Earth
Earth
  26 May 2013 (pierwszy post)
Czyli temat na dyskusje wszelakie, niekoniecznie związane ze sportem. ;-)

Otwieramy. :zabawa:
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  4 March 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: W przyszłym tygodniu wrzucę chłopakom rozrząd do zrobienia ;D

Kurde z jednej strony masz fajnie bo wszystko Ci ogarną, z drugiej nie wiesz co to znaczy zrobić sobie w swoim garażu na małym kanale przy piwku z 3 kumplami, ręcę w smarach po łokcie, za to świerze powietrze na podwórku - tak po 8 piwie każdą śrubę wkręcasz jedną ręką :D

I ta satysfakcja, że miło spędziłaś czas z ziomkami i jeszcze naprawiłaś swoje cacko sama :D

MaqdaIena
MaqdaIena: Ale kiedyś nie jest teraz ;D. Nie no, żeby była jasność... do Ciebie mi pasuje Hamer !

Nie wstydzę się autka :D
Miałem wypas Skodę w najbogatszej wersji L&K, teraz pojeżdzę Helmutem - aaaa ma 44kW :D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  4 March 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Kurde z jednej strony masz fajnie bo wszystko Ci ogarną, z drugiej nie wiesz co to znaczy zrobić sobie w swoim garażu na małym kanale przy piwku z 3 kumplami, ręcę w smarach po łokcie, za to świerze powietrze na podwórku - tak po 8 piwie każdą śrubę wkręcasz jedną ręką :D I ta satysfakcja, że miło spędziłaś czas z ziomkami i jeszcze naprawiłaś swoje cacko sama :

Jestem babą, nie muszę tego wiedzieć ! :ziober2:.
Broni mnie to, że teorię znam o wiele lepiej niż większość bab to raz, i dwa, że potrafię wiele drobiazgów przy swoim aucie zrobić sama ;D.
A trzy, piwa nie lubię !;D.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Nie wstydzę się autka :D Miałem wypas Skodę w najbogatszej wersji L&K, teraz pojeżdzę Helmutem - aaaa ma 44kW :

No i nie powinieneś ;D.
Uło, zawrotna moc ;DDD.
:ziober2:
adi783
Reputacja: -30 | BluzgometrTM: 144
adi783
  4 March 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Typowe skręcenie

Nie koniecznie. Bardziej przeciążenie. Ale nie jesteśmy lekarzami, przejdzie :)
:mrgreen:
MaqdaIena
MaqdaIena
  4 March 2014
praksyda
praksyda: i Teraz kostka spuchnięta 3 dzień, ale już mniej i moge normalnie chodzić i myśle co dalej

Nie czytałam całości Twoich postów apropo kostki, ale jak na moje wyuczone w fachu fizjo oko najzwyczajniej w świecie przeciążyłaś sobie staw skokowy, pewnie miałaś kiedyś z nim jakąś wiksę. Wymocz nogę w gorącej wodzie z szarym mydłem, obłóż kapustą ;D. Pomaga ;D.
Podczas następnych biegów załóż jakieś opaski usztywniające staw, one zawsze go trochę ochronią.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  4 March 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: estem babą, nie muszę tego wiedzieć ! . Broni mnie to, że teorię znam o wiele lepiej niż większość bab to raz, i dwa, że potrafię wiele drobiazgów przy swoim aucie zrobić sama ;D.

Nie no na pewno i mnie zawstydziłabyś jakąś specjalistyczną wiedzą, oczywko teorią bo praktyką pewnie nie. Dobrze, że ogarniasz coś a nie jak ostatnio w Uwaga Pirat, babka miała pokazać trójkąt podczas kontroli i mówi, że nie wie gdzie jest i musi zadzwonić do męża :O

MaqdaIena
MaqdaIena: Uło, zawrotna moc ;DDD.

120km/h dziś miałem na blancie, tymczasowy rekord :D

adi783
adi783: Nie koniecznie. Bardziej przeciążenie. Ale nie jesteśmy lekarzami, przejdzie :)

Ja jestem, ale ginekologiem :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
MaqdaIena
MaqdaIena
  4 March 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Nie no na pewno i mnie zawstydziłabyś jakąś specjalistyczną wiedzą, oczywko teorią bo praktyką pewnie nie.

Podejrzewam, że największą przeszkodą w zdobyciu doświadczenia praktycznego by była u mnie tężyzna ;D. Słoik z ogórami odkręcę bez problemu, ale do zapieczonych śrub bym nie podeszła nawet ;D.
Co do teorii co codziennie uczę sie czegoś nowego od moich mechaników, szefa, magazyniera ;D. Uwielbiam to.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Dobrze, że ogarniasz coś a nie jak ostatnio w Uwaga Pirat, babka miała pokazać trójkąt podczas kontroli i mówi, że nie wie gdzie jest i musi zadzwonić do męża :

Ogarniam wiele, a nie tylko coś !;D.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: 120km/h dziś miałem na blancie, tymczasowy rekord :D

I wystarczy jak na punciakowe pudło !;D.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  4 March 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: łoik z ogórami odkręcę bez problemu, ale do zapieczonych śrub bym nie podeszła nawet ;D.

WD-40 i czasem faktycznie siła d83ddcaa
MaqdaIena
MaqdaIena: Co do teorii co codziennie uczę sie czegoś nowego od moich mechaników, szefa, magazyniera ;D. Uwielbiam to.

Człowiek codziennie się uczy, ja też lajk.

MaqdaIena
MaqdaIena: Ogarniam wiele, a nie tylko coś !;D.

d83ddc4d

MaqdaIena
MaqdaIena: wystarczy jak na punciakowe pudło !;D.

Nom :D

idę na Cleo pokukać 270b
praksyda
praksyda
  5 March 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Nie czytałam całości Twoich postów apropo kostki, ale jak na moje wyuczone w fachu fizjo oko najzwyczajniej w świecie przeciążyłaś sobie staw skokowy, pewnie miałaś kiedyś z nim jakąś wiksę. Wymocz nogę w gorącej wodzie z szarym mydłem, obłóż kapustą ;D. Pomaga ;D. Podczas następnych biegów załóż jakieś opaski usztywniające staw, one zawsze go trochę ochronią.

no skręcona nie jest, juz nie boli, ale opuchlizna nie chce zejśc ;/
o kapuście cos słyszałam, może od tego opuchlizna zejdzie, teraz sie boje ruszyc dupe, ale rozmawiałam z koleżanką co biega od kilku lat, powiedziała, że to normalne, ona miała czesto opuchnięte nogi nawet do samych kolan na początku i kilka razy to powracało, ostatnio biegła w jakimś maratonie w Poznaniu 42 km i nic jej nie dolega. ;O
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  5 March 2014
Siema
mozecie wejsc w powiadomienia?
ja widzej akas gwiazdke niebieska zamiast liczby, jak klikam w powiadomienia to wyswietla sie pusta strona

jakis blad? czy wprowadzili powiadomienia tylko dla posiadajacych gwiazde? :mrgreen:
Earth
Earth
  5 March 2014
Też nie mogę wejść w powiadomienia. :d
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  5 March 2014
to się ciszcie bo straszny syf tam zrobili
...Ignorance is bliss...
Gutek909
Gutek909
  5 March 2014
ja też nie.
MaqdaIena
MaqdaIena
  5 March 2014
praksyda
praksyda: o kapuście cos słyszałam, może od tego opuchlizna zejdzie, teraz sie boje ruszyc dupe, ale rozmawiałam z koleżanką co biega od kilku lat, powiedziała, że to normalne, ona miała czesto opuchnięte nogi nawet do samych kolan na początku i kilka razy to powracało, ostatnio biegła w jakimś maratonie w Poznaniu 42 km i nic jej nie dolega. ;O

Nic Ci nie będzie, tylko daj nodze odpocząć i dojść do siebie :).

LeonGrande
LeonGrande: mozecie wejsc w powiadomienia?

Mogę i żałuję, właśnie zablokowałam powiadomienia od Kamyla, bo mało mnie interesuje kogo dodał do ulubionych, oraz pod jakimi zdjęciami się wypowiadał :ziober2:.
Earth
Earth
  5 March 2014
A mi to nie przeszkadza, że nie mogę wejść bo i tak nic ciekawego mnie tam nie czeka, wiec tbw. :P
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  5 March 2014
Teraz najnowsze powiadomienia są na dole, a nie na samej górze :rotfl:
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.