Earth
Earth
  26 Mayo 2013 (pierwszy post)
Czyli temat na dyskusje wszelakie, niekoniecznie związane ze sportem. ;-)

Otwieramy. :zabawa:
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  1 Noviembre 2013
Enkido
Enkido: No poza Giggsem wszystko wygrane na fb. Czemu nie masz do nich przekonania jeśli można zapytać

Nie wiem.
Może chodzi o to, że te które widziałam są po prostu głupie: polub, udostępnij, w treści wpisz 'biorę udział'. Chociaż jak ja robiłam konkurs, gdzie wygrać można było wejściówki i przejazd Ferrari na GTP to nie było tak łatwo ;D. Konkursowicze musieli się wykazać kreatywnością ;D.
A na filmwebie masz tak, że jak wygrasz to wiesz że komuś się spodobało to co napisałeś, a to już jest dość satysfakcjonujące ;D.

RexMundi
RexMundi: wolisz bardziej anonimowe konkursy - ja tam się nie chwale moimi nagrodam

O, być może to też.

Bo nic nie wygrałeś :rotfl:.
:ziober2:
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  1 Noviembre 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: Bo nic nie wygrałeś

proszę Cię Magda...... nic mi w życiu tak nie wychodzi jak wygrywanie w konkursach
zreszta mam to w genach po mamusi :) ( auto i wycieczka do Włoch - z tych większych :D )
MaqdaIena
MaqdaIena: O, być może to też.
no i to co wyżej -- nie lubie konkursów typu klik , udostepnij ,, jak najwięcej lajków - takich typowo spamerskich
...Ignorance is bliss...
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  1 Noviembre 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: Może chodzi o to, że te które widziałam są po prostu głupie: polub, udostępnij, w treści wpisz 'biorę udział'.

Aaa, już kumam o co Ci biega. Te konkursy w których to wygrałem nie są właśnie takie. Były to konkursy z pytaniami na zasadzie kto pierwszy ten lepszy lub kto zbierze najwięcej pkt za serię 15 pytań. Czasem potrzebne było też szczęście w losowaniu.

W spamerskich udziału zwykle nie biorę.
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  1 Noviembre 2013
RexMundi
RexMundi: proszę Cię Magda...... nic mi w życiu tak nie wychodzi jak wygrywanie w konkursach zreszta mam to w genach po mamusi :) ( auto i wycieczka do Włoch - z tych większych :D

Oł, no to zazdraszczam ;D.

RexMundi
RexMundi: no i to co wyżej -- nie lubie konkursów typu klik , udostepnij ,, jak najwięcej lajków - takich typowo spamerskic

No własnie.

Enkido
Enkido: Aaa, już kumam o co Ci biega. Te konkursy w których to wygrałem nie są właśnie takie. Były to konkursy z pytaniami na zasadzie kto pierwszy ten lepszy lub kto zbierze najwięcej pkt za serię 15 pytań. Czasem potrzebne było też szczęście w losowaniu. W spamerskich udziału zwykle nie bior

No to tyle dobrze, ale fejsowe wszystkie nadal do mnie nie przemawiają ;D. Bo jednak bym nie chciała mieć usłanej tablicy jakimiś gównami.
:ziober2:
Enkido
  1 Noviembre 2013
Ostatnio edytowany: 1 Enero 1970
MaqdaIena
MaqdaIena: No to tyle dobrze, ale fejsowe wszystkie nadal do mnie nie przemawiają ;D. Bo jednak bym nie chciała mieć usłanej tablicy jakimiś gównami.

Nie kumam ostatniego zdania :P

Polityka fb jest prowadzona w taki sposób, że coraz mniej postów fanpage'u pokazuje się na tablicy osoby która taki fanpage zalajkowała.

A tu masz przykład konkursu w jakich biorę udział => https://www.facebook.com/photo.php?fbid=748633731818723&set=np.139155581.100000475438227

=============

Z innej beczki - Nutek ma bana?! d83dde31
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
RexMundi
RexMundi
  1 Noviembre 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: Oł, no to zazdraszczam ;D.

nie ma czego - bo w reszcie mam pecha :and:
...Ignorance is bliss...
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  1 Noviembre 2013
Enkido
Enkido: Z innej beczki - Nutek ma bana?!

Odpisywałem Magdzie i złapałem się na jakieś słowo z autobanem na 1h...
A nie dodał się post jak kiedyś, wbić można było i potem banan a teraz już nie a tak dużo napisałem :P

no nic dam taktyka Jacka :

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
RomantycznySamiec
RomantycznySamiec
  2 Noviembre 2013
mocne jpg xDDDDD
Kombatant
Kombatant
  2 Noviembre 2013
korzystacie z paczkomatów inpost? dobre to to?
trzeba sie rejestrowac by odebrac paczke ze sklepu internetowego?
Enkido
  2 Noviembre 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: korzystacie z paczkomatów inpost? dobre to to? trzeba sie rejestrowac by odebrac paczke ze sklepu internetowego?

Dobre, bo przesyłka tańsza, paczka ileś tam dni czeka w paczkomacie na Ciebie, soł odbierasz kiedy chcesz.
Wystarczy, że podasz przy zakupie nr tel i wybrany paczkomat, a oni jak paczka dotrze do niego to wysyłają Ci smsa z kodem dostępu
Kombatant
Kombatant
  2 Noviembre 2013
Enkido
Enkido: Kombatant: korzystacie z paczkomatów inpost? dobre to to? trzeba sie rejestrowac by odebrac paczke ze sklepu internetowego? Dobre, bo przesyłka tańsza, paczka ileś tam dni czeka w paczkomacie na Ciebie, soł odbierasz kiedy chcesz. Wystarczy, że podasz przy zakupie nr tel i wybrany paczkomat, a oni jak paczka dotrze do niego to wysyłają Ci smsa z kodem dostępu

O to fajnie, bo mam bardzo blisko paczkomat, a poczte kawalek drogi dalej, wkurzalo mnie lazenie po robocie z awizo i stanie w kolejce.

Musze wybróbować w takim razie.
Enkido
  3 Noviembre 2013
Dziś rano w wieku 86 lat zmarł Gerard Cieślik, legenda Ruchu Chorzów, dla którego w ciągu 14 lat strzelił 167 bramek.

W 1957 roku na stadionie Śląskim strzelił dwa gole Związkowi Radzieckiemu, a Polska wygrała 2-1. W bramce ZSRR stał Lew Jaszyn.

Jest jedynym członkiem Klubu Wybitnego Reprezentanta, który ma na swoim koncie mniej niż 60 meczów (45, 27 goli) w barwach Biało-Czerwonych.
Enkido
  4 Noviembre 2013

Też tak macie?
RexMundi
RexMundi
  4 Noviembre 2013
Enkido
Enkido: Też tak macie?

od teraz tak będzie

niestety
...Ignorance is bliss...
Enkido
  4 Noviembre 2013
RexMundi
RexMundi: od teraz tak będzie niestety

Idzie to jajco wyłączyć?