Earth
Earth
  26 maja 2013 (pierwszy post)
Czyli temat na dyskusje wszelakie, niekoniecznie związane ze sportem. ;-)

Otwieramy. :zabawa:
praksyda
praksyda
  8 marca 2014
macie maść najlepszą na bóle mięśni, po 2 dniach nie ma śladu po opuchliźnie! .
Kombatant
Kombatant
  8 marca 2014
praksyda
praksyda: macie maść najlepszą na bóle mięśni,

Oszukujesz starość :mrgreen:
praksyda
praksyda
  8 marca 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Oszukujesz starość

haha,coś w tym jest, ale ja dwa dni temu sobie ruszam i myślę, co tam kostka spuchnięta, prawie nie boli , pewnie zaraz przejdzie, i kurde jak zrobiłam 400m jeszcze do tego kopnęłam sie w ta bolącą kostke, tak sobie usiadłam z bólu i do domu w takich nerwach wracałam, wsiadłam w renate i jade do apteki, niech mi kurde da cos dobrego, ma mnie kostka nie boleć, to tylko mięsień, ile można!
a ta mi dała tą maść i dzisiaj juz mnie nic nie boli, WRESZCIE! prawie tydzien sie męczyłam.
Kombatant
Kombatant
  8 marca 2014
praksyda
praksyda: i kurde jak zrobiłam 400m jeszcze do tego kopnęłam sie w ta bolącą kostke, tak sobie usiadłam z bólu i do domu w takich nerwach wracałam

Moglas zadzwonic do Justyny Kowalczyk, ona miala takie leki ze mogla biec na 10 km z peknieta koscia : D
praksyda
praksyda
  8 marca 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Moglas zadzwonic do Justyny Kowalczyk, ona miala takie leki ze mogla biec na 10 km z peknieta koscia : D

no to musiało być cos na narkotyku, bo żaden lek nie działa tak przeciwbólowo;D chyba, że morfina.
Przypomniał mi sie narkotyk krokodyl teraz :rotfl:
Kombatant
Kombatant
  8 marca 2014
praksyda
praksyda: Przypomniał mi sie narkotyk krokodyl teraz

Podziel sie nim, wyslij mi :ziober2:
praksyda
praksyda
  8 marca 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Podziel sie nim, wyslij mi

zaczniesz sie rozpadać od nóg w górę ale nic nie poczujesz jak będziesz umierać;D
Kombatant
Kombatant
  8 marca 2014
praksyda
praksyda: zaczniesz sie rozpadać od nóg w górę ale nic nie poczujesz jak będziesz umierać;D

O nie, chyba zaczynam cos kojarzyc z filmikow w sieci :ninja:

ruscy to bodajze na potege biora :ziober2:

masz cos innego? :
praksyda
praksyda
  8 marca 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: ruscy to bodajze na potege biora

wpisz sonie na YT"narkotyk krokodyl" masakra;O
Konto usunięte
Konto usunięte: masz cos innego? :

najlepszą dawką na endorfiny, to jest ruch ! ;D
praksyda
praksyda
  8 marca 2014
od kilku dni mijam chłopaka jak biega, zima biegał z lampką na głowie, no i wreszcie go zaczepiłam raz, pytam sie faceta ile on biega, a ten że od 2 lat dopiero i robi dziennie 22 km 0_o ja pierdziele , podziwiam faceta , jak ja po 7 km padam na twarz.
Kombatant
Kombatant
  8 marca 2014
praksyda
praksyda: wpisz sonie na YT"narkotyk krokodyl" masakra;O

Obrzydliwe, jakim trzeba byc kretynem zeby to sobie robic ...

praksyda
praksyda: od kilku dni mijam chłopaka jak biega, zima biegał z lampką na głowie, no i wreszcie go zaczepiłam raz, pytam sie faceta ile on biega, a ten że od 2 lat dopiero i robi dziennie 22 km 0_o ja pierdziele , podziwiam faceta , jak ja po 7 km padam na twarz.

No widzisz, musisz duzo trenowac, zapewne ten gosc rzadko choruje i ma super kondycje, same plusy.

Ale plus za podryw biegacza :rotfl:
praksyda
praksyda
  8 marca 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Obrzydliwe, jakim trzeba byc kretynem zeby to sobie robic ..
to są ludzie uzaleznieni, nie wiem co mają w głowie, ze to biorą.
Konto usunięte
Konto usunięte: No widzisz, musisz duzo trenowac, zapewne ten gosc rzadko choruje i ma super kondycje, same plusy.
.ee nie podryw, tylko podziwiam go za ten zapał i motywacje! nawet nie pobiegne jego trasą, bo jak mnie zobaczy, to mnie wyśmieje, jak widziałam jakim on tempem biegnie, to wstyd, w ogóle sie pokazywać tam gdzieś koło niego ;p
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  8 marca 2014
Jeszcze zdążę więc wszystkiego dobrego kobity :biegnie z rajstopami i goździkiem: xD

Swoją drogą dzień kobiet, ostatnio tłusty czwartek - same kobiece święta :ziober2:
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Earth
Earth
  9 marca 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: biegnie z rajstopami

Zakolanówek potrzebuje :C
A goździki to najbardziej urocze kwiatki, mimo, że takie tanie. :D
Gutek909
Gutek909
  9 marca 2014
Earth
Earth: Zakolanówek potrzebuje :C