Earth
Earth
  26 maja 2013 (pierwszy post)
Czyli temat na dyskusje wszelakie, niekoniecznie związane ze sportem. ;-)

Otwieramy. :zabawa:
Kombatant
Kombatant
  17 listopada 2013
praksyda
praksyda: i czekajcie na następne zmiany , to dopiero poczatek;D

Cos wiesz cos powiesz :ziober2:
praksyda
praksyda
  17 listopada 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Cos wiesz cos powiesz

a nic nie powiem, tu wszystko jest pewne jak idzie na wizje dopiero;D
Kombatant
Kombatant
  17 listopada 2013
praksyda
praksyda: a nic nie powiem, tu wszystko jest pewne jak idzie na wizje dopiero;D

Zarzad chce pewnie ratowac tonacy okret :ziober2:
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  17 listopada 2013
praksyda
praksyda: tak mi jakos ostatnio do gustu przypadła ;D no i role w filmach ma dobre;D

Ano przyjemnie się ją ogląda :) Ostatnio oglądałem film "Belfer 2", bardzo fajne kino akcji z elementami humoru nawet :P
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Kombatant
Kombatant
  17 listopada 2013
FotkaTeam: Użytkownik praksyda zacytował Twoją wypowiedź na forum.4 minuty temu FotkaTeam: Użytkownik praksyda zacytował Twoją wypowiedź na forum.6 minut temu FotkaTeam: Użytkownik praksyda zacytował Twoją wypowiedź na forum.14 minut temu FotkaTeam: Użytkownik praksyda zacytował Twoją wypowiedź na forum.29 minut temu FotkaTeam: Użytkownik praksyda zacytował Twoją wypowiedź na forum.37 minut temu FotkaTeam: Użytkownik praksyda zacytował Twoją wypowiedź na forum.41 minut temu FotkaTeam: Użytkownik praksyda zacytował Twoją wypowiedź na forum.47 minut temu FotkaTeam: Użytkownik praksyda zacytował Twoją wypowiedź na forum.54 minuty temu---LOL ...

4 lata temu byloby 1000 powiadomien w ciagu dnia :rotfl:
praksyda
praksyda
  17 listopada 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Zarzad chce pewnie ratowac tonacy okret

fotka nie utrzymuje sie tylko z tego co my tu widzimy d83dde09
Enkido
Enkido: Ano przyjemnie się ją ogląda :) Ostatnio oglądałem film "Belfer 2", bardzo fajne kino akcji z elementami humoru nawet :P

ja ogladałam "za szybcy za wściekli 6" tak 6/10 szału nie było.
Konto usunięte
Konto usunięte: 4 lata temu byloby 1000 powiadomien w ciagu dnia

to nie moje czasy, ja wtedy odkrywałam dopiero fotke;p
Kombatant
Kombatant
  17 listopada 2013
praksyda
praksyda: fotka nie utrzymuje sie tylko z tego co my tu widzimy

z reklam, ktore mam poblokowane : P

choc czasy boomu ma juz dawno za soba :mrgreen:

praksyda
praksyda: to nie moje czasy, ja wtedy odkrywałam dopiero fotke;p

Sadzilem ze Ty dinozaur : >
bo jakos Cie kojarze juz dosc spory czas
praksyda
praksyda
  17 listopada 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: z reklam, ktore mam poblokowane : P choc czasy boomu ma juz dawno za soba

fotka współpracuje z e-muzyką, furgonetka.pl i jeszcze troche tego;D kilka serwisów ma ta nasza foteczka.
reklamy to swoją drogą;D
Konto usunięte
Konto usunięte: Sadzilem ze Ty dinozaur : > bo jakos Cie kojarze juz dosc spory czas

jakos pod koniec 2008r zaczęłam tu wchodzić, 2009/2010 tylko czat.Forum jakieś 2,3 lata;p
Kombatant
Kombatant
  17 listopada 2013
praksyda
praksyda: fotka współpracuje z e-muzyką, furgonetka.pl i jeszcze troche tego;D kilka serwisów ma ta nasza foteczka. reklamy to swoją drogą;D

Pierwsze slysze o tych portalach, wiec zakladam ze mniej tam ludzi niz tutaj : P

teraz pejsbuk ma okres chwały, ale to tez sie skonczy, jak powstanie cos jeszcze bardziej innowacyjnego

praksyda
praksyda: jakos pod koniec 2008r zaczęłam tu wchodzić, 2009/2010 tylko czat.Forum jakieś 2,3 lata;p

Szybko awansowalas na moderatora, musi to sprawdzic CBA :ziober2:
praksyda
praksyda
  17 listopada 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Pierwsze slysze o tych portalach, wiec zakladam ze mniej tam ludzi niz tutaj : P

to nie jakieś tam wielkie portale, na innej zasadzie to idzie, ale mniejsza.
Konto usunięte
Konto usunięte: Szybko awansowalas na moderatora, musi to sprawdzic CBA

nie wiem jak to sie stało, nigdy jakoś nie biegałam za modami, niektórych nawet wkurzałam ;/
Nagle PW od gotki, czy chce moda ;O a ja ok, może dam rade, dałam rade 2 lata, bezproblemowo, dalsze awanse, to juz zasługa moich dzieci z czatu xd
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  17 listopada 2013
No i teraz jesteś Fotka Przyjacielem. Ale jak to mówią - są FP i fp ;)

Ja i moje 1300 minusów pozdrawiamy lamera bez życia ;)
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Kombatant
Kombatant
  17 listopada 2013
praksyda
praksyda: dalsze awanse, to juz zasługa moich dzieci z czatu xd

Szczerze nie wiem jak tam mozna siedziec, bylem przed chwila, obraz sie przesuwa ciagle z dosc duza predkoscia pojawiania sie wpisow, moze sie tylko w glowie zakrecic, to nie dla mnie.

Wygon mnie, bo jutro pobudka wczesnie, ech nowy tydzien, aby do piatku.
praksyda
praksyda
  17 listopada 2013
Enkido
Enkido: Ja i moje 1300 minusów pozdrawiamy lamera bez życia ;)

no prosze Cie ... niektróe kobiety na hajdzie mają po -4000 i mają to gdzieś, ale nie martw się jak będziesz miał -5000 to zeruje sie licznik, wiec do dzieła, goł! ;D
Konto usunięte
Konto usunięte: Szczerze nie wiem jak tam mozna siedziec, bylem przed chwila, obraz sie przesuwa ciagle z dosc duza predkoscia pojawiania sie wpisow, moze sie tylko w glowie zakrecic, to nie dla mnie.

dla mnie godzina dziennie to tak normalnie, nie te czasy już zeby mi sie chciało tak dłużej siedzieć, przez te kilka lat troche sie pozmieniało, tam trzeba mieć stalowe nerwy i traktować kazdego w inny sposób, wyższa szkoła resocjalizacji d83dde02
Konto usunięte
Konto usunięte: Wygon mnie,

OK WON! tzn dobranoc ;D
Kombatant
Kombatant
  17 listopada 2013
praksyda
praksyda: am trzeba mieć stalowe nerwy i traktować kazdego w inny sposób, wyższa szkoła resocjalizacji

Kiedys byla inna mlodziez, teraz niestety te mlode pokolenie jest spiedolone :ziober2: widac to na kazdym kroku

No znikam, dobrej nocy grozna blond moderatorko :ziober2:
praksyda
praksyda
  17 listopada 2013
praksyda
praksyda: kazdego w inny sposób,

nie miałam na myśli,że jeden jest tam lepszy , inny gorszy, ale