Earth
Earth
  26 May 2013 (pierwszy post)
Czyli temat na dyskusje wszelakie, niekoniecznie związane ze sportem. ;-)

Otwieramy. :zabawa:
praksyda
praksyda
  4 March 2014
adi783
adi783: Za trzecim razem nie warto już forsować organizmu do takiego stopnia :)

no żebym ja wiedziała do kiedy mogę, to by było dobrze.
adi783
Reputacja: -30 | BluzgometrTM: 144
adi783
  4 March 2014
praksyda
praksyda: no żebym ja wiedziała do kiedy mogę, to by było dobrze.

To cóż takiego czynisz, że nie wiesz kiedy przestać :D
:mrgreen:
praksyda
praksyda
  4 March 2014
adi783
adi783: To cóż takiego czynisz, że nie wiesz kiedy przestać :D

to było tak, biegac sobie zaczęłam od października, jakoś pod koniec i to były krótkie 2 km dystansy, tak na start, bo nawet na więcej sił nie miałam no i co 2 dni tylko, zakwasy miałam w nogach pierwsze 4dni, w grudniu już sobie 3 km biegłam.pod koniec grudnia ta kostka mi 1 raz spuchła, w styczniu przyszły mrozy, wiec sie tym bardzo nie zmartwiłam, noga odpocznie a ja za cienki bolek jeszcze jestem zebym biegała przy -15st, wiec odpuściłam na 2 tygodnie, pod koniec stycznia znów ruszyłam, tym razem już 3 km i w górę, 5 km już to była norma, teraz zrobiłam tylko o 1,5km kilometra więcej i nic mnie nie bolało jak biegłam, ale jak wróciłam do domu, kosta robiła sie jak balon, dopiero po jakiś 20 minutach zaczęła mnie boleć, troche to dziwne, że w trakcie biegania nic mnie nie bolała.
i Teraz kostka spuchnięta 3 dzień, ale już mniej i moge normalnie chodzić i myśle co dalej.
To uczucie kiedy jestem przy 7 km i jak sobie przypomne, ze 3 miesiące temu z ledwoscią 2 zrobiłam i teraz siedze i szlag mnie trochę trafia, ze nic nie mogę ;_;
Tak wiem, urzekła Cię moja historia.
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  4 March 2014
Mam zrobione hamulce :w00t:.
:ziober2:
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  4 March 2014
no to zaoszczędzisz na podeszwach d83ddc4d
...Ignorance is bliss...
MaqdaIena
MaqdaIena
  4 March 2014
Kamyl wszędzie mnie atakujesz swoją złośliwością :and:.
adi783
Reputacja: -30 | BluzgometrTM: 144
adi783
  4 March 2014
Ostatnio edytowany: 1 January 1970
praksyda
praksyda: Tak wiem, urzekła Cię moja historia.

E tam... Przypomniało mi się, że też miałem podobną sytuację gdy zaczynałem biegać. Staw skokowy, pobolało kilka dni i przeszło. Organizm przywyknie i nie powinno być później takich psikusów jeśli nie będziesz robić kilkumiesięcznych przerw.

Biegasz w płaskich butach? Oby nie.
:mrgreen:
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  4 March 2014
praksyda
praksyda: po kilku dniach, fajnie,;/ ciekawe czy to będzie teraz mi ciagle powracać. za 3 razem, to się już chyba wkurze.

Typowe skręcenie jak nie wróci raz na rok to ma się szczęście :ziober2:
Trzeba uważać na każdym dosłownie kroku.

---
Magdaleno zakupiłem :D
dziś nie jestem na swoim lapie, ale wrzucę pojutrze jpg
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  4 March 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Mam zrobione hamulce

To już była ta opcja, że sama kręciłaś ? :D
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
MaqdaIena
MaqdaIena
  4 March 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: To już była ta opcja, że sama kręciłaś ? :D

Nie ;c.
Ale dlatego, że już nie mogłam jeździć na samych blachach... wczoraj zamówiłam sobie części, a dzisiaj Damian mi je ogarnął ;D.
I chyba bym nie dała rady odkręcić tego co trzeba, tam jednak nie było zaglądane od dawna, nawet jakaś śrubę mi ukręcił... tak wszystko było zastane. Cieszy mnie to, że zaciski okazały się dobre, bo się obawiałam, że szlag je trafił ;D.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Magdaleno zakupiłem :D dziś nie jestem na swoim lapie, ale wrzucę pojutrze jpg

Wrzuć koniecznie ;D.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  4 March 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Ale dlatego, że już nie mogłam jeździć na samych blachach... wczoraj zamówiłam sobie części, a dzisiaj Damian mi je ogarnął ;D. I chyba bym nie dała rady odkręcić tego co trzeba, tam jednak nie było zaglądane od dawna, nawet jakaś śrubę mi ukręcił... tak wszystko było zastane. Cieszy mnie to, że zaciski okazały się dobre, bo się obawiałam, że szlag je trafił ;D.

Normalnie pewnie zapieczone, raz na rok wypada tam zajrzeć.

MaqdaIena
MaqdaIena: Wrzuć koniecznie ;D

Tzn wiesz zwykły popularny punciak :D
Ale nie chwaląc pięknie równo chodzi, dziś zrobiłem 150km i bez zarzutów.
Ma nawet szyberdach więc wiatr we włosach :rotfl:

i beka podjechałem do pośredniczki nieruchomości, która przyjechała z samego Gdańska aby mi pokazać nową chatę w kamiennicy z 2013r zielonym Helmutem - bo tak go nazwałem :D

PS ona podjechała Oplem czarną igłą z 2014 chyba jakiś hardcorowy SUV :ziober2:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  4 March 2014
u Kuby dziś Donatan i Cleo :w00t: + głowni aktorzy Kamieni na szaniec - nowy polski film w kinie
MaqdaIena
MaqdaIena
  4 March 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Normalnie pewnie zapieczone, raz na rok wypada tam zajrzeć

Raz na rok.... tam nikt nie zaglądał odkąd mam samochód, a wcześniej pewnie też nie, soł kilka ładnych lat minęło ;D.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Tzn wiesz zwykły popularny punciak :D Ale nie chwaląc pięknie równo chodzi, dziś zrobiłem 150km i bez zarzutów. Ma nawet szyberdach więc wiatr we włosach i beka podjechałem do pośredniczki nieruchomości, która przyjechała z samego Gdańska aby mi pokazać nową chatę w kamiennicy z 2013r zielonym Helmutem - bo tak go nazwałem :D PS ona podjechała Oplem czarną igłą z 2014 chyba jakiś hardcorowy SUV

Nutku, ja sobie Ciebie nie wyobrażam w punciaku no :rotfl:.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  4 March 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: az na rok.... tam nikt nie zaglądał odkąd mam samochód, a wcześniej pewnie też nie, soł kilka ładnych lat minęło ;D.

To i tak spoko, że koło się kręciło a nie jechałaś z prostokątnym czymś byle do przodu :D

MaqdaIena
MaqdaIena: Nutku, ja sobie Ciebie nie wyobrażam w punciaku no

Hee kiedyś wszyscy jeździli maluchami i marzyli o takim autku :D
MaqdaIena
MaqdaIena
  4 March 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: To i tak spoko, że koło się kręciło a nie jechałaś z prostokątnym czymś byle do przodu :D

:D.
W przyszłym tygodniu wrzucę chłopakom rozrząd do zrobienia ;D.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Hee kiedyś wszyscy jeździli maluchami i marzyli o takim autku :D

Ale kiedyś nie jest teraz ;D.
Nie no, żeby była jasność... do Ciebie mi pasuje Hamer !:ziober2:.