zawsze mega napiedolona nie wie co mówi przez co nie daje pociupciać Pawłowi, rozwala sobie nogę w szkle i jeszcze przy okazji zarzyga vana, a jak się obudzi to nie wie gdzie jest i wygląda jak mops :D

Akcja z zelaskiem mega beka xD
jak mozna byc tak tępym to ja nie wiem, dziewoja życia nie bedzie miala po programie, na zawsze hejt w sieci , nikt ze znajomych sie do niej nie przyzna :ziober2:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  10 maja 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja nie ide na wybory, nie bede komus sponsorowal koryta w brukseli

ja pierdziele i jedne i drugie, w powiecie też te same mordy do wykarmienia, w dupie ich mam

Konto usunięte
Konto usunięte: Slaba jest, zanudza program, wymienic ja na jakas blachare typu elizka

he he no prawda nie może się rozkręcić, daliby coś tam do zgwałcenia w stylu dużej Anii

Konto usunięte
Konto usunięte: Akcja z zelaskiem mega beka xD

już widziałem bekowe obrazki z tego :D

Konto usunięte
Konto usunięte: ak mozna byc tak tępym to ja nie wiem, dziewoja życia nie bedzie miala po programie, na zawsze hejt w sieci , nikt ze znajomych sie do niej nie przyzna

co ślepa miłość robi z człowieka
najlepiej, że Paweł by ją tylko wytarmosił na raz i tyle
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Earth
Earth
  10 maja 2014
>Dania
>sami ciapaci i murzyni i jeden blondyn

:|
Kombatant
Kombatant
  10 maja 2014
~Kpiarz 2014-05-09 (14:19)
Za rok proponuję wystawić polski duet: Grodzka i Biedroń w utworze grupy Milano pt ''Bara Bara Bara''. 1 miejsce gwarantowane!

:crylol:
Kombatant
Kombatant
  10 maja 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: najlepiej, że Paweł by ją tylko wytarmosił na raz i tyle

Dziwie mu sie, przeciez ona jest paskudna : /
koles naprawde ma cos z glowa ze musi dymac wszystko co popadnie
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  10 maja 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Dziwie mu sie, przeciez ona jest paskudna : / koles naprawde ma cos z glowa ze musi dymac wszystko co popadnie

klasycznie chce walnąć zeza, niech pęknie żyłka w oku i na drugi bok do spania a że szura co popadnie - whatever dla niego :D
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  10 maja 2014
~majkel 1 godzinę i 34 minuty temu

dziadostwo to cos nie muzyka, ja kibicuje conchicie wurst, odważna kobieta i należy jej się wygrana, cała polska za conchitą.

:crylol:
prawie zabili tego kolesia w sieci

swoją drogą pewnie i tak damy 10-12 pkt kiełbasie
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  10 maja 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Daniel 8 minut temu Kiełbasa z brodą na posła RP !!! Obok Grodzkiej by siedziała ;) Jak cyrk, to cyrk, jeden dziwoląg więcej, dodatkowa atrakcja !! ;)

:D
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  10 maja 2014
No to zaraz najciekawsza część Eurowizji :)
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Enkido
  10 maja 2014
2 pkt od Azerbejdżanu :)

Zbokol 1 pkt
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Enkido
  10 maja 2014
A od Polski Austria 0 pkt :brawo: