Earth
Earth
  26 Mayo 2013 (pierwszy post)
Czyli temat na dyskusje wszelakie, niekoniecznie związane ze sportem. ;-)

Otwieramy. :zabawa:
Earth
Earth
  26 Febrero 2014
Pamiętacie może Blog27? :ziober2:

https://www.youtube.com/watch?v=F0YFtf9qCUk
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  26 Febrero 2014
RexMundi
RexMundi: to w końcu mam jakiś ubaw z tej głupiej gimbo zabawy :)

Też mam bekę zwłaszcza z tej mamy i obciachu przed drugim kolegą :rotfl:
Wcale nie czuję się urażony czy coś, beka
Ja tam nikomu nic nie muszę udowadniać, nie ten wiek :D

===
Przy okazji Kzyhu -> 100 lat dziadek :piwo:
poszło na fb, leci też w eter 261d
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  26 Febrero 2014
RexMundi
RexMundi: a co Ci mówi fejsbók

Powiedział później spamerze filmowo-serialowy Ty.

------------------------------------------------------------------------------

Utknęłam dzisiaj w windzie w szpitalu na pół godziny ;c, aż mi się słabo zrobiło ;c.
A i przeprowadziłam test Mazdy, 160km/h pojedzie spokojnie, ale nie pytajcie ile musiałam poświęcić czasu by ją rozbujać :rotfl:.
:ziober2:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  26 Febrero 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: A i przeprowadziłam test Mazdy, 160km/h pojedzie spokojnie, ale nie pytajcie ile musiałam poświęcić czasu by ją rozbujać

:rotfl:
więcej pociągnie moja nowa bryka, kupuję sobie punto 2 za 1,5 tys w gazie - koleś dał za nie 4 tys, wsadził 4 tys, w naprawy + gaz :D
Teraz nie chce bo potrzebuje kasy, a ja będę miał na przejażdżki :D
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
MaqdaIena
MaqdaIena
  26 Febrero 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Przy okazji Kzyhu -> 100 lat dziadek

To ja również życzę wszystkiego najlepsiejszego ;D.
Jego fejsa nie mam, ale myślę, że to przeczyta ;D.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: więcej pociągnie moja nowa bryka, kupuję sobie punto 2 za 1,5 tys w gazie - koleś dał za nie 4 tys, wsadził 4 tys, w naprawy + gaz :D Teraz nie chce bo potrzebuje kasy, a ja będę miał na przejażdżki :D

;o, też pewnie bym kupiła, ale tylko po to by sprzedać dalej, moja dupa fiatem się wozić nie będzie :rotfl:.
Co do Mazdy, to również pojedzie szybciej, ale dzisiaj rano ją testowałam na Warszawskiej ulicy, i tak przekroczyłam kuźwa ograniczenie o 90 km/h, nie chciałam więcej :rotfl:, zwłaszcza że jeżdzę bez przeglądu ważnego :rotfl:.
Earth
Earth
  26 Febrero 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Utknęłam dzisiaj w windzie w szpitalu na pół godziny ;c, aż mi się słabo zrobiło ;c.

Też ostatnio utknęłam, na dodatek w czasie zajęć a nie miałam tel przy sobie. Tyle, że zacięła się przy otwieraniu i po jakimś czasie udało mi się odblokować drzwi. ;D d83ddcaa
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  26 Febrero 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: o, też pewnie bym kupiła, ale tylko po to by sprzedać dalej, moja dupa fiatem się wozić nie będzie

Chwilę pojeżdżę i odsprzedam, myślę spokojnie tysiaka na nim zarobię. Tak spoglądam na otomoto i te punto I stoją po 2500-3500 tys i to bez LPG.

MaqdaIena
MaqdaIena: Co do Mazdy, to również pojedzie szybciej, ale dzisiaj rano ją testowałam na Warszawskiej ulicy, i tak przekroczyłam kuźwa ograniczenie o 90 km/h, nie chciałam więcej , zwłaszcza że jeżdzę bez przeglądu ważnego

Haha jak zwykle coś :D
Jaa to zamelduję do kolegów policjantów 261d :)
MaqdaIena
MaqdaIena
  26 Febrero 2014
Earth
Earth: Też ostatnio utknęłam, na dodatek w czasie zajęć a nie miałam tel przy sobie. Tyle, że zacięła się przy otwieraniu i po jakimś czasie udało mi się odblokować drzwi. ;D

To chociaż coś mogłaś zrobić ;D.
W szpitalu te windy są tak zautomatyzowane, że nawet sobie jakiś wiatrak włączyłam, ale robił taki hałas, że zaczął mnie usypiać mocno, na szczęście sama ruszyła po jakimś czasie ;D.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Chwilę pojeżdżę i odsprzedam, myślę spokojnie tysiaka na nim zarobię. Tak spoglądam na otomoto i te punto I stoją po 2500-3500 tys i to bez LPG

Dobry pomysł ! Sprzedaj na wiosnę, czyli za chwilę ;D. Wtedy ludzie jakoś chętniej wozidła kupują ;D.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Haha jak zwykle coś :D Jaa to zamelduję do kolegów policjantów

To im przekaż, że od sierpnia nie mam :rotfl:.
Jesu, bo ja nie przywiązuje wagi do takich rzeczy i wpasowuję się mocno w powiedzenie '' że szewc bez butów chodzi'' ;D.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  26 Febrero 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Dobry pomysł ! Sprzedaj na wiosnę, czyli za chwilę ;D. Wtedy ludzie jakoś chętniej wozidła kupują ;D

Nie ma tam jakiegoś przepisu, że nie można do pół roku po zakupie sprzedać .... bo się zapłaci podatek od wzbogacenia ? HAHAHA :d

MaqdaIena
MaqdaIena: To im przekaż, że od sierpnia nie mam

A to już poczekaj do sierpnia, haaa fajny masz przegląd - na 2 lata :D
MaqdaIena
MaqdaIena
  26 Febrero 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Nie ma tam jakiegoś przepisu, że nie można do pół roku po zakupie sprzedać .... bo się zapłaci podatek od wzbogacenia ? HAHAHA :

Wtf, a jest ? ;D. Pierwsze słyszę ;D.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: A to już poczekaj do sierpnia, haaa fajny masz przegląd - na 2 lata :D

Na to wychodzi :rotfl:.
Nawet nie wiem gdzie mam dowód, bym musiała poszukać mocno. Póki co wożę tylko OC w aucie w razie (odpukać) wu ;D.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  26 Febrero 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Wtf, a jest ? ;D. Pierwsze słyszę ;D.

Jooo, ale wątpię żeby brali od takiego shitu tymbardziej, że i tak 2% nie bede musiał płacić w Urzędzie Skarbowym.

MaqdaIena
MaqdaIena: Nawet nie wiem gdzie mam dowód, bym musiała poszukać mocno. Póki co wożę tylko OC w aucie w razie (odpukać) wu ;D.

Dobrze, że masz chociaż to :D

Magdo macie tam jakieś części do czołgu T-55 ? jutro rozbieram cały układ wspomagania bo wyciekł gdzieś jest, brak przez to sprzęgła i nie działają planetarne mechanizmy skrętu - wiem, że wiesz jako inteligentna i mądra babka od motoryzacji :D

Roboty mam na ponad tydzień z tym :/
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  26 Febrero 2014

:crylol:

nic tylko zaśmiecanie fb, no i dystans + czas - mam lepszy na jednej nodze z zawiązanymi oczami i tyłem
Earth
Earth
  26 Febrero 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: To chociaż coś mogłaś zrobić ;D. W szpitalu te windy są tak zautomatyzowane, że nawet sobie jakiś wiatrak włączyłam, ale robił taki hałas, że zaczął mnie usypiać mocno, na szczęście sama ruszyła po jakimś czasie ;D.

Niby nie mam klaustrofobii, ale poczułam niepokój mocno. :D

Dzwoniłaś na te dzwonki alarmowe? Może by przybył jakiś hiroł z pomocą :D
MaqdaIena
MaqdaIena
  26 Febrero 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Jooo, ale wątpię żeby brali od takiego shitu tymbardziej, że i tak 2% nie bede musiał płacić w Urzędzie Skarbowym
W kazdym razie jak kupisz pochwal się ;D.
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Dobrze, że masz chociaż to :DMagdo macie tam jakieś części do czołgu T-55 ? jutro rozbieram cały układ wspomagania bo wyciekł gdzieś jest, brak przez to sprzęgła i nie działają planetarne mechanizmy skrętu - wiem, że wiesz jako inteligentna i mądra babka od motoryzacji :DRoboty mam na ponad tydzień z tym :
No mam, mam, bez OC wolę nie jeździć, za duże kary, a tak jak powiem, że zapomniałam dowodu a mój urok na policjanta nie zadziała to dostanę tylko stówę mandatu ;D.

Yyyy, nie sądzę by moje hurtownie zaznajomione miały części do czołgów :rotfl:.w ogóle chyba w piątek jak będę w pracy podzwonię do chłopaków i ich zaskoczę pytaniem o T-55 :rotfl:. Wczoraj z 3 różnych ASO do mnie wydzwaniali z zapytaniem czy żyję czy co, bo dawno się nie odzywałam. A ja po prostu mam nowego magazyniera, którego uwielbiam, bo jest mega kumaty ;D.

Chcę by mój serwis czołgi naprawiał ! ;c.

Earth
Earth: Niby nie mam klaustrofobii, ale poczułam niepokój mocno. :D Dzwoniłaś na te dzwonki alarmowe? Może by przybył jakiś hiroł z pomocą :

A się nie dziwię, mi też było źle, ale chyba dlatego że czas mnie gonił.
Zadzwoniłam po jakimś dłuższym czasie, zanim sie ktoś odezwał to winda ruszyła, soł hiroła nie widziałam żadnego ;c.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  26 Febrero 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: W kazdym razie jak kupisz pochwal się ;D.

Wrzucę jakieś foto, z tego co wiem to jest zielony. Ogólnie o nic nie pytałem, czy ma opony, dobre aku, termostat - nic, za taki hajs biorę od ręki.

MaqdaIena
MaqdaIena: No mam, mam, bez OC wolę nie jeździć, za duże kary, a tak jak powiem, że zapomniałam dowodu a mój urok na policjanta nie zadziała to dostanę tylko stówę mandatu ;D

50zł za to jest, z resztą na biedną nie trafiło

MaqdaIena
MaqdaIena: w ogóle chyba w piątek jak będę w pracy podzwonię do chłopaków i ich zaskoczę pytaniem o T-55

Ale byłyby mega jaja gdyby coś mieli :D

MaqdaIena
MaqdaIena: A ja po prostu mam nowego magazyniera, którego uwielbiam, bo jest mega kumaty ;D.

No proszę, można jednak !

MaqdaIena
MaqdaIena: Chcę by mój serwis czołgi naprawiał ! ;c

Też bym chciał !