Earth
Earth
  26 May 2013 (pierwszy post)
Czyli temat na dyskusje wszelakie, niekoniecznie związane ze sportem. ;-)

Otwieramy. :zabawa:
adi783
Reputacja: -30 | BluzgometrTM: 144
adi783
  3 March 2014
Najlepszy sposób na opuchlizny to okład z lodu. Trzymać Max 10 minut i powtarzać kilka razy w ciągu dnia.
Z maści to Altacet, który był już wymieniany lub Arcalen.
Żadnych maści rozgrzewających!
:mrgreen:
praksyda
praksyda
  3 March 2014
adi783
adi783: Najlepszy sposób na opuchlizny to okład z lodu. Trzymać Max 10 minut i powtarzać kilka razy w ciągu dnia.Z maści to Altacet, który był już wymieniany lub Arcalen. Żadnych maści rozgrzewających!
no, albo szybkie wzmocnienie mięsnia z zastrzyku sterydowego, ale to nie dla mnie, ci lekarze mają nawalone w łubach.
adi783
adi783
  3 March 2014
Pójdziesz do lekarza i znajdą Ci 50 dolegliwości, których w rzeczywistości nie będzie...
Jak kopytko?
praksyda
praksyda
  3 March 2014
adi783
adi783: Pójdziesz do lekarza i znajdą Ci 50 dolegliwości, których w rzeczywistości nie będzie..

taką propozycje dostałam od lekarza, -wzmocni szybko mięsień zastrzyk ze sterydów, nie znam się na tym, ale chyba, to nie jest konieczne, przeciez z czasem chyba to wszystko się unormuje.
No nie chce sie faszerowac sterydami ;/
Kopytko boli jak :s:cenzura: ale chodzic idzie, rano było najgorzej, usztynienie nogi bandażem pomogło.
w sumie to sobie sama zawiniłam z tą nogą.
adi783
adi783
  3 March 2014
Gdyby kózka nie skakała ... d83dde09
praksyda
praksyda
  3 March 2014
adi783
adi783: Gdyby kózka nie skakała .

tak to jest, jak sie siłe ma a organizm juz ma dosyć, przeceniłam swoje możliwości, "starośc nieradość".
uciekam.270b
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  3 March 2014
praksyda
praksyda: nie bardzo tak mogę nie chodzić;

praksyda
praksyda: 2 raz mam to samo, tylko wtedy dało się chodzic, teraz chodze jak potłuczona, ale w sumie maść nawet dobry pomysł. dzięki, i czas iść spać

Miałem kostkę skręconą, opuchnięta nie jeden raz i mówię: trzeba ograniczyć chodzenie, noga w górze, smarować i po kilku dniach będzie już widoczna spora poprawa.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
adi783
adi783
  3 March 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: trzeba ograniczyć chodzenie

Nie tyle chodzenie co obciążenie na daną nogę. Zawsze można poskakać na jednej :D
Poczytałem trochę o tych sterydach i wydaje się to często stosowaną metodą niemniej jednak wolę naturalne środki.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  3 March 2014
adi783
adi783: Nie tyle chodzenie co obciążenie na daną nogę. Zawsze można poskakać na jednej :D

No tak robiłem udając się do Wcta :D
Nie ma co obciążać nogi, ewentualnie jak coś mocno na dzień ścisnąć bandażem elastycznym.
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  3 March 2014
:ziober2:...
:ziober2:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  3 March 2014
Magdo jutro biorę punciaka, ahh do robienia są z tyłu wahacze (patrzałem śmiech na sali, zestaw naprawczy 40zł) hee, lekkie zdziwienie, że punto 1 nie ma z tyłu belki ale nic... już nie mogę się doczekać kiedy będę majsterkował.

Od maja nie mam swojego auta 261d
to za długo !
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  3 March 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Magdo jutro biorę punciaka,

MaqdaIena
MaqdaIena
  3 March 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Magdo jutro biorę punciaka, ahh do robienia są z tyłu wahacze (patrzałem śmiech na sali, zestaw naprawczy 40zł) hee, lekkie zdziwienie, że punto 1 nie ma z tyłu belki ale nic... już nie mogę się doczekać kiedy będę majsterkował. Od maja nie mam swojego auta to za długo

Spoko, ja stawiam na facetów 40+, to Ty bierz samochody sprzed potopu :rotfl:.

A poważnie, łojesu !
Niechaj Ci służy :ziober2:.

Rafaaaaaaaaałłłłłłłłłłł na gadu, szybko !
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  3 March 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Rafaaaaaaaaałłłłłłłłłłł na gadu, szybko !

cyberek?
MaqdaIena
MaqdaIena
  3 March 2014
LeonGrande
LeonGrande: cyberek?

Dobra, na rozgrzewkę idealny.