Earth
Earth
  26 Mei 2013 (pierwszy post)
Czyli temat na dyskusje wszelakie, niekoniecznie związane ze sportem. ;-)

Otwieramy. :zabawa:
Earth
Earth
  7 Mei 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: dobrze, już nie bd ich używał, zrobię to dla Cb :D :D :D :D

Ale śmiesznie, ale śmiesznie!
Gutek909
Gutek909
  7 Mei 2014
;*
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  7 Mei 2014
Kamil
Kamil: córka Jaruzelskiego u Kuby

Właśnie miałem obejrzeć a tu drugi dzień 38 gorączki d83dde1e
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  7 Mei 2014
Widziałem za to na "tak szef" jak koleś skoczył i pięknie mu przekręciło się kolanko d83dde31

i dziś TVP 1 Zielona mila, bez reklam to można obejrzeć a jak.
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Earth
Earth
  7 Mei 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: ;*

Nie zacytowałeś i nawet nie wiedziałam, żeś odpowiedział. :D
Gutek909
Gutek909
  7 Mei 2014
wiesz, że nie cytuję :P
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  8 Mei 2014
widzieliście projekt miasta przyszłości

Araby chcą to wybudować

Ziggurat

...Ignorance is bliss...
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  8 Mei 2014
Earth
Earth: ezd! Niezupełnie, myślę naprawdę, że ludzie w Poznaniu są bardziej "charakterni"

Brak mi porównania, nigdy mnie nie nosiło po Polsce, no chyba, ze w celach wypoczynkowych, gdzie i tak nie bratałam się z obcymi za bardzo :mrgreen:.

Earth
Earth: Nawet postacie w Jeżycjadzie. :DD

Oł dzizys, jak ja kochałam Musierowicz, nadal mam pewnie z 10 książek z tej serii ;D.
I pamiętam, że te książki były mi szczególnie bliskie dlatego, że każdą ulicę znam doskonale realnie ;D.
De facto nie mieszkam blisko Jeżyc, ale w wielu przewijała się chwila, gdzie bohaterka danej książki miała nocą otwarte okno i słyszała jak pociągi odjeżdżają z stacji, a że mieszkam blisko innej, to czułam niebywałą więź z nimi, bo również latem słyszę ten charakterystyczny dźwięk :).
:ziober2:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  8 Mei 2014
21 na jedynce z nr 5 wystąpi na Eurowizji Cleo&Donatan - My Słowianie, będą też dupeczky :D

piosenka w mieszanej wersji językowej, angielski and polski
Earth
Earth
  8 Mei 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Brak mi porównania, nigdy mnie nie nosiło po Polsce, no chyba, ze w celach wypoczynkowych, gdzie i tak nie bratałam się z obcymi za bardzo .

Mnie nosiło zawsze więc porównanie mam i to bardzo. :) Nie było mnie jeszcze w Białymstoku i okolicach tylko ;D

MaqdaIena
MaqdaIena: Oł dzizys, jak ja kochałam Musierowicz, nadal mam pewnie z 10 książek z tej serii ;D. I pamiętam, że te książki były mi szczególnie bliskie dlatego, że każdą ulicę znam doskonale realnie ;D. De facto nie mieszkam blisko Jeżyc, ale w wielu przewijała się chwila, gdzie bohaterka danej książki miała nocą otwarte okno i słyszała jak pociągi odjeżdżają z stacji, a że mieszkam blisko innej, to czułam niebywałą więź z nimi, bo również latem słyszę ten charakterystyczny dźwięk :).

Ja się chyba najbardziej zżyłam z Gabrysią, było mi bardzo dziwnie jak w tych kolejnych książkach tak sie zmieniała i do tej pory pamiętam jak był fragment o tym, że jej 40 (?) letnie ciało już woli ciepły prysznic, a nie jak zawsze orzeźwiający zimny. Skończyłam chyba na "Język Trolli" ale już nie bardzo pamiętam o co w tym chodziło, bardziej pamiętam o Idzie, Anieli czy Gabrysi właśnie. :p
I kurdę, nawet pamiętam te ulice, szkołę Żeromskiego i szpital gdzieś tam.. :D

NuTiiiiii
NuTiiiiii: 21 na jedynce z nr 5 wystąpi na Eurowizji Cleo&Donatan - My Słowianie,

Jezu Chryste, ten shit nas reprezentuje?
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  8 Mei 2014
Earth
Earth: Jezu Chryste, ten shit nas reprezentuje?

Lepsze to niż pedał czerwony Wiśniewski, na którego przez przypadek wysłano 1 smsa z Gruzji bo ktoś się zayebał :ziober2:
Donatan i Polska wie co wystawia, podbijamy Europę dobrym bitem i boobsami Słowianek :D
Earth
Earth
  8 Mei 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Lepsze to niż pedał czerwony Wiśniewski, na którego przez przypadek wysłano 1 smsa z Gruzji bo ktoś się zayebał Donatan i Polska wie co wystawia, podbijamy Europę dobrym bitem i boobsami Słowianek :D

Nie lepsze, jak zwykle się ośmieszymy jako naród ku^ew
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  8 Mei 2014
Earth
Earth: Nie lepsze, jak zwykle się ośmieszymy jako naród ku^ew

Patrycjo, przecież każdy w Europie lgnie do Słowianek i wie, że w Polsce najlepsze towary. Ku*ewki to stoją na placu pigal i w Rumunii przy drodze.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  8 Mei 2014
teraz jakaś balladę śpiewa wyglądający jak przećpany trinki winky Norweg blee d83dde02
dajcie spokój
Earth
Earth
  8 Mei 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Patrycjo, przecież każdy w Europie lgnie do Słowianek i wie, że w Polsce najlepsze towary. Ku*ewki to stoją na placu pigal i w Rumunii przy drodze.

Niemniej jeśli w konkursie "muzycznym" wystawiamy grupę, która po angielsku brzmi jak banda debili i jedyną kartą przetargową będą cycki to przedstawiamy się dość jednoznacznie. Szkoda, że nie potrafimy już znaleźć jakiegoś realnego talentu jak Edyty Górniak, ,która nie musiała pokazywać cycków tylko urzekła swoim śpiewem - o co powinno tam chodzić zdaje mi się. :)