Earth
Earth
  26 maja 2013 (pierwszy post)
Czyli temat na dyskusje wszelakie, niekoniecznie związane ze sportem. ;-)

Otwieramy. :zabawa:
Kombatant
Kombatant
  10 czerwca 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Jednak jeżeli ma się więcej czasu na szukanie to nie ma co kombinować uważam.

Pracodawca bardzo czesto patrzy na doswiadczenie, jakiekolwiek ....
Kamil
Kamil: nawet mi może się udać śmignąc miastem na chybił trafił co nie czyni mnie świetnym kierowcą

Raczej nie bardzo Reksiu, widac ze ten koles ma pojecie o prowadzeniu o plynnym poruszaniu sie z duzymi predkosciami, gdzie jest malo czasu na reakcje, potrafi prowadzic, fakt stwarza zagrozenie , ale jest cholernie dobry , 200km/h w takim ruchu, czapki z glow
no i plusik za m3ke, to auto to bestia ; D

Kamil
Kamil: zwykły debi

NuTiiiiii
NuTiiiiii: i na koniec beka z milicji, nie mogą namierzyć białej Beemki

MaqdaIena
MaqdaIena: Zwykły debil,

Czemu nikt nie rzuca miesem na tych motocyklistow ktorzy w podobny sposob smigali po drodze?
to mnie zastanawia

Na FB juz powstaja jego fan page ; D kazdy czeka na kolejne filmiki Bogusia :rotfl:
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  10 czerwca 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Kurdę, znam kilku świetnych fachowców od wykończeniówek ;D.

Każdy tak mówi :/
Ale Ci naprawdę dobrzy to nie mają wolnych terminów bądź są mega drodzy i liczą wszystko nawet za każdy wkręcony wkręt.

MaqdaIena
MaqdaIena: A skąd wziąłeś tych ludzi ? Z ogłoszenia ? Ktoś polecił ?

Parę lat temu robił koleś u moich rodziców, zarąbiście wszystko wykonał i na czas...
Teraz ma inną metodę, łapie jak najwięcej robót - obecnie ma z 5-6 i u każdego po godzince dziennie....

Kamil
Kamil: NuTiiii boshhh dajesz się doić jakimś pseudo budowlańcom

utnę im premię i poczekają na hajs tak długo jakie mam opóźnienie w remoncie

Konto usunięte
Konto usunięte: Czemu nikt nie rzuca miesem na tych motocyklistow ktorzy w podobny sposob smigali po drodze?

Bo oni to już raczej normalka na polskich drogach.
Niech się rozpierda.... ile mogą, chociaż dawców nerek i innych narządów mamy dzięki nim.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  10 czerwca 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Czemu nikt nie rzuca miesem na tych motocyklistow ktorzy w podobny sposob smigali po drodze? to mnie zastanawia

bo nie pytałeś :lol:

dla mnie każdy "cwaniak" za kółkiem to debil i w sumie cieszy mnie ta nowa ustawa że policja zabiera prawko jak im cos sie nie podoba

w maju odebrali prawie więcej uprawnień niż przez dwa lata łącznie :lol:
Konto usunięte
Konto usunięte: a FB juz powstaja jego fan page ; D kazdy czeka na kolejne filmiki Bogusia
też czekam.. na taki może jak z Walkerem ewentualnie przy okazji niech na masce przewiezie z 7 osobó - najlepiej dziciaków wracjaąych ze szkoły czy czegoś

kuva bd mega fejm
Konto usunięte
Konto usunięte: Raczej nie bardzo Reksiu, widac ze ten koles ma pojecie o prowadzeniu o plynnym poruszaniu sie z duzymi predkosciami, gdzie jest malo czasu na reakcje, potrafi prowadzic, fakt stwarza zagrozenie , ale jest cholernie dobry , 200km/h w takim ruchu, czapki z glow no i plusik za m3ke, to auto to bestia ; D

miasto to nie miejsce na takie popisy
...Ignorance is bliss...
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  10 czerwca 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: utnę im premię i poczekają na hajs tak długo jakie mam opóźnienie w remoncie

ta a oni Ci położą wszystko krzywo lub na odwal
a następnemu zapłacisz za robociznę i za fuszerkę poprzednich
...Ignorance is bliss...
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  10 czerwca 2014
Earth
Earth: Mam nadzieję, że sama kiedyś będę mogła mieć taką satysfakcję. Przez ostatni rok starałam się jednak coś robić i zdobyć jakieś doświadczenie (naprawdę sporo zawdzięczam Kukaszowi naszemu forumowemu ;)) więc nie zaczynam zupełnie od zera. :)

A nawet jakbyś zaczynała od zera i co z tego ?;D
Jakoś trzeba zacząć, ja pracę zaczęłam zdaje się dość późno, jakąkolwiek, nie mam pojęcia ile masz lat, ale pewnie byłam w podobnym wieku ;D.
:ziober2:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  10 czerwca 2014
Kamil
Kamil: a a oni Ci położą wszystko krzywo lub na odwal a następnemu zapłacisz za robociznę i za fuszerkę poprzednich

już prawie kończą tą 2 miesięczną przygodę, wszystko jest okej ale o 1,5 miecha za długo, kto to widział robić małą łazienkę tyle czasu ... jeszcze jakby szpachlowanie tam było czy coś a tu równe ściany i duże kafle więc powinno być moment

===
korzystał ktoś z Was kiedyś z etutora.pl ? wykupiła mi firma Mon abonament i 120 ziomkom z pracy i kujemy języki, w rankingach się ścigamy - już w 7 dni 4 jestem :D

czasem się nie uczę tylko klikam dalej i dalej :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
MaqdaIena
MaqdaIena
  10 czerwca 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Pracodawca bardzo czesto patrzy na doswiadczenie, jakiekolwiek ...

