Reputacja: -1080 |
BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
10 Mayo 2014
Earth: Bardzo możliwe, albo dostanie 2 miejsce, na pewno gdzieś w czołówce.
A ciekawe które miejsce zdobędą nasze Słowianki ? :D
w necie wielu hejterów, ale zwolenników jeszcze raz tyle, nawet Doda wysyła propsy do ekipy przebrana w strój Słowianki
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Earth
10 Mayo 2014
NuTiiiiii: A ciekawe które miejsce zdobędą nasze Słowianki ? :D
w necie wielu hejterów, ale zwolenników jeszcze raz tyle, nawet Doda wysyła propsy do ekipy przebrana w strój Słowianki
No ja czytałam na yt komentarze i są raczej jednoznaczne i niezbyt przychylne niestety. :)
NuTiiiiii
10 Mayo 2014
kijowo te występy na Eurowizji, same powtórki i znowu przećpany Norweg śpiewa kołysankę
najlepsze dopiero po 24 jak będą ogłaszać wyniki, tj najciekawsze
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Earth
10 Mayo 2014
Kamil: oć na kolanko
Jesteś pewny, że chcesz mi się kojarzyć z Pacou? :D
Reputacja: -46 |
BluzgometrTM: 13
RexMundi
10 Mayo 2014
Earth: Jesteś pewny, że chcesz mi się kojarzyć z Pacou? :D
całe szczęście że mimo lat spędzonych tu .. PAcou jest mi bardzo anonimowy i nie kojarzy mi się z niczym
ale skoro Ci to przeszkadza to oć na dwa kolanka
...Ignorance is bliss...
Earth
10 Mayo 2014
Kamil: całe szczęście że mimo lat spędzonych tu .. PAcou jest mi bardzo anonimowy i nie kojarzy mi się z niczym
ale skoro Ci to przeszkadza to oć na dwa kolanka
NuTiiiiii
10 Mayo 2014
Kamil: PAcou jest mi bardzo anonimowy i nie kojarzy mi się z niczym
Goryla nie znasz?
NuTiiiiii
10 Mayo 2014
Kamil: PAweł SZ... seksista i tyle ;]
dobre avy robił, później mnie nauczył i też bawiłem się w te głupoty :P
w ogóle forum poszło "niby do przodu" ale ava jako gif nie dasz :/
a Pawue po 100tys poście rozpłynął się
NuTiiiiii
10 Mayo 2014
CLEO ciśnie