Earth
Earth
  26 Mayo 2013 (pierwszy post)
Czyli temat na dyskusje wszelakie, niekoniecznie związane ze sportem. ;-)

Otwieramy. :zabawa:
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  26 Febrero 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Wrzucę jakieś foto, z tego co wiem to jest zielony. Ogólnie o nic nie pytałem, czy ma opony, dobre aku, termostat - nic, za taki hajs biorę od ręki

To za co ten właściciel zapłacił 4k ?;D

NuTiiiiii
NuTiiiiii: 50zł za to jest, z resztą na biedną nie trafiło

Też kiedyś myslałam, że 50 zeta, ale potem ktoś mówił, że stówkę, więc teraz to sama nie wiem... najważniejsze, ze nie więcej ;D. Dlatego jeżdzę bez stresu ;D.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Ale byłyby mega jaja gdyby coś mieli :D

Zadzwonię do mojego ulubionego serwisu o ! Ahaha ;D.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: No proszę, można jednak !

Do trzech razy sztuka ;D.
Janek jest boski w tym co robi, zanim ja zdążę o czymś pomyśleć on już ma to zrobione :rotfl:. Nic tylko go kochać :zakochany:.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Też bym chciał !

Ale co ? Żeby mój serwis czołgi naprawiał ? Na kawę byś wpadł co ? :ziober2:.
:ziober2:
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  26 Febrero 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: To za co ten właściciel zapłacił 4k ?;D

LPG nowy + montaż, nowe sprzęgło, uszczelnianie silnika, skrzyni biegów, wymiana orignów i się nazbierało (aha no i podłoga, ileś warstw żywicy i podkładu) :D

MaqdaIena
MaqdaIena: Janek jest boski w tym co robi, zanim ja zdążę o czymś pomyśleć on już ma to zrobione . Nic tylko go kocha

Ejj bo Twój facet będzie zazdrosny :D

MaqdaIena
MaqdaIena: Ale co ? Żeby mój serwis czołgi naprawiał ? Na kawę byś wpadł co ?

No na kawę i po części, u mnie w pracy by się jarali że ktoś je ma a nie tylko na allegro w dziale PRL
:D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
MaqdaIena
MaqdaIena
  26 Febrero 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: LPG nowy + montaż, nowe sprzęgło, uszczelnianie silnika, skrzyni biegów, wymiana orignów i się nazbierało (aha no i podłoga, ileś warstw żywicy i podkładu) :D

Yhm, rozumiem. Chociaż bym wolała za te 4k kupić coś innego niż ładować kasę w punciaka ;D.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Ejj bo Twój facet będzie zazdrosny :D

O, faktycznie, Antszej bywa zazdrosny :rotfl:. Milczę już więc !;D.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: No na kawę i po części, u mnie w pracy by się jarali że ktoś je ma a nie tylko na allegro w dziale PRL :D

Coś mi się wydaje, że bym była w stanie pozałatwiać klamoty do czołgu :ziober2:.
A kawę robię pyszną i w firmie mamy do wyboru chyba z 4 rodzaje !;DDD.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  26 Febrero 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Yhm, rozumiem. Chociaż bym wolała za te 4k kupić coś innego niż ładować kasę w punciaka ;D

To chyba była okazja od 1 właściciela to skorzystał.
MaqdaIena
MaqdaIena: O, faktycznie, Antszej bywa zazdrosny . Milczę już więc !;D

No widzisz 261d
:ssh:

MaqdaIena
MaqdaIena: Coś mi się wydaje, że bym była w stanie pozałatwiać klamoty do czołgu

A uwierz mi lista byłaby długa, sprzęt się sypie :D

MaqdaIena
MaqdaIena: A kawę robię pyszną i w firmie mamy do wyboru chyba z 4 rodzaje !;DDD.

Kurde a ja unikam teraz kawy, wcześniej piłem 2-4 dziennie, ale teraz mam niski poziom magnezu i nie zalecane pić kawusie bo ona wypłukuje go z organizmu.
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
MaqdaIena
MaqdaIena
  26 Febrero 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: To chyba była okazja od 1 właściciela to skorzystał.

No ale kurdę, wpakował w auto 4k, a sprzedaje go za 1,5k ? No debil no ;D.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: No widzisz

Widzę :ninja:.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: A uwierz mi lista byłaby długa, sprzęt się sypie :D

Czołgi mają numer VIN ? ;D

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Kurde a ja unikam teraz kawy, wcześniej piłem 2-4 dziennie, ale teraz mam niski poziom magnezu i nie zalecane pić kawusie bo ona wypłukuje go z organizmu

Skoro tak, to kawy nie dostaniesz, ale na Twoje szczęście herbat różnych u mnie wybór przeogromny ;D.
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  26 Febrero 2014
Magda chcesz linka do serialu w którym grałem ?
ale trzeba pobrac odcinek . 300 mb
...Ignorance is bliss...
MaqdaIena
MaqdaIena
  26 Febrero 2014
Chcę Kamyl, albo podaj tytuł może znajdę gdzieś gdzieś ;D.
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  26 Febrero 2014
Defekt 2 - odcinek pierwszy
...Ignorance is bliss...
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  26 Febrero 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: No ale kurdę, wpakował w auto 4k, a sprzedaje go za 1,5k ? No debil no ;D

Dlatego kupuję :ziober2:
Bo przecież i tak mam Opla III.

MaqdaIena
MaqdaIena: Czołgi mają numer VIN ? ;D

Może nie klasyczny nr VIN, ale jakieś tam mają - no i nawet katalog z częściami, numerowy itd.
Tylko nie ma gdzie ich kupować :D

MaqdaIena
MaqdaIena: Skoro tak, to kawy nie dostaniesz, ale na Twoje szczęście herbat różnych u mnie wybór przeogromny ;D

OO i też ładnie, lubię owocowe.

A teraz zmykam trochę poogarniać chatę 270b
MaqdaIena
MaqdaIena
  26 Febrero 2014
RexMundi
RexMundi: Defekt 2 - odcinek pierwszy

Daj linka jednak.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Dlatego kupuję Bo przecież i tak mam Opla II

Kup, sprzedaj i kup coś normalnego ;D.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Może nie klasyczny nr VIN, ale jakieś tam mają - no i nawet katalog z częściami, numerowy itd. Tylko nie ma gdzie ich kupować :D

Zaciekawileś mnie tymi czołgami mocno !;D.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: OO i też ładnie, lubię owocowe. A teraz zmykam trochę poogarniać chatę

Owocowych Liptona mamy pewnie z 5 różnych smaków, zapraszam więc ;D.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  26 Febrero 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Kup, sprzedaj i kup coś normalnego ;D

Na razie nie przymierzam się do auta, mocno zbieram na mieszkanie 3 pokojowe, ciągle szukam ale mocno w tym temacie jestem wybredny.

MaqdaIena
MaqdaIena: Zaciekawileś mnie tymi czołgami mocno !;D

Mam kilka instrukcji w wordzie, dużo stron z obrazkami jak chcesz.
Ogólnie dowódca ze mnie, ale lubię majsterkować w tankach, ehh i ta jazda po polach,bagnach - coś pięknego.

MaqdaIena
MaqdaIena: Owocowych Liptona mamy pewnie z 5 różnych smaków, zapraszam więc ;D.

Do Kzyha na wódę, do Ciebie na herbę -> notuję d83ddcdd
MaqdaIena
MaqdaIena
  27 Febrero 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Na razie nie przymierzam się do auta, mocno zbieram na mieszkanie 3 pokojowe, ciągle szukam ale mocno w tym temacie jestem wybredny

Kup działkę z widokiem na morze i wybuduj domek ;D.
A nie jakieś blokowiska ;c.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Mam kilka instrukcji w wordzie, dużo stron z obrazkami jak chcesz. Ogólnie dowódca ze mnie, ale lubię majsterkować w tankach, ehh i ta jazda po polach,bagnach - coś pięknego

Jak się nasycę wiedzą o samochodach to wtedy zajmę się czołgami :D.
Jazdy zazdroszczę ! Bardzo !

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Do Kzyha na wódę, do Ciebie na herbę -> notuję

Eeee, co ?
Odwrotnie ! Wyrwij kartkę z notatnika i zapisz na nowej: '' do Magdy na wódkę, do Krzysztofa po lecytynę'' :ziober2:.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  27 Febrero 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Kup działkę z widokiem na morze i wybuduj domek ;D. A nie jakieś blokowiska ;c.

Sporo by za to wyszło, no i daleko do pracy. Potrzebuję mieszkanie w miarę blisko od roboty, blisko do rodziny i ogólnie na razie mieszkanko dam na wynajem.

MaqdaIena
MaqdaIena: Jak się nasycę wiedzą o samochodach to wtedy zajmę się czołgami :D. Jazdy zazdroszczę ! Bardzo

No zajmij się :D
Dziś jeździłem dwoma ponad 20km, robiliśmy też układ wspomagania w jednym od 7,00 do teraz ://
Ale nic nie cienkie z filtra dokładnego oczyszczania :DD

MaqdaIena
MaqdaIena: dwrotnie ! Wyrwij kartkę z notatnika i zapisz na nowej: '' do Magdy na wódkę, do Krzysztofa po lecytynę

To może do obuu na flaszkę :ziober2:
MaqdaIena
MaqdaIena
  27 Febrero 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Sporo by za to wyszło, no i daleko do pracy. Potrzebuję mieszkanie w miarę blisko od roboty, blisko do rodziny i ogólnie na razie mieszkanko dam na wynajem

A dom kiedy ?;D.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: No zajmij się :D Dziś jeździłem dwoma ponad 20km, robiliśmy też układ wspomagania w jednym od 7,00 do teraz :// Ale nic nie cienkie z filtra dokładnego oczyszczania :DD

Yyy, filtr dokładnego oczyszczania ? No, plecy mam mocne widzę, jeżeli chodzi o czołgi ;D.
A ja mam hamulce do zrobienia, widziałam już wcześniej że klocka prawie nie ma, ale dzisiaj jeździłam sporo po mieście i szurać zaczęły. Więc jutro muszę zamówić je łącznie z tarczami.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: To może do obuu na flaszkę

To może Wy do mnie na flaszkę ?:ziober2:.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  27 Febrero 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: A dom kiedy ?;D

Zapewne jak na emeryturkę wywalę :P

MaqdaIena
MaqdaIena: Yyy, filtr dokładnego oczyszczania ? No, plecy mam mocne widzę, jeżeli chodzi o czołgi ;D.

A jest tego full, dokładnego, wstępnego, odśrodkowy, wirótka MC-1 - to sam układ wspomagania a gdzie masz paliwowy, powietrza itd. filtr za filtrem - miałabyś w sklepie to ile można zarobić :D

MaqdaIena
MaqdaIena: A ja mam hamulce do zrobienia, widziałam już wcześniej że klocka prawie nie ma, ale dzisiaj jeździłam sporo po mieście i szurać zaczęły. Więc jutro muszę zamówić je łącznie z tarczami.

Robota na maks godzinkę.

MaqdaIena
MaqdaIena: To może Wy do mnie na flaszkę ?

Pięknie by było :)