No chyba nie bardzo, to jakiekolwiek mnie nie przekonuje.
Przykładowo szukałam mechanika do nas i na wstępie odrzucałam tych, którzy mieli doświadczenie w roznoszeniu ulotek i pizzy, zatem 'jakiekolwiek się nie sprawdza zawsze.

Konto usunięte
Konto usunięte: Czemu nikt nie rzuca miesem na tych motocyklistow ktorzy w podobny sposob smigali po drodze?

A czemu mam rzucać ?
Ogólnie debilizmem jest szaleństwo na ulicach miasta czymkolwiek.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Ale Ci naprawdę dobrzy to nie mają wolnych terminów bądź są mega drodzy i liczą wszystko nawet za każdy wkręcony wkręt

Tu masz rację ;D.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Teraz ma inną metodę, łapie jak najwięcej robót - obecnie ma z 5-6 i u każdego po godzince dziennie...

To średnio, ale się ciesz, że nie trafiłeś na 'fachowca takiego jak mój znajomy, który wynalazł sobie faceta do zrobienia dachu.
Jednego dnia wrócił Sławuś do domu, i w swoim łóżku zastał owego fachowca który spał, uprzednio wypiwszy wódkę z jego barku :rotfl:.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  10 czerwca 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: ednego dnia wrócił Sławuś do domu, i w swoim łóżku zastał owego fachowca który spał, uprzednio wypiwszy wódkę z jego barku

:crylol:
do pełni historii brakuje jeszcze obok napitej żony z pękniętym wianuszkiem :D
MaqdaIena
MaqdaIena
  10 czerwca 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: do pełni historii brakuje jeszcze obok napitej żony z pękniętym wianuszkiem :D

Sławeczek żony wtedy nie miał, na szczęście ;DDD.
MaqdaIena
MaqdaIena
  10 czerwca 2014
Obejrzałam cały filmik pirata ze stolycy, i cóż. Chcę tak potrafić jeździć !
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  10 czerwca 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Obejrzałam cały filmik pirata ze stolycy, i cóż. Chcę tak potrafić jeździć !

Widać, że nie 1 raz to robi i przede wszystkim ma perfekcyjnie wyczute auto.
Earth
Earth
  10 czerwca 2014
Ostatnio edytowany: za 26 grudnia 4583
MaqdaIena
MaqdaIena: A nawet jakbyś zaczynała od zera i co z tego ?;D Jakoś trzeba zacząć, ja pracę zaczęłam zdaje się dość późno, jakąkolwiek, nie mam pojęcia ile masz lat, ale pewnie byłam w podobnym wieku ;D.

To byłoby pewnie jeszcze trudniej, a tak sie cieszę, że kiedy miałam taką możliwość to już coś robiłam. :) Choć czasami za bezcen, ale zawsze CV inaczej wygląda i sama się pewniej czuję w tym co miałabym robić. ;-)
A mam 22, przynajmniej do września. :D
Earth
Earth
  11 czerwca 2014
Ostatnio edytowany: za 26 grudnia 2160
Hym.. nawet fryzura się zgadza : D
https://www.youtube.com/watch?v=emKkSsrN9VI
MaqdaIena
MaqdaIena
  11 czerwca 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Widać, że nie 1 raz to robi i przede wszystkim ma perfekcyjnie wyczute auto

Ano, ja to bym mogła ewentualnie się pościgać z skuterem ;c.
Ale, aleeeee mam na warsztacie Lotusa Eksajda, planuję się odważyć i przejechać nim kawałek, od bramy do bramy :rotfl:.

Earth
Earth: To byłoby pewnie jeszcze trudniej, a tak sie cieszę, że kiedy miałam taką możliwość to już coś robiłam. :) Choć czasami za bezcen, ale zawsze CV inaczej wygląda i sama się pewniej czuję w tym co miałabym robić. ;-) A mam 22, przynajmniej do września. :D

Jednym słowem chcesz pisać, cokolwiek ?
Młodaś, ja nie pamiętam co robiłam w tym wieku ;D.

Earth
Earth: Hym.. nawet fryzura się zgadza : D https://www.youtube.com/watch?v=emKkSsrN9VI

Ahahaha, generalnie nie klikam w linki jutubowe pojawiające się na forum, ale tu wiedziałam o kogo chodzi i kliknęłam ;D.
A fryzura się nie zgadza, od dawna ;D.
Earth
Earth
  11 czerwca 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Jednym słowem chcesz pisać, cokolwiek ? Młodaś, ja nie pamiętam co robiłam w tym wieku ;D.

W tym czuję się najlepiej chyba, więc tak, ale będę próbować się i w innych rzeczach. :) Jutro idę na rozmowę kwalifikacyjną. :ninja:
Jeśli mogłas sobie pozwolić na niepracowanie to zazdroszczę.:D Choć jeszcze 2 lata mam możliwość obijania się po studencku ;)

MaqdaIena
MaqdaIena: Ahahaha, generalnie nie klikam w linki jutubowe pojawiające się na forum, ale tu wiedziałam o kogo chodzi i kliknęłam ;D. A fryzura się nie zgadza, od dawna ;D.

No dlatego podesłałam tu. :-D

Zgadzała* :D