Earth
Earth
  26 Mei 2013 (pierwszy post)
Czyli temat na dyskusje wszelakie, niekoniecznie związane ze sportem. ;-)

Otwieramy. :zabawa:
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  8 Mei 2014
Teraz dzieciaki do dobrej nuty tańczą, zrobiłem mojej młodzieżowej mamie z tego dzwonek na kom :D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  8 Mei 2014
co to było za podejście do Cleo i jakie ujowe pytanie tej pseudo redaktorki :ninja:

tranwers ha ha dostała kiełbachę :rotfl:

pozdrawiam z podłogi :rotfl:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  8 Mei 2014
i co Cleo w finale :rock:
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  8 Mei 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: a nie było jakoś akcji, że chcieli jej zabrać 2 miejsce właśnie za to, że nie zaśpiewała w języku ojczystym ? kurde trzeba by poszperać

nie
śpiewała po polsku
wtedy była jeszcze zasada ze każde państwo śpiewa w swoim języku ojczystym

-- tam było to że ona na próbie chyba zaśpiewała to po angielsku
...Ignorance is bliss...
Earth
Earth
  9 Mei 2014
Łoł, naprawili wklejanie do postów, że już nie zlewa jak się wklei coś. Przynajmniej na firefoxe. :>
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  9 Mei 2014
no cudowali dzisiaj z tym

ale znowu mi na chromie wkleja tak jak w temacie z typami na półfinał ;/
...Ignorance is bliss...
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  9 Mei 2014
Earth
Earth: Mnie nosiło zawsze więc porównanie mam i to bardzo. :) Nie było mnie jeszcze w Białymstoku i okolicach tylko ;D

Bo nie znalazłaś swojego miejsca na świecie jeszcze ?;D.
Ło bosz, toż to drugi koniec świata dla mnie ;D.

Earth
Earth: Ja się chyba najbardziej zżyłam z Gabrysią, było mi bardzo dziwnie jak w tych kolejnych książkach tak sie zmieniała i do tej pory pamiętam jak był fragment o tym, że jej 40 (?) letnie ciało już woli ciepły prysznic, a nie jak zawsze orzeźwiający zimny. Skończyłam chyba na "Język Trolli" ale już nie bardzo pamiętam o co w tym chodziło, bardziej pamiętam o Idzie, Anieli czy Gabrysi właśnie. :p I kurdę, nawet pamiętam te ulice, szkołę Żeromskiego i szpital gdzieś tam.. :D

Racja, mnie też uderzyło to, że Gabrysia się zestarzała ;D.
To ja już nie kojarzę tej książki, i ciężko mi określić na której skończyłam czytać.
Ale chyba najbardziej lubiłam Beatę Be, czyli Bebe ;D. W sumie nie wiem dlaczego, bo była strasznie melancholijna z tego co pamiętam, a mi to obce mocno, chociaż kiedyś może nie było ;D.
Aniela zawsze mnie irytowała, no kłamczucha no.
I fajna była książka, której nie pamiętam tytułu, gdzie kurdę jakaś para chyba wyjechała pod namioty:woot:, i pamiętam końcówkę, gdzie ona szła w blasku zachodzącego Słońca i napotkała onego, który chlapał się wodą ze studni takiej zwykłej :rotfl:. Kojarzysz ? ;D.
:ziober2:
Earth
Earth
  9 Mei 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Bo nie znalazłaś swojego miejsca na świecie jeszcze ?;D. Ło bosz, toż to drugi koniec świata dla mnie ;D.

Podglądaczka. :ninja: Ale to też. :)

E tam, jakieś 5 godzin w pociągu :D
MaqdaIena
MaqdaIena: Racja, mnie też uderzyło to, że Gabrysia się zestarzała ;D. To ja już nie kojarzę tej książki, i ciężko mi określić na której skończyłam czytać. Ale chyba najbardziej lubiłam Beatę Be, czyli Bebe ;D. W sumie nie wiem dlaczego, bo była strasznie melancholijna z tego co pamiętam, a mi to obce mocno, chociaż kiedyś może nie było ;D. Aniela zawsze mnie irytowała, no kłamczucha no. I fajna była książka, której nie pamiętam tytułu, gdzie kurdę jakaś para chyba wyjechała pod namioty, i pamiętam końcówkę, gdzie ona szła w blasku zachodzącego Słońca i napotkała onego, który chlapał się wodą ze studni takiej zwykłej . Kojarzysz ? ;D.

