NuTiiiiii: Jooo, ale wątpię żeby brali od takiego shitu tymbardziej, że i tak 2% nie bede musiał płacić w Urzędzie Skarbowym
W kazdym razie jak kupisz pochwal się ;D.
NuTiiiiii: Dobrze, że masz chociaż to :DMagdo macie tam jakieś części do czołgu T-55 ? jutro rozbieram cały układ wspomagania bo wyciekł gdzieś jest, brak przez to sprzęgła i nie działają planetarne mechanizmy skrętu - wiem, że wiesz jako inteligentna i mądra babka od motoryzacji :DRoboty mam na ponad tydzień z tym :
No mam, mam, bez OC wolę nie jeździć, za duże kary, a tak jak powiem, że zapomniałam dowodu a mój urok na policjanta nie zadziała to dostanę tylko stówę mandatu ;D.
Yyyy, nie sądzę by moje hurtownie zaznajomione miały części do czołgów

.w ogóle chyba w piątek jak będę w pracy podzwonię do chłopaków i ich zaskoczę pytaniem o T-55

. Wczoraj z 3 różnych ASO do mnie wydzwaniali z zapytaniem czy żyję czy co, bo dawno się nie odzywałam. A ja po prostu mam nowego magazyniera, którego uwielbiam, bo jest mega kumaty ;D.
Chcę by mój serwis czołgi naprawiał ! ;c.
Earth: Niby nie mam klaustrofobii, ale poczułam niepokój mocno. :D Dzwoniłaś na te dzwonki alarmowe? Może by przybył jakiś hiroł z pomocą :
A się nie dziwię, mi też było źle, ale chyba dlatego że czas mnie gonił.
Zadzwoniłam po jakimś dłuższym czasie, zanim sie ktoś odezwał to winda ruszyła, soł hiroła nie widziałam żadnego ;c.