Earth
Earth
  26 мая 2013 (pierwszy post)
Czyli temat na dyskusje wszelakie, niekoniecznie związane ze sportem. ;-)

Otwieramy. :zabawa:
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  11 июня 2014
Earth
Earth: W tym czuję się najlepiej chyba, więc tak, ale będę próbować się i w innych rzeczach. :) Jutro idę na rozmowę kwalifikacyjną. Jeśli mogłas sobie pozwolić na niepracowanie to zazdroszczę.:D Choć jeszcze 2 lata mam możliwość obijania się po studencku ;)

Powodzenia więc.
Zaczęłam pracę po 3 szkołach policealnych, w momencie kiedy polazłam na studia, miałam pewnie z 24 lata, więc dość późno. Ale ten czas tak zleciał, że nie wiem nawet kiedy ;D.

Earth
Earth: No dlatego podesłałam tu. :-D

Z premedytacją :nie:.
:ziober2:
Earth
Earth
  11 июня 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Powodzenia więc. Zaczęłam pracę po 3 szkołach policealnych, w momencie kiedy polazłam na studia, miałam pewnie z 24 lata, więc dość późno. Ale ten czas tak zleciał, że nie wiem nawet kiedy ;D.

To zawsze tak, ja nie mam pojęcia kiedy mi zleciały ostatnie 4 lata. Dlatego mam parcie na zmiany, żeby nastało coś nowego. :D
A trzy szkoły policealne to dużo, też widzę parcie na edukację. :-D

MaqdaIena
MaqdaIena: Z premedytacją

Tak, ale w pozytywnym zamierzeniu. :D
MaqdaIena
MaqdaIena
  11 июня 2014
Earth
Earth: To zawsze tak, ja nie mam pojęcia kiedy mi zleciały ostatnie 4 lata. Dlatego mam parcie na zmiany, żeby nastało coś nowego. :D A trzy szkoły policealne to dużo, też widzę parcie na edukację. :-D

Zmiany to zło.
Ja nie miałam nigdy parcia na edukację. Nie wyszło mi coś o czym marzyłam więc się złapałam innej wizji na siebie, pobrykałam w niej wzdłuż i wszerz, a i tak się okazało, ze to nie to ;D.

Earth
Earth: Tak, ale w pozytywnym zamierzeniu. :D

Jaaaasne.
Earth
Earth
  11 июня 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Zmiany to zło. Ja nie miałam nigdy parcia na edukację. Nie wyszło mi coś o czym marzyłam więc się złapałam innej wizji na siebie, pobrykałam w niej wzdłuż i wszerz, a i tak się okazało, ze to nie to ;D.

Jak dopada stagnacja to zmiany to dobro, zmiany zresztą to rozwój, czasami się przydają, choć zawsze mam mnóstwo obaw. ;)

A o czym marzyłaś? Chyba, że to tajemnica. :) Może w rezultacie lepiej na tym wszystkim wyszłaś, teraz jesteś chyba zadowolona i to się liczy :)

MaqdaIena
MaqdaIena: Jaaaasne.

Jak najbardziej. ;)
MaqdaIena
MaqdaIena
  11 июня 2014
Earth
Earth: ak dopada stagnacja to zmiany to dobro, zmiany zresztą to rozwój, czasami się przydają, choć zawsze mam mnóstwo obaw. ;)A o czym marzyłaś? Chyba, że to tajemnica. :) Może w rezultacie lepiej na tym wszystkim wyszłaś, teraz jesteś chyba zadowolona i to się liczy :)

Ja nie mam parcia na rozwój, po prostu mi się już nie chce. Osiągnęłam sporo, chociaż brakuje mi mega obycia z jakimś językiem obcym, ale że nienawidzę się ich uczyć to tylko sobie tak gadam, nic nie zrobię w kierunku zmiany na lepsze ;D.

Earth
Earth: A o czym marzyłaś? Chyba, że to tajemnica. :) Może w rezultacie lepiej na tym wszystkim wyszłaś, teraz jesteś chyba zadowolona i to się liczy :)

Żadna tajemnica, startowałam prosto po liceum na polonistykę, bo chciałam zostać dziennikarką. Pisanie w średniej szkole szło mi chyba nieźle, polonista mnie kochał niemal, maturę pisemną zdałam na 5, dlatego byłam zwolniona z ustnej, taka byłam pewna siebie, że uważałam, że egzamin na studia to pikuś. I faktycznie tak było do czasu, pisemny zdałam świetnie, na ustnym panie egzaminatorki z uniwerka zrównały mnie z ziemią. Uwzięły się na poetów, gdzie ja i wiersze mocno się kłóciliśmy, zatem się nie dostałam na studia. Z braku pomysłu polazłam na studium psychologii i socjologii, gdzie w trakcie się okazało, ze mogę uzyskać tytuł pracownika socjalnego i się dalej potoczyło jak się potoczyło ;D. Asystent osoby niepełnosprawnej, masażystka, fizjoterapeutka i finalnie mechanik samochodowy :rotfl:.

Earth
Earth: Jak najbardziej. ;)

Nie ufam Ci ;D.
Earth
Earth
  11 июня 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Ja nie mam parcia na rozwój, po prostu mi się już nie chce. Osiągnęłam sporo, chociaż brakuje mi mega obycia z jakimś językiem obcym, ale że nienawidzę się ich uczyć to tylko sobie tak gadam, nic nie zrobię w kierunku zmiany na lepsze ;D.

Rozumiem, a na języki zawsze jest pora, chyba najlepiej poznać kogoś gadającego po inszemu i próbować sie dogadać. :D

MaqdaIena
MaqdaIena: Żadna tajemnica, startowałam prosto po liceum na polonistykę, bo chciałam zostać dziennikarką. Pisanie w średniej szkole szło mi chyba nieźle, polonista mnie kochał niemal, maturę pisemną zdałam na 5, dlatego byłam zwolniona z ustnej, taka byłam pewna siebie, że uważałam, że egzamin na studia to pikuś. I faktycznie tak było do czasu, pisemny zdałam świetnie, na ustnym panie egzaminatorki z uniwerka zrównały mnie z ziemią. Uwzięły się na poetów, gdzie ja i wiersze mocno się kłóciliśmy, zatem się nie dostałam na studia. Z braku pomysłu polazłam na studium psychologii i socjologii, gdzie w trakcie się okazało, ze mogę uzyskać tytuł pracownika socjalnego i się dalej potoczyło jak się potoczyło ;D. Asystent osoby niepełnosprawnej, masażystka, fizjoterapeutka i finalnie mechanik samochodowy .

Jakaż historia. :ninja: A nie myślałaś startować gdzieś indziej wtedy, albo za rok? Też byłam na polonistyce, ale dałam radę tylko pół roku, to zupełnie nie to czego się spodziewałam niestety. Może i Ty byś żałowała. :) Polonistyka, socjologia.. może i ja skończę tym sposobem w warsztacie samochodowym. ;D

MaqdaIena
MaqdaIena: Nie ufam Ci ;D.

Toż jam szczera zawsze, chyba nawet przesadnie!
MaqdaIena
MaqdaIena
  11 июня 2014
Earth
Earth: A nie myślałaś startować gdzieś indziej wtedy, albo za rok? Też byłam na polonistyce, ale dałam radę tylko pół roku, to zupełnie nie to czego się spodziewałam niestety. Może i Ty byś żałowała. :) Polonistyka, socjologia.. może i ja skończę tym sposobem w warsztacie samochodowym. ;D

W tym samym roku nie, przecież byłam przekonana o swojej swietności i sądziłam, że się dostanę. Po roku oczywiście, że startowałam na kolejny kierunek, pedagogikę specjalną wybrałam (na studium miałam świetne praktyki w warsztatach terapii zajęciowej) i całe szczęście, że znów poległam, chociaż nie wiem dlaczego, wyniki egzaminów miałam niezłe. Potem na dwa lata dałam sobie spokój ze studiami, zrobiłam trzecie studium masażu i przyszedł czas wtedy na szkołę wyższą, co i tak okazało się stratą czasu w moim przypadku ;D.

Jeżeli sprawi Ci to radość taką jak mi to łaj not ;D.

Earth
Earth: hyba najlepiej poznać kogoś gadającego po inszemu i próbować sie dogadać. :D

Kiedy ja się dogadam, zaczynamy GTP więc trenuję ostro z przybyszami zza granicy, brakuje mi znajomości pojęć czysto mechanicznych w języku angielskim, gdybym je znała to bym w tym roku prowadziła nasz warsztat na torze Poznań, bo i taki szef miał pomysł, ale niestety nie znam aż tak.
MaqdaIena
MaqdaIena
  11 июня 2014
Earth
Earth: A nie myślałaś startować gdzieś indziej wtedy, albo za rok? Też byłam na polonistyce, ale dałam radę tylko pół roku, to zupełnie nie to czego się spodziewałam niestety. Może i Ty byś żałowała. :) Polonistyka, socjologia.. może i ja skończę tym sposobem w warsztacie samochodowym. ;D

W tym samym roku nie, przecież byłam przekonana o swojej swietności i sądziłam, że się dostanę. Po roku oczywiście, że startowałam na kolejny kierunek, pedagogikę specjalną wybrałam (na studium miałam świetne praktyki w warsztatach terapii zajęciowej) i całe szczęście, że znów poległam, chociaż nie wiem dlaczego, wyniki egzaminów miałam niezłe. Potem na dwa lata dałam sobie spokój ze studiami, zrobiłam trzecie studium masażu i przyszedł czas wtedy na szkołę wyższą, co i tak okazało się stratą czasu w moim przypadku ;D.

MaqdaIena
MaqdaIena
  11 июня 2014
Earth

Kuźwa się naprodukowałam i zdzarło mi połowę posta.
MaqdaIena
MaqdaIena
  11 июня 2014
Oł dzizys.

Earth
Earth: Toż jam szczera zawsze, chyba nawet przesadnie!

Nie odczułam tego nigdy.
Earth
Earth
  11 июня 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: W tym samym roku nie, przecież byłam przekonana o swojej swietności i sądziłam, że się dostanę. Po roku oczywiście, że startowałam na kolejny kierunek, pedagogikę specjalną wybrałam (na studium miałam świetne praktyki w warsztatach terapii zajęciowej) i całe szczęście, że znów poległam, chociaż nie wiem dlaczego, wyniki egzaminów miałam niezłe. Potem na dwa lata dałam sobie spokój ze studiami, zrobiłam trzecie studium masażu i przyszedł czas wtedy na szkołę wyższą, co i tak okazało się stratą czasu w moim przypadku ;D. Jeżeli sprawi Ci to radość taką jak mi to łaj not ;D.

Kiedyś dużo trudniej sie było dostać widzę. Teraz byle głąby się dostają i czasami jak widzę osoby na studiach, które nawet nie potrafią poprawnie napisać zdania to sie zastanawiam jak to możliwe, bo zdaje się to elementarna umiejętność.
No ale przynajmniej masować pewnie umiesz dobrze. :-D

Lubię samochody ale nie znam się na tyle raczej by się nimi zajmować, chyba, że jakieś prace biurowe :D

MaqdaIena
MaqdaIena: Kiedy ja się dogadam, zaczynamy GTP więc trenuję ostro z przybyszami zza granicy, brakuje mi znajomości pojęć czysto mechanicznych w języku angielskim, gdybym je znała to bym w tym roku prowadziła nasz warsztat na torze Poznań, bo i taki szef miał pomysł, ale niestety nie znam aż tak.

Czy to nie świetna motywacja by się podszkolić zatem w tym technicznym słownictwie? Może za rok się uda? :D

MaqdaIena
MaqdaIena: Nie odczułam tego nigdy.

Że przesadnie, czy że wcale? Raczej zawsze mówię co myślę, czasami tylko pewne rzeczy przemilczam bo nie ma sensu się uzewnętrzniać. No ale zależy też jak to rozumiesz. ;)
Kombatant
Kombatant
  11 июня 2014
Faydee - Can't Let Go (DJ Just remix)

Boguś wylansował hit lata 2014 d83cdfb5
Kombatant
Kombatant
  11 июня 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Obejrzałam cały filmik pirata ze stolycy, i cóż. Chcę tak potrafić jeździć !

brałabyś :w00t:
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  11 июня 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Boguś wylansował hit lata 2014

na fb zrobili profil Boguś z BMW i ma już ponad 3 tys d83ddc4d
a sama fura spoglądałem tak w granicach 0,5mln złotych i ta 7 biegowa skrzynia z podwójnym sprzęgłem :mniam:
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Kombatant
Kombatant
  11 июня 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: na fb zrobili profil Boguś z BMW i ma już ponad 3 tys a sama fura spoglądałem tak w granicach 0,5mln złotych i ta 7 biegowa skrzynia z podwójnym sprzęgłem :mniam:

Normalnie BMW powinno na kolanach dziekowac za swietna reklame : D