Bebe prawie nie pamiętam, musiałabym pewnie przypomnieć o co z nią chodziło :D Aniela była irytująca od początku do końca, bardzo atencyjna. Ida w sumie chyba trochę też. Ale podobał mi się wątek jak się zajmowała chyba jakimś staruszkiem, pomyślałam sobie wtedy jak to czytałam, że też bym chciała poznać jakiegoś starszego pana, który by mi opowiadał mądre rzeczy :)
Oj, to było o Nutrii chyba, Natalii i ja to zapamiętałam jako fontannę jakoś. :D
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  9 Mei 2014
Earth
Earth: Podglądaczka. Ale to też. :) E tam, jakieś 5 godzin w pociągu :D

Yyy, że co ?
A co jeszcze ?:).

4 godziny w pociągu wytrzymam, ale więcej :nie:.

Earth
Earth: Bebe prawie nie pamiętam, musiałabym pewnie przypomnieć o co z nią chodziło :D Aniela była irytująca od początku do końca, bardzo atencyjna. Ida w sumie chyba trochę też. Ale podobał mi się wątek jak się zajmowała chyba jakimś staruszkiem, pomyślałam sobie wtedy jak to czytałam, że też bym chciała poznać jakiegoś starszego pana, który by mi opowiadał mądre rzeczy :) Oj, to było o Nutrii chyba, Natalii i ja to zapamiętałam jako fontannę jakoś. :D

Kłamczuchę czytałam jako pierwszą własnie, aż dziwne, że miałam ochotę na więcej :).
Idy nie pamiętam nic a nic, totalnie.

O, Nutria i Nerwus ? ;D, na pewno to była studnia, a dokładnie pompa, bo przecież byli na wsi, gdzie ciężko o fontanny ;D.

I teraz mi się przypomniało, że lubiłam również książkę o dzieciach Gabrysi, Pulpet iiii nie pamiętam kto, ale to druga dziewczynka była fajna. Właśnie w tej pojawił się wyjazd pod namioty, gdzie one miały ospę wietrzną, w każdym razie knipa fajnie napisana, bawiła mnie chyba najbardziej.
:ziober2:
Earth
Earth
  9 Mei 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Yyy, że co ? A co jeszcze ?:). 4 godziny w pociągu wytrzymam, ale więcej .

Pisałam o tym niedawno w jakimś temacie na hyde. :D
Lubię zwiedzać i podróżować, no i mam dużo znajomości w różnych częściach Polski. Pobyt na hyde jeszcze to wzmógł. :d

MaqdaIena
MaqdaIena: Kłamczuchę czytałam jako pierwszą własnie, aż dziwne, że miałam ochotę na więcej :). Idy nie pamiętam nic a nic, totalnie. O, Nutria i Nerwus ? ;D, na pewno to była studnia, a dokładnie pompa, bo przecież byli na wsi, gdzie ciężko o fontanny ;D. I teraz mi się przypomniało, że lubiłam również książkę o dzieciach Gabrysi, Pulpet iiii nie pamiętam kto, ale to druga dziewczynka była fajna. Właśnie w tej pojawił się wyjazd pod namioty, gdzie one miały ospę wietrzną, w każdym razie knipa fajnie napisana, bawiła mnie chyba najbardziej.

Też czytałam jako pierwszą. Ale było ciekawe bo ona tam wyjeżdżała z domu i musiała sobie radzić, w sumie fajna historia. :)
Hm, to może ja już coś mylę, czytałam to prawie 10 lat temu :D Ale tak mi się zdaje właśnie, że to ta książka. Tzn ona chyba tego Nerwusa poznała w pociągu właśnie. I czasami jak jadę pociągiem to sie zastanawiam czy nie siedzi gdzieś tam "mój Nerwus". :D
Kurdę, tak czytam opisy tych książek na wiki i tylu bohaterów już nie pamiętam.. :o
Kombatant
Kombatant
  9 Mei 2014
http://www.livesports.pl/
Earth
Earth: Łoł, naprawili wklejanie do postów, że już nie zlewa jak się wklei coś. Przynajmniej na firefoxe. :>

Test
Kombatant
Kombatant
  9 Mei 2014
nadal nie dziala xD
firefox here
Earth
Earth
  9 Mei 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Test

test test

Konto usunięte
Konto usunięte: ox here

https://www.youtube.com/watch?v=Ibgroo_Im0Y

No i działa mi ładnie. Nic nie zlało w całość..
Kombatant
Kombatant
  9 Mei 2014
Earth
Earth: No i działa mi ładnie. Nic nie zlało w całość..

ktora masz wersje ff ?
Earth
Earth
  9 Mei 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: ktora masz wersje ff ?

Niby 28, właśnie mi zaktualizowało do najnowszej i boję się restartować bo niby wygląda jak chrome którego nie znosze. :d