Earth
Earth
  26 мая 2013 (pierwszy post)
Czyli temat na dyskusje wszelakie, niekoniecznie związane ze sportem. ;-)

Otwieramy. :zabawa:
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  11 июня 2014
Earth
Earth: Kiedyś dużo trudniej sie było dostać widzę. Teraz byle głąby się dostają i czasami jak widzę osoby na studiach, które nawet nie potrafią poprawnie napisać zdania to sie zastanawiam jak to możliwe, bo zdaje się to elementarna umiejętność. No ale przynajmniej masować pewnie umiesz dobrze. :-DLubię samochody ale nie znam się na tyle raczej by się nimi zajmować, chyba, że jakieś prace biurowe :D

No chyba było trudniej, sama matura wydaje mi się że była trudniejsza, i dodatkowe egzaminy na studia, płaciło się za to nawet ;D.
Masować, nastawiać, rehabilitować.... ale wiele zapomniałam ;D. Nie pamiętam dokładnie wszystkich nazw mięsni grzbietu przykładowo, ale za to znam budowę silnika, coś za coś :rotfl:.

Ja również się kiedyś nie znałam, ale rzucono mnie na głęboką wodę i musiałam się zapoznać ;D.

Earth
Earth: Czy to nie świetna motywacja by się podszkolić zatem w tym technicznym słownictwie? Może za rok się uda? :D

Nie mam czasu nawet. Pewnie, że by było fajnie, ale jak wracam do domu to jestem zmęczona mocno i naprawdę nie chce mi się wysilać już mojego mózgu. Motywacja wiadomo świetna, masz rację, mega mnie jara ten świat i już wbijam w tych ludzi, ale te kuźwa maszyny jesu :w00t::rotfl:.

Earth
Earth: Że przesadnie, czy że wcale? Raczej zawsze mówię co myślę, czasami tylko pewne rzeczy przemilczam bo nie ma sensu się uzewnętrzniać. No ale zależy też jak to rozumiesz. ;)

Że przesadnie, to na pewno miałam na myśli.

Konto usunięte
Konto usunięte: brałabyś

Nie, nie lubię biemdablju.
Jedyne jakie mi sie podoba, to stara Ósemka o czym pisałam kiedyś ;D.
A taką m3 miałam na warsztacie w tym roku, blacharsko ją robiliśmy, bo przyjechała do nas bez przodu ;D.
:ziober2:
Kombatant
Kombatant
  11 июня 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: miałam na warsztacie w tym roku

Tak sie naczytalem o uzywanych autach, ze az rozwazam wziecie jakiegos nowego z salonu na kredyt :lol:
MaqdaIena
MaqdaIena
  11 июня 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: ak sie naczytalem o uzywanych autach, ze az rozwazam wziecie jakiegos nowego z salonu na kredyt

Chyba ogłupiałeś Bejb ;D.

Wiesz, że moja Mazda te wszystkie nowe cuda przeżyje co ?;D.

Kupuj używany, kilkuletni, ale sprawdź go wcześniej w takim serwisie jak mój, za diagnozę pełną łącznie z pomiarem lakieru nie powinieneś zapłacić więcej niż 150 zł. Warto.
Kombatant
Kombatant
  11 июня 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Kupuj używany, kilkuletni, ale sprawdź go wcześniej w takim serwisie jak mój, za diagnozę pełną łącznie z pomiarem lakieru nie powinieneś zapłacić więcej niż 150 zł. Warto.

A jak ten serwis jest w zmowie z komisem? :ninja:
Earth
Earth
  11 июня 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: No chyba było trudniej, sama matura wydaje mi się że była trudniejsza, i dodatkowe egzaminy na studia, płaciło się za to nawet ;D. Masować, nastawiać, rehabilitować.... ale wiele zapomniałam ;D. Nie pamiętam dokładnie wszystkich nazw mięsni grzbietu przykładowo, ale za to znam budowę silnika, coś za coś . Ja również się kiedyś nie znałam, ale rzucono mnie na głęboką wodę i musiałam się zapoznać ;D.

No moja matura trudna nie była, teraz jak patrzę na to z perspektywy czasu to żałuję, że się nie przyłożyłam bardziej. :) Ale teraz wraca ta "Wasza" forma podobno, więc będzie ciekawie. :D

Jakby Ci coś było potrzebne to by pewnie sie wydobyło z głowy, może nie wymienienie z pamięci mięśni, ale co robić w danych sytuacjach pewnie już tak. :D

W sumie świetna sprawa, ale to bym musiała popaść gdzieś gdzie by im sie chciało tak przypilnować świeżaka. :D

MaqdaIena
MaqdaIena: Nie mam czasu nawet. Pewnie, że by było fajnie, ale jak wracam do domu to jestem zmęczona mocno i naprawdę nie chce mi się wysilać już mojego mózgu. Motywacja wiadomo świetna, masz rację, mega mnie jara ten świat i już wbijam w tych ludzi, ale te kuźwa maszyny jesu .

Powiem Ci, że ja ostatnio przycisnęłam angielski, że stało się to dla mnie przyjemnością. Nawet sobie aplikacje na tel ściągnęłam i wbijam nowe słówka jak się nudzę, dla rozrywki :D Ale rozumiem, może jednak się znajdzie kiedyś czas. :)

MaqdaIena
MaqdaIena: Że przesadnie, to na pewno miałam na myśli.

A, ok. No nie miałam raczej nawet okazji się na tyle uzewnętrznić przed Tobą.
MaqdaIena
MaqdaIena
  11 июня 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: A jak ten serwis jest w zmowie z komisem?

Może i tak być ;D. Dlatego Ty wybierasz serwis ;D.
No i podstawowa zasada, nie kupuje się samochodów w komisie kuźwa !
Kombatant
Kombatant
  11 июня 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: No i podstawowa zasada, nie kupuje się samochodów w komisie kuźwa !

10 letnie auto - 100 tys km, 1 wlasciciel niemiec starszy pan , bezwypadkowy

standardowe slogany :lol:
MaqdaIena
MaqdaIena
  11 июня 2014
Earth
Earth: No moja matura trudna nie była, teraz jak patrzę na to z perspektywy czasu to żałuję, że się nie przyłożyłam bardziej. :) Ale teraz wraca ta "Wasza" forma podobno, więc będzie ciekawie. :DJakby Ci coś było potrzebne to by pewnie sie wydobyło z głowy, może nie wymienienie z pamięci mięśni, ale co robić w danych sytuacjach pewnie już tak. :DW sumie świetna sprawa, ale to bym musiała popaść gdzieś gdzie by im sie chciało tak przypilnować świeżaka. :D

Pamiętam jak bratu pisałam to coś na polski ;D.
Niech wraca, mi to rybka obecnie ;D.

No ja przykładowo nie mam cierpliwości do świeżynek, tak jak jestem miła, tak każda nowa osoba się przy mnie mocno stresuje, a przecież nie wyzywam aż tak głośno ;c.

Earth
Earth: Powiem Ci, że ja ostatnio przycisnęłam angielski, że stało się to dla mnie przyjemnością. Nawet sobie aplikacje na tel ściągnęłam i wbijam nowe słówka jak się nudzę, dla rozrywki :D

O jesu ;D. Fajnie ;D. Ja nienawidzę, nie przemogę się.

Earth
Earth: A, ok. No nie miałam raczej nawet okazji się na tyle uzewnętrznić przed Tobą.

Być może.

Konto usunięte
Konto usunięte: 0 letnie auto - 100 tys km, bezwypadkowe, 1 wlasciciel niemiec starszy pan , bezwypadkowystandardowe slogany

A już wiesz konkretnie jakie chcesz auto ?
Jak tak, pokaż ogłoszenia, pomogę Ci ;D.
Kombatant
Kombatant
  11 июня 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: A już wiesz konkretnie jakie chcesz auto ? Jak tak, pokaż ogłoszenia, pomogę Ci ;D.

Ostatnio zaglebilem sie w tematyce .... japonskiej - bezkonkurencyjne auto wg rankingu niemieckiego na temat awaryjnosci w sektorze 8 lat wzwyz = Toyota Yaris ; D

ceny w granicach 15-20 tys
Kombatant
Kombatant
  11 июня 2014
http://otomoto.pl/toyota-yaris-C33072526.html
Earth
Earth
  11 июня 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Pamiętam jak bratu pisałam to coś na polski ;D. Niech wraca, mi to rybka obecnie ;D. No ja przykładowo nie mam cierpliwości do świeżynek, tak jak jestem miła, tak każda nowa osoba się przy mnie mocno stresuje, a przecież nie wyzywam aż tak głośno ;c.

Nie wiem jak Tobie ale mi napisanie tego zajęło pół godzinki. Tyle, że miałam świetny temat, więc napisałam sobie wstęp i zakończenie a w rozwinięciu tylko punkty jakie poruszyć :D

Hm, ja szybko łapię więc tyle dobrze, nikt przy mnie nerwów zjeść nie powinien :D

MaqdaIena
MaqdaIena: O jesu ;D. Fajnie ;D. Ja nienawidzę, nie przemogę się.

Szkoda zatem, ominie Cie prowadzenie imprezy :D
MaqdaIena
MaqdaIena
  11 июня 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Ostatnio zaglebilem sie w tematyce .... japonskiej - bezkonkurencyjne auto wg rankingu niemieckiego na temat awaryjnosci w sektorze 8 lat wzwyz = Toyota Yaris ; D

Jariski dobre dla bab, a nie dla facetów.
Z japońców kupuj Toyotę MR2 :zakochany:, albo Celicę z rocznika '99/00, ale bym Cię kochała wtedy ;D.

Earth
Earth: Nie wiem jak Tobie ale mi napisanie tego zajęło pół godzinki. Tyle, że miałam świetny temat, więc napisałam sobie wstęp i zakończenie a w rozwinięciu tylko punkty jakie poruszyć :D

Nie pamiętam, Młody ma już 27 lat, więc to było dawno temu ;D.

Earth
Earth: Hm, ja szybko łapię więc tyle dobrze, nikt przy mnie nerwów zjeść nie powinien :D

No sama jestem ciekawa jak szybko byś załapała specyfikę mojej pracy i wiedzę jaką trzeba posiadać apropo samochodów ;D.
Ja załatwiłam mojej znajomej pracę ze mną, dziewczyna mega ogarnięta, a jednak no, potrzeba jej czasu :ziober2:.

Earth
Earth: Szkoda zatem, ominie Cie prowadzenie imprezy :D

Oj nie nie, ja bym nie miała prowadzić GTP ;D. Bez przesady, tylko warsztat, a to mała część tylko ;D.
MaqdaIena
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  11 июня 2014
toyota na podtlenku lpg :rotfl:
co ta Magda wyprawia
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
MaqdaIena
MaqdaIena
  11 июня 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: oyota na podtlenku lpg co ta Magda wyprawia

Oł, faktycznie. Wszystko można zdemontować, bardziej chciałam pokazać Rafałowi która wersja Celicii mi się podoba.