Earth
Earth
  26 Mayo 2013 (pierwszy post)
Czyli temat na dyskusje wszelakie, niekoniecznie związane ze sportem. ;-)

Otwieramy. :zabawa:
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  27 Febrero 2014
AAaa purcle dziś jedliście ? bo ja z braku czasu ani jednego.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  27 Febrero 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Zapewne jak na emeryturkę wywalę :P

Czyli za chwilę w sumie, Żołnierzu ;D.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: A jest tego full, dokładnego, wstępnego, odśrodkowy, wirótka MC-1 - to sam układ wspomagania a gdzie masz paliwowy, powietrza itd. filtr za filtrem - miałabyś w sklepie to ile można zarobić :D

Cichaaaaj, bo zaczynam się zaciekawiać, a nie mam czasu na nowe rzeczy :mrgreen:.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Robota na maks godzinkę

Jak wszystko dobrze pójdzie ;D. Mazda to staruszka, nie sądzę by wszystko ładnie i pięknie szło ściągnąć ;D. Na wiosnę jeszcze chcę rozrząd wymienić w końcu, który leży na półce od ponad dwóch lat, ale to będzie się wiązało z większą misją... ;D.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Pięknie by było :)

Poznań zaprasza ;D.
:ziober2:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  27 Febrero 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Czyli za chwilę w sumie, Żołnierzu ;D

:ssh:
bo dużo zazdrośników jest co będzie tyrać do 67 a może za parę lat już do 100 lat :D

MaqdaIena
MaqdaIena: Cichaaaaj, bo zaczynam się zaciekawiać, a nie mam czasu na nowe rzeczy

Może zamiast serialu lub książki chce instrukcje podwozia T-55A :)

MaqdaIena
MaqdaIena: Jak wszystko dobrze pójdzie ;D. Mazda to staruszka, nie sądzę by wszystko ładnie i pięknie szło ściągnąć ;D. Na wiosnę jeszcze chcę rozrząd wymienić w końcu, który leży na półce od ponad dwóch lat, ale to będzie się wiązało z większą misją... ;D

WD-40 i odrdzewiacz i jazda a rozrząd faktyycznie, już trzeba mieć 2 czteropaki pod ręką żeby lepiej szło.

MaqdaIena
MaqdaIena: Poznań zaprasza ;D

Tam naprawdę ludzie gościnni :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
MaqdaIena
MaqdaIena
  27 Febrero 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: bo dużo zazdrośników jest co będzie tyrać do 67 a może za parę lat już do 100 lat :D

Przecież każdy mógł się starać o zatrudnienie w wojsku ;D.
Ja sama żałuję, że nie pociągnęłam tego tematu jak już byłam w posiadaniu książeczki wojskowej, ale co tam ;D.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Może zamiast serialu lub książki chce instrukcje podwozia T-55A :)

Nie ! ;D.
Ale mój ojciec, jak się upije to wspomina czasy wojska, w którym to był dowódcą czołgu, gdzieś na trasie kapralem został, ale zrezygnował z tego wszystkiego na rzecz pociągnięcia interesu mojego dziadka, no i ja się na świecie miałam pojawić lada moment :).

NuTiiiiii
NuTiiiiii: WD-40 i odrdzewiacz i jazda a rozrząd faktyycznie, już trzeba mieć 2 czteropaki pod ręką żeby lepiej szło

WD-40 taaa, każdy kocha ten specyfik ;D. Rozrząd rozrządem, w MX3 jest dość prosty, mam tylko pasek i rolkę, aaaaleee w końcu bym musiała się zająć wyciekiem spod uszczelki pod głowicą, nie wiem czy za jednym zamachem nie byłoby najlepiej. No i zapewne wyjdą dodatkowe rzeczy, inne paski i inne cuda, które nie były wymieniane od lat. Najważniejsze, że płacę tylko za części :ziober2:.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Tam naprawdę ludzie gościnni

To kiedy masz urlop ? :rotfl:.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  27 Febrero 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Przecież każdy mógł się starać o zatrudnienie w wojsku ;D. Ja sama żałuję, że nie pociągnęłam tego tematu jak już byłam w posiadaniu książeczki wojskowe

mógł i może, chyba że ma kategorię zdrowia P jak pierdoła

MaqdaIena
MaqdaIena: Ale mój ojciec, jak się upije to wspomina czasy wojska, w którym to był dowódcą czołgu, gdzieś na trasie kapralem został, ale zrezygnował z tego wszystkiego na rzecz pociągnięcia interesu mojego dziadka, no i ja się na świecie miałam pojawić lada moment :)

Łooo to przy okazji flaszku w Poznaniu będzie z kim pogadać o monie :D

MaqdaIena
MaqdaIena: WD-40 taaa, każdy kocha ten specyfik ;D. Rozrząd rozrządem, w MX3 jest dość prosty, mam tylko pasek i rolkę, aaaaleee w końcu bym musiała się zająć wyciekiem spod uszczelki pod głowicą, nie wiem czy za jednym zamachem nie byłoby najlepiej. No i zapewne wyjdą dodatkowe rzeczy, inne paski i inne cuda, które nie były wymieniane od lat. Najważniejsze, że płacę tylko za częśc

No to jak płacisz wyłącznie za części to tylko dawać do roboty, uszczelka pod głowicą to lepiej robić bo jeszcze sama głowica pęknie i po aucie a przy okazji cuda i inne akcje na pewno wyskoczą - jak to z "nowym" autkiem.

MaqdaIena
MaqdaIena: To kiedy masz urlop ?

Lipiec :D
MaqdaIena
MaqdaIena
  27 Febrero 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: mógł i może, chyba że ma kategorię zdrowia P jak pierdoła

:D.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Łooo to przy okazji flaszku w Poznaniu będzie z kim pogadać o monie :D

Lepiej nie, bo jak zacznie temat to nie skończy tak szybko ;D.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: No to jak płacisz wyłącznie za części to tylko dawać do roboty, uszczelka pod głowicą to lepiej robić bo jeszcze sama głowica pęknie i po aucie a przy okazji cuda i inne akcje na pewno wyskoczą - jak to z "nowym" autkiem

Lista życzeń jest długa, a my mamy naprawdę sporo pracy na warsztacie ;D. Jednakże nie mogę w tym moim obecnie narzekać ;D. Bo jak szlag trafił mocowania amorów z tyłu, to mi je zrobili szybko, z termostatem było podobnie, gdzie zimą nie miałam grzania w aucie w ogóle ;D.
Mechanika i motoryzacja dla mnie to temat rzeka ahahaha ;D. I często sama się sobie dziwię, jak mogłam kiedyś nie lubić prowadzenia samochodu ;D. A obecnie współczuję ludziom, którzy nie mają prawka ;D.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Lipiec :D

O, to wtedy moja nowa ekipa w biurze powinna być już na tyle ogarnięta, że uda mi się kilka dni urlopu wyrwać ;D.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  27 Febrero 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Lepiej nie, bo jak zacznie temat to nie skończy tak szybko ;D

Nie ważne kto ile czasu był w koszarach, ale zawsze ma mnóstwo wydarzeń że można kilka flaszek przy nich obalić :D
MaqdaIena
MaqdaIena: ista życzeń jest długa, a my mamy naprawdę sporo pracy na warsztacie ;D. Jednakże nie mogę w tym moim obecnie narzekać ;D. Bo jak szlag trafił mocowania amorów z tyłu, to mi je zrobili szybko, z termostatem było podobnie, gdzie zimą nie miałam grzania w aucie w ogóle ;D. Mechanika i motoryzacja dla mnie to temat rzeka ahahaha ;D. I często sama się sobie dziwię, jak mogłam kiedyś nie lubić prowadzenia samochodu ;D. A obecnie współczuję ludziom, którzy nie mają prawka ;D

Weź zmień tego rzęcha :rotfl:
A fakt bez prawka masakra, ja muszę co jakiś czas też ciężarówkę i tanka przepalić bo czegoś brak :D

MaqdaIena
MaqdaIena: O, to wtedy moja nowa ekipa w biurze powinna być już na tyle ogarnięta, że uda mi się kilka dni urlopu wyrwać ;D

Spoko, zrobimy trochę trzody na poznańskich dżamprezach :D
MaqdaIena
MaqdaIena
  27 Febrero 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Nie ważne kto ile czasu był w koszarach, ale zawsze ma mnóstwo wydarzeń że można kilka flaszek przy nich obalić :D

Racja.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Weź zmień tego rzęcha A fakt bez prawka masakra, ja muszę co jakiś czas też ciężarówkę i tanka przepalić bo czegoś brak :

Dlaczego ? Kocham ją to raz, a dwa no kurdę nie mam z nią żadnych dziwnych problemów, do wymiany są tylko rzeczy, które najnormalniej w świecie się zużywają, a że poprzedni właściciel był dresem, który nie chciał tracić kasy na jej naprawy to wszystko spadło na mnie :rotfl:.
Gadam dużo o jej usterkach, ale widzę je, bo wiem co pod maską piszczy, a taki Rafałek nasz forumowy(wybacz ;DDD) kupi sobie furę i nie będzie więdział co i jak :rotfl:, więc i nie będzie pisał o problemach z autem ;D.

Masz również C ?;D W woju robiłeś za darmo, przyznaj ;D.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Spoko, zrobimy trochę trzody na poznańskich dżamprezach :D

Żadnej trzody ! Żadnych imprez ! :ninja:.
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  27 Febrero 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: a taki Rafałek nasz forumowy(wybacz ;DDD) kupi sobie furę i nie będzie więdział co i jak , więc i nie będzie pisał o problemach z autem ;D.

:fakju:

ja przynajmniej nie kupie jakiegos trupa co trzeba bedzie w niego inwestowac wiecej niz jest wart
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  27 Febrero 2014
ja się zawsze śmieję jak Magda mi opowiada jak przerażona myślała że jej odholowano auto za złe parkowanie a potem się okazuje że to złomiarze go zabrali
...Ignorance is bliss...
Gutek909
Gutek909
  27 Febrero 2014
dlaczego weekend zaczyna się dopiero jutro ? :/
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  27 Febrero 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Dlaczego ? Kocham ją to raz, a dwa no kurdę nie mam z nią żadnych dziwnych problemów, do wymiany są tylko rzeczy, które najnormalniej w świecie się zużywają, a że poprzedni właściciel był dresem, który nie chciał tracić kasy na jej naprawy to wszystko spadło na mnie

Dobrze, że chociaż dbasz o niuńkę :D

MaqdaIena
MaqdaIena: Gadam dużo o jej usterkach, ale widzę je, bo wiem co pod maską piszczy, a taki Rafałek nasz forumowy(wybacz ;DDD) kupi sobie furę i nie będzie więdział co i jak , więc i nie będzie pisał o problemach z autem ;D

Może lubi naprawiać autka, mam takiego ziomka co kupuje złomy i sobie je robi :D

MaqdaIena
MaqdaIena: Masz również C ?;D W woju robiłeś za darmo, przyznaj ;D

C, mogę iść na E i D jak chce, czołgi i pojazdy specjalne nienormatywne plus ADRy :D

MaqdaIena
MaqdaIena: Żadnej trzody ! Żadnych imprez

czar prysł :lol:
MaqdaIena
MaqdaIena
  27 Febrero 2014
LeonGrande
LeonGrande: ja przynajmniej nie kupie jakiegos trupa co trzeba bedzie w niego inwestowac wiecej niz jest wart

:rotfl:.
Fiata ;D.
Ja w Mazdę zainwestowałam przez te blisko trzy lata pewnie z 400 zeta ;D. Życzę by Twój przyszły samochód pochłaniał podobne koszty ;D.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Dobrze, że chociaż dbasz o niuńkę :D

No pewnie ;D. Umyta jest nawet więc i piękna mocno ;D.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Może lubi naprawiać autka, mam takiego ziomka co kupuje złomy i sobie je robi :D

Rafał ? Naprawiać auta ? Ahahahhaha ;D. On pewnie nie wie nawet co to zimmering :ninja:;D.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: C, mogę iść na E i D jak chce, czołgi i pojazdy specjalne nienormatywne plus ADRy :D

Fajnie, gdybym miała zbędną kasę i czas to bym robiła prawo na wszystko co się da ;D.
MaqdaIena
MaqdaIena
  27 Febrero 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: czar prysł

Nie powinien przecież !
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  27 Febrero 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: No pewnie ;D. Umyta jest nawet więc i piękna mocno ;D

Karcherem? i lakier nie odpadł ? :rotfl:
MaqdaIena
MaqdaIena: Rafał ? Naprawiać auta ? Ahahahhaha ;D. On pewnie nie wie nawet co to zimmering

Większy wstyd jak babeczka nie wie co to spalony :D

MaqdaIena
MaqdaIena: Fajnie, gdybym miała zbędną kasę i czas to bym robiła prawo na wszystko co się da ;D.

Już widzę jak masz na głowie hełmofon :ziober2: