Earth
Earth
  26 мая 2013 (pierwszy post)
Czyli temat na dyskusje wszelakie, niekoniecznie związane ze sportem. ;-)

Otwieramy. :zabawa:
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  1 мая 2014
Patrycjo miałaś byś coraz bliżej mnie a nie dalej
...Ignorance is bliss...
Kombatant
Kombatant
  2 мая 2014
Kamil
Kamil: oj dobra jest ta Alicja czy jak jej tam
Glupiutka plus nie potrafi sie ubrac, also na jedno ruchniecie conajwyzej, nie wiecej. Catanio ja pewnie obroci z tym drugim na dwa baty.
NuTiiiiii
NuTiiiiii: też urywkami tylko, ten prowadzący teksami miażdży i
Stara sie nasladowac Gordona Ramseya, ale wychodzi mu to dosc nieudolniebtw. "tak szef" - jak to slysze to mnie mdli, czy oni nie moga po prostu odpowiadac "tak szefie" ? dzizys... nie wspomne ze wzieli tam bande nieudacznikow by bylo show :rotfl:Ale warto ogladac dla Kasi :zakochany: fajna dupa :ziober2: http://cdn15.se.smcloud.net/t/photos/t/286118/hells-kitchen-katarzyna-rajkiewicz_18607464.jpg
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  2 мая 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Stara sie nasladowac Gordona Ramseya, ale wychodzi mu to dosc nieudolniebtw. "tak szef" - jak to slysze to mnie mdli, czy oni nie moga po prostu odpowiadac "tak szefie" ? dzizys... nie wspomne ze wzieli tam bande nieudacznikow by bylo show Ale warto ogladac dla

No właśnie zapomniałem o tym "tak szef" :D
Kasia taka se :P
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Kombatant
Kombatant
  2 мая 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: No właśnie zapomniałem o tym "tak szef" :D

HAHAHAH najlepszy jest "Montolivo"

http://www.youtube.com/watch?v=HYDXh9wZjUE 0:21 obczaj : D
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  2 мая 2014
He he :D

A już wim dlaczego nie oglądam bo we wtorki gram w piłeczkę i tak w domu jest przed 21 zatem wpadałem na samą końcówkę jak tam już 1 osoba wybierała 2 do wywalenia.
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Kombatant
Kombatant
  2 мая 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Kasia taka se :P

kochalbym !
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  2 мая 2014
10 lecie Polski w UE, chyba wolelibyśmy ceny z przed 10 lat:

LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  2 мая 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: 10 lecie Polski w UE, chyba wolelibyśmy ceny z przed 10 lat:

Problem jest w tym że ceny są unijne*, ale wynagrodzenia pozostały na poziomie z czasów przed wstąpieniem do UE

dajemy sie niestety ruchac przez tzw wspólnotę, jeszcze ten glupkowaty spot peło o 10 latach swietlnych :ziew:
*ciekawostka jest fakt ze w lidl niemcy jest duzo taniej niz w lidl polska, teraz porownaj wynagrodzenie niemca a polaka ; )
Earth
Earth
  2 мая 2014
Kamil
Kamil:

Teraz jadę do Kielc. Możemy sie spotkać w połowie drogi zatem, w Lublinie. :D
Earth
Earth
  2 мая 2014
A Wojtek Amaro jest zbyt miłym i ciepłym człowiekiem by udawać wulgarnego chama, przykro sie patrzy jak się sili na chamstwo. :(
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  2 мая 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: 10 lecie Polski w UE, chyba wolelibyśmy ceny z przed 10 lat:

Nuti, nie wrzucaj tu tego porównania faszystów z KNP, którzy się kompletnie nie znają na ekonomii. Z Unią czy bez byłoby tak samo.
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  2 мая 2014
LeonGrande
LeonGrande: Problem jest w tym że ceny są unijne*, ale wynagrodzenia pozostały na poziomie z czasów przed wstąpieniem do UE

Śmiechłem jak dziś w Stanach pokazali strajk obywateli, którzy żądają podniesienia płacy minimalnej za godzinę - obecnie mają tam 15$/h.

Enkido
Enkido: Nuti, nie wrzucaj tu tego porównania faszystów z KNP, którzy się kompletnie nie znają na ekonomii. Z Unią czy bez byłoby tak samo.

Kto wie, a to tylko porównanie jak było i jak jest - prawdy nie zataisz.
Sam pamiętam jak leciałem kupić ojcu z kartką fajki caro czerwone za 3zł a teraz wszystkie papierosy wyrównali z cenami do około 12 zyko. A później się dziwią, że ludzie przemycają tytoń lub kręcą fajki z cygara.
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  2 мая 2014
Earth
Earth: Teraz jadę do Kielc. Możemy sie spotkać w połowie drogi zatem, w Lublinie. :D

nie bąć taka cwana
...Ignorance is bliss...
thomas893
thomas893
  2 мая 2014
Enkido
Enkido: Z Unią czy bez byłoby tak samo.

No tak, rzeczywiście, bez tego eurokołchozu płacilibyśmy durne kary za chociażby nadprodukcję mleka; wpłacalibyśmy niemałe pieniądze; ratowali dupę jakimś nierobom z Grecji; przepłacali przy budowach autostrad; już nie wspominając jak gospodarka dostanie po dupie za ten pakiet klimatyczny, czy o tym, że jakieś prawa wymyślane przez niemiaszków i innych stoją nad polskim prawem...
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  2 мая 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: No tak, rzeczywiście, bez tego eurokołchozu płacilibyśmy durne kary za chociażby nadprodukcję mleka; wpłacalibyśmy niemałe pieniądze; ratowali dupę jakimś nierobom z Grecji; przepłacali przy budowach autostrad; już nie wspominając jak gospodarka dostanie po dupie za ten pakiet klimatyczny, czy o tym, że jakieś prawa wymyślane przez niemiaszków i innych stoją nad polskim prawem...

Polskie prawo jest tak niedoprecyzowane, pełne błędów i luk do dowolnej interpretacji, że szkoda gadać. Przepłacanie przy budowach autostrad? To wina tylko tych co przy takich okazjach napychają własne kieszenie, a nie UE
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.