Earth
Earth
  26 maja 2013 (pierwszy post)
Czyli temat na dyskusje wszelakie, niekoniecznie związane ze sportem. ;-)

Otwieramy. :zabawa:
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  28 kwietnia 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: No ale leżeć nie będę, robię szybki remont sypialni

Nic mi o tym nie mów, wczoraj spędziłem cały dzień w Leroyu i ogólnie od dziś majstry już zaczęli remontować i tylko telefon kup to i tamto, załatw to, tamto...
Później ja z farbami i panelami wskoczę bo kafelkować nie umiem dlatego mam ludzi...

MaqdaIena
MaqdaIena: Co oznacza u Ciebie zapierdziel mocno ?;D.

3 tygodnie bez dnia wolnego, wolnej godzinki na od stresujące zrobienie kupy. 24h na nogach, czasem kima gdzieś w lesie na mchu, codziennie strzelania, stresujące egzaminy niszczące psychę i fizyczna przepiedolka - ot poligon (aż by się chciało walnąć zwolnienie lekarskie :ssh: )
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  28 kwietnia 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Nic mi o tym nie mów, wczoraj spędziłem cały dzień w Leroyu i ogólnie od dziś majstry już zaczęli remontować i tylko telefon kup to i tamto, załatw to, tamto... Później ja z farbami i panelami wskoczę bo kafelkować nie umiem dlatego mam ludzi.

No ja robię lajtowy remont... samo szpachlowanie i malowanie ścian, a to wszystko umiem, więc te 4 dni wolnego powinny mi wystarczyć ;D.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: 3 tygodnie bez dnia wolnego, wolnej godzinki na od stresujące zrobienie kupy. 24h na nogach, czasem kima gdzieś w lesie na mchu, codziennie strzelania, stresujące egzaminy niszczące psychę i fizyczna przepiedolka - ot poligon

Dla mnie brzmi fajnie, ale 3 tygodnie to bardzo dużo jednak ;D.
To wtedy nie nocujesz w domu ? ;o
:ziober2:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  28 kwietnia 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: No ja robię lajtowy remont... samo szpachlowanie i malowanie ścian, a to wszystko umiem, więc te 4 dni wolnego powinny mi wystarczyć ;D

Jak za dużo szpachlowania nie ma i farba wybrana powinny i 2 dni styknąć, no zależy ile jeszcze m2 ścian i pewnie chcesz z raz poprawić.

MaqdaIena
MaqdaIena: Dla mnie brzmi fajnie, ale 3 tygodnie to bardzo dużo jednak ;D. To wtedy nie nocujesz w domu ? ;o

Dużo i na pograniczu wyczerpania.
Nocuję wtedy gdzieś w namiotach, ale ogólnie one stoją i pokazują że niby śpimy bo i tak nas w nich nie ma.
No i przez takie akcje do 2 miesięcy w ciągu roku jestem poza domem :/
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
MaqdaIena
MaqdaIena
  28 kwietnia 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Jak za dużo szpachlowania nie ma i farba wybrana powinny i 2 dni styknąć, no zależy ile jeszcze m2 ścian i pewnie chcesz z raz poprawić.

Dużo nie ma ;D.
Pokój blisko 30m2, więc w trzy dni powinnam się uwinąć ;D.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Dużo i na pograniczu wyczerpania. Nocuję wtedy gdzieś w namiotach, ale ogólnie one stoją i pokazują że niby śpimy bo i tak nas w nich nie ma. No i przez takie akcje do 2 miesięcy w ciągu roku jestem poza domem :/

To w ciągu dnia co tam robicie ?
Jeść Wam dają chociaż, czy jedzie upolowane wiewiórki ?;D.

No proszę, a ja Ci trochę zazdrościłam wolnych sobót ;D.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  28 kwietnia 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Dużo nie ma ;D. Pokój blisko 30m2, więc w trzy dni powinnam się uwinąć ;D.

o kurde co tak długo, maksymalnie dzionek za wszystkim
i 2,5l farby na całość 261d

MaqdaIena
MaqdaIena: To w ciągu dnia co tam robicie ? Jeść Wam dają chociaż, czy jedzie upolowane wiewiórki ?;D

Przepierdzielają nas nontoper, a jemy w menażkach i manierkach jakieś podeszwy i zupę z wody morskiej :D

MaqdaIena
MaqdaIena: No proszę, a ja Ci trochę zazdrościłam wolnych sobót ;D.

poza 3-5 poligonami w roku reszta weekendów wolna
MaqdaIena
MaqdaIena
  28 kwietnia 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: o kurde co tak długo, maksymalnie dzionek za wszystkim

Yyyy jestem kobietą, silną bo silną, ale jednak, i jeden dzień ? ;o.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: i 2,5l farby na całość

;O ! 2,5l farby na pokój blisko 30 metrowy ? :rotfl:.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Przepierdzielają nas nontoper, a jemy w menażkach i manierkach jakieś podeszwy i zupę z wody morskiej :

Czyli co robicie ?! ;D.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: poza 3-5 poligonami w roku reszta weekendów wolna

;D.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  28 kwietnia 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Yyyy jestem kobietą, silną bo silną, ale jednak, i jeden dzień ? ;o

Jakbyś się sprężyła ? ja teraz w 2 dni wymalowałem 2 czołgi na błysk :D

MaqdaIena
MaqdaIena: O ! 2,5l farby na pokój blisko 30 metrowy ?

No na raz do poprawki, tak liczę 14m2/l chyba że chcesz słabszy kolor to jedna warstwa powinna wystarczyć.

MaqdaIena
MaqdaIena: Czyli co robicie ?! ;D

Dobra wypytasz mnie w Poznaniu jak będę :P

==
Ciskam w dresik i zrobić 5km bo mnie wyjazd do stolicy o 5kg pogrubił :ziober2:
d83ddc4b
MaqdaIena
MaqdaIena
  28 kwietnia 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Jakbyś się sprężyła ? ja teraz w 2 dni wymalowałem 2 czołgi na błysk :D

Taaa, a do remontu domu fachowców wzywasz ;D.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: No na raz do poprawki, tak liczę 14m2/l chyba że chcesz słabszy kolor to jedna warstwa powinna wystarczyć

Totalnie nie wiem skąd biorą się Tobie takie ilości, ja wiem z doświadczenia, że minimum 10l farby zużyję ;D.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Dobra wypytasz mnie w Poznaniu jak będę :P

Czyli będziesz ? :w00t:

Miłego !
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  28 kwietnia 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Taaa, a do remontu domu fachowców wzywasz ;D.

Kafelek się boję, ogólnie wydaje się to proste: klej, krzyżyki i zabawa w puzzle ale jakoś mi się nie chce.
A panele spoko, wyrzynarka i się bawię więc niby podobnie.

MaqdaIena
MaqdaIena: Totalnie nie wiem skąd biorą się Tobie takie ilości, ja wiem z doświadczenia, że minimum 10l farby zużyję ;D

:crylol:
co to za doświadczenie

aha malowałaś widelcem :rotfl:

MaqdaIena
MaqdaIena: Czyli będziesz ?

No kiedyś będę :D
Earth
Earth
  28 kwietnia 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: wyjazd do stolicy

Kiedy byłeś? :|
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  28 kwietnia 2014
Earth
Earth: Kiedy byłeś? :|

22-25.04 Socho i stolica
Earth
Earth
  28 kwietnia 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: 22-25.04 Socho i stolica

:|
byłam od czwartku do wczoraj, bym Cię zgarnęła może na jakąś kawę jakbym wiedziała.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  28 kwietnia 2014
Earth
Earth: byłam od czwartku do wczoraj, bym Cię zgarnęła może na jakąś kawę jakbym wiedziała.

A widzisz, ja pisałem wcześniej że wyjeżdżam tak liczyłem na jakieś przygarnięcie :D
Earth
Earth
  28 kwietnia 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: A widzisz, ja pisałem wcześniej że wyjeżdżam tak liczyłem na jakieś przygarnięcie :D

Nie zauważyłam widocznie. :(
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  28 kwietnia 2014
Earth
Earth: Nie zauważyłam widocznie. :(

Spoko nie raz tam jeszcze zawitam :)