Earth: Przyznam, że używam też Internetu w telefonie, bo jest mi bardzo przydatny - wygodny - gdy muszę coś sprawdzić na mieście, a szczególnie na uczelni jak nie mam laptopa. Albo ratuje zadek jak wyskoczy losowa sytuacja jak miałam ostatnio i kolega potrzebował taksówki a nigdzie nie było, pół minuty i wszystkie numery taksówek dostępne ;d Ale akurat Internet jest dostępny też na starszych telefonach, które nie ingerują w każdy mój wykonywany proces.
W ogóle poczucie inwigilacji mocno, nawet listy mi przychodzą otwarte
Skończyłam studia de facto kilka lat temu, ale nie jakoś mega dawno i nigdy nie odczułam potrzeby skorzystania z internetu podczas zjadów. Taksówki hm, w Poznaniu jest tona korporacji i maja tak proste numery, że nie trzeba korzystać z internetów, soł nadal do mnie nie przemawia komórkowe internetowanie :).
Czuję się lepiej chyba, kiedy nie mam pokusy skorzystania z internetowych uciech wszędzie i w każdym momencie.
W sumie podobnie mam z książkami, ja rozumiem że knipy kosztują sporo i wiele osób obecnie czyta je w telefonie czy cholera wie na czym, jednak dla mnie papier to papier, nie wyobrażam sobie przeczytania jakiejkolwiek ksiązki na czymś elektronicznym.
LeonGrande: Dlatego uzywam nadal noki 3110C
Tez mam jakąs Nokię, ale nawet nie wiem jaką

No i mojego ukochanego Samsunga czerwonego ;D.
Enkido: Jakie wymagania na tego magazyniera i ile płaca?
Musi wiedzieć więcej o samochodach niż ja

.
Na rękę dużo płacimy.