Earth
Earth
  26 Mayo 2013 (pierwszy post)
Czyli temat na dyskusje wszelakie, niekoniecznie związane ze sportem. ;-)

Otwieramy. :zabawa:
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  11 Noviembre 2013
11 listopada w stolicy :
http://www.youtube.com/watch?v=D5l7K8VdN7Y

pacyfikują ludzi
a dziennikarz jak piszczy, czasem jak baba :rotfl:
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  11 Noviembre 2013
z tym podpaleniem rosyjskiej ambasady to już hardcore, Putin odpala podgrzewacze w czołgach i będzie wojna
grubo się dzieje w stolicy d83cdf00
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  13 Noviembre 2013
Nie wyjechałem jednak na kurs, niby za dobry i gienio ograniczył liczbę miejsc - za to teraz szkolę się z angola przez 3 tygodnie na poziomie natowskim numer 2 :D
---
d83dde97
MaqdaIeno - po ile załatwisz mi tarcze + klocki na przód i tył do Opla 3 Twin Top wersja cosmo 1,6 benzyna, 2006r. i czemu tak drogo ?
thomas893
thomas893
  13 Noviembre 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: z tym podpaleniem rosyjskiej ambasady to już hardcore

i "nasi" "wspaniali" rządzący już przed ruskimi klękali, a dzisiaj zaatakowano ambasadę Polski i ruskie olewka
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  13 Noviembre 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: i "nasi" "wspaniali" rządzący już przed ruskimi klękali, a dzisiaj zaatakowano ambasadę Polski i ruskie olewka

Haha widziałem ten pseudo atak kacapów, co za cioty nawet nie zdążyli transparentów powiesić a już ich milicja złapała :D
Nasi policjanci powinni brać z nich przykład haha Ci też dziś dali, chcieli szkoleń to rząd obciął im podwyżki :rotfl:
uwaga forumowicze, to jak dowalenie im czegoś do karmy, już dziś wracalem z pracy a psiaki zatrzymywali ludzi co 100 metrów :ziober2:
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  13 Noviembre 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: MaqdaIeno - po ile załatwisz mi tarcze + klocki na przód i tył do Opla 3 Twin Top wersja cosmo 1,6 benzyna, 2006r. i czemu tak drogo

Nie wiem, nie mam w domu programu odpowiedniego ;D.
I byś podał mi dokładną pojemność i moc ;D.

Dałam Ci przecież numer klienta do IC ;D. Zadzwoń tam i sobie sprawdź ;D.
A ja już rzygam zamawianiem części, rekrutacja na magazyniera trwa i końca nie widać ;c.
:ziober2:
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  13 Noviembre 2013
Znów jakieś zmiany na Fotce :/
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  14 Noviembre 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: Nie wiem, nie mam w domu programu odpowiedniego ;D. I byś podał mi dokładną pojemność i moc ;D. Dałam Ci przecież numer klienta do IC ;D. Zadzwoń tam i sobie sprawdź ;D. A ja już rzygam zamawianiem części, rekrutacja na magazyniera trwa i końca nie widać ;c.

Ee tam skoro Ci się nie chce to co będę dane podawał a ten numer to nie pamiętam gdzie zapisałem :P
Enkido
Enkido: Znów jakieś zmiany na Fotce :/

co się co się co się stało ?
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  14 Noviembre 2013
A już wiem, to przez ten zmiany nie można było się tu wczoraj zalogować - tak zmieniali, że serwery padli :ziober2:
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  14 Noviembre 2013
Wbilem dzisaj z tableta na fotke pl i faktycznie, pod te urzadzenia strona jest fajnie stworzona, duzo lepiej sie po niej smiga niz z kompa.
MaqdaIena
MaqdaIena
  14 Noviembre 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Ee tam skoro Ci się nie chce to co będę dane podawał a ten numer to nie pamiętam gdzie zapisałem :P

No kurdę, a niby jak mam Ci te klamoty załatwić skoroś daleko ? :ziober2:.

LeonGrande
LeonGrande: tableta

Uuuuu, powodzi się :ziober2:.
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  14 Noviembre 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: Uuuuu, powodzi się

Fajna zabawka Ci powiem :ziober2:

tyle ze w uj sie meczylem zeby flash playera wgrac w androida : P
MaqdaIena
MaqdaIena
  14 Noviembre 2013
LeonGrande
LeonGrande: Fajna zabawka Ci powiem tyle ze w uj sie meczylem zeby flash playera wgrac w androida :

Oj nie ;D.
Ja to sie odpycham od wszelkich smartfonów mocno, a gdzie jakieś tablety ;D.
Tradycjonalistką jestem ;D.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  14 Noviembre 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: No kurdę, a niby jak mam Ci te klamoty załatwić skoroś daleko ?

Myślałem może, że macie tam na magazynie lub jakiś dostawca co chwile przysyła to bym poprosił ładnie o paczkę :D
---
http://www.youtube.com/watch?v=LG415CrV43c
:crylol:
Pokupowali sobie BMW a na znakach się nie znają haha, swoją drogą dobre te kamerki co nagrywają drogę - chyba będę musiał sobie coś takiego założyć.
MaqdaIena
MaqdaIena
  14 Noviembre 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Myślałem może, że macie tam na magazynie lub jakiś dostawca co chwile przysyła to bym poprosił ładnie o paczkę :

Nie magazynujemy części ;D.
No i wysyłka nad morze z Poznania z częściami ? :rotfl:.
Nuuuutek, w pw będziesz gdzieś miał ten numer do IC.