Earth
Earth
  26 мая 2013 (pierwszy post)
Czyli temat na dyskusje wszelakie, niekoniecznie związane ze sportem. ;-)

Otwieramy. :zabawa:
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  28 апреля 2014
LEONIE !!! - jutro u Kuby W. nie zgadniesz.......... Trybson i Emila LOL, zapodaj sobie zwiastuny na stronie tvnu czy Kuby haha i te komenty ludzi bezcenne :ziober2:

oczywko dla beki obejrzę 261d
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Gutek909
Gutek909
  29 апреля 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: A Gutek to rozmowny nie jest za bardzo . Zagaiłam kilka razy i no Co nie Gutku ?;D.

ej no, bo kurde byłem tak wściekły na ten dzień, że masakra :D siedziałem 10h w robocie i nic prawie nie zarobiłem :D niedziela dzień cwela :D
Gutek909
Gutek909
  29 апреля 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Ale mi jakoś dziwnie policzyli ;D. Bo chciałam drinki z podwójnym alkoholem, o czym mówiłam, a nie podwójne w sensie objętościowo, a mi policzyli właśnie w ten drugi sposób, gdzie w szklance i tak było tyle samo

hahahah :rotfl:
jakbyś mi powiedziała, że z podwójnym alkoholem to wiadomo, że 2 x 40 ml do jednej szklanki haha :D
Pośmieję się z Miłosza w środę :D ja bym mu tipa nie zostawił za to :D
RavenOfDispersion
RavenOfDispersion
  29 апреля 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: jutro u Kuby W. nie zgadniesz.......... Trybson i Emila LOL, zapodaj sobie zwiastuny na stronie tvnu czy Kuby haha i te komenty ludzi bezcenne oczywko dla beki obejrzę

Ten nowy sezon to są jakieś jaja przecież O.o Musiałem wcześnie wygooglać kto to w ogóle jest, ale chyba szykuje się poziom odcinka jak ten z Luxcośtam xD
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  29 апреля 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Kafelek się boję, ogólnie wydaje się to proste: klej, krzyżyki i zabawa w puzzle ale jakoś mi się nie chce. A panele spoko, wyrzynarka i się bawię więc niby podobnie
A też bym nie położyła, chyba, że na podłogę ;D.
NuTiiiiii
NuTiiiiii: co to za doświadczenieaha malowałaś widelcem
No kurdę normalne ;D.Sama cały dom w środku pomalowałam ;D, a metraż spory, więc wiem ile farby się zużywa ;D.Chociaż, jak tak sobie myślę, to pędzlem jak się maluje to więcej jej idzie, a że ja wałków nie lubię, to no ;D.
NuTiiiiii
NuTiiiiii: No kiedyś będę :D
Czołgiem przyjedź !

Konto usunięte
Konto usunięte: ej no, bo kurde byłem tak wściekły na ten dzień, że masakra :D siedziałem 10h w robocie i nic prawie nie zarobiłem :D niedziela dzień cwela :D

Trza było do naszego stolika podejść ;D

Konto usunięte
Konto usunięte: jakbyś mi powiedziała, że z podwójnym alkoholem to wiadomo, że 2 x 40 ml do jednej szklanki haha :D

No i tak było, ale policzone było za 2 driny, a nie 2xalkohol ;D.

Konto usunięte
Konto usunięte: Pośmieję się z Miłosza w środę :D ja bym mu tipa nie zostawił za to :D

Domyślam się, że chodzi Ci o napiwek ;D.
Ja płaciłam akurat kartą, bo gotówki nie miałam więc nie zostawiłam i pewnie bym miała normalnie wyrzuty sumienia, ale nie w tym przypadku. A ile mu reszta rzuciła to nie wiem ;D.
:ziober2:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  30 апреля 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Ten nowy sezon to są jakieś jaja przecież O.o Musiałem wcześnie wygooglać kto to w ogóle jest, ale chyba szykuje się poziom odcinka jak ten z Luxcośtam xD

jednak Trybson vel gąska chociaż ze swojej głupoty jakąś kasę zarabia a ta Ewelina strasznie naiwna
"co ma wisieć nie utonie i tak zostanie wydymane" :lol:

MaqdaIena
MaqdaIena: rmalne ;D.Sama cały dom w środku pomalowałam ;D, a metraż spory, więc wiem ile farby się zużywa ;D.Chociaż, jak tak sobie myślę, to pędzlem jak się maluje to więcej jej idzie, a że ja wałków nie lubię, to no ;

Aaa tyle ile czasu i farby bo pędzel - era mezozoiku, teraz wałki i inne urządzenia do tzw. baranków :D
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  1 мая 2014
obejrzałem wczoraj kawałek nowego sezonu Warsaw Shore, ta jedna dupeczka spoko, za to koleś marna podróba Trybsona
cieszy Paweł, który dyma wszystko nawet Ewelinę (na razie w gaciach pod kołdrą) :lol:
Kombatant
Kombatant
  1 мая 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: ta jedna dupeczka spoko, za to koleś marna podróba Trybsona

Ta blondyna? jest beznadziejna :ziober2: juz lepsza byla przyglupia Elizka :rotfl:

NuTiiiiii
NuTiiiiii: za to koleś marna podróba Trybsona

Ptys? on raczej nie ma zastepowac Trybsona, po prostu jest jaki jest, taki bardziej smietana : D

a ten mlody typek to catanio2 :rotfl: troche taki pozer na maxa
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  1 мая 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Ta blondyna? jest beznadziejna juz lepsza byla przyglupia Elizka

Konto usunięte
Konto usunięte: a ten mlody typek to catanio2 troche taki pozer na maxa

Tak dużo o nich nie wiem, złapałem tylko końcówkę odcinka ale sprawdzę jakąś powtórkę :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Ptys? on raczej nie ma zastepowac Trybsona, po prostu jest jaki jest, taki bardziej smietana : D

Mi ten Ptyś wydawał się jakby nie miał mózgu :D
Kombatant
Kombatant
  1 мая 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Tak dużo o nich nie wiem, złapałem tylko końcówkę odcinka ale sprawdzę jakąś powtórkę :D

Ja musze sobie humor w niedziele poprawiac przed nowym tygodniem pracy wiec odpalam o 23 ta bande popaprancow :rotfl:

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Mi ten Ptyś wydawał się jakby nie miał mózgu :D

Akurat on wydaje sie spoko i najbardziej normalny :ziober2:

tak czy siak sezon 1 byl lepszy - ci nowi bezbarwni

btw. ogladasz Hell Kitchen polska? to dopiero beka na maxa :rotfl:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  1 мая 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: btw. ogladasz Hell Kitchen polska? to dopiero beka na maxa

też urywkami tylko, ten prowadzący teksami miażdży i coś tam z reklamy widziałem, że w ślinę z kimś poleciał :D

Konto usunięte
Konto usunięte: tak czy siak sezon 1 byl lepszy - ci nowi bezbarwni

Trzeba im coś do drina dosypać żeby się rozkręcili.
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  1 мая 2014
oj dobra jest ta Alicja czy jak jej tam
ładniejsza niż naturalna pieknośc eliza

kolesie jacyś dziwni ..ten wielki czuje będzie im tam ojcował ..aten drugio niezły ubaw w necie
zamiast Alan to ANAL :lol:
...Ignorance is bliss...
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  1 мая 2014
Alicja w ogóle ma chłopaka ale prowadzi luźny związek i przez swoje biby nie może skończyć studiów, natomiast Alan spore sukcesy w K-1 i MMA 261d

może i nadrobię odcinki żeby zobaczyć jak się rozkręcają
Earth
Earth
  1 мая 2014
Pozdrawiam z Krakowa. Ktoś chce obwarz/żanka? :-D
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  1 мая 2014
przez RZ ;)
pewnie dobry by był do piwa :ziober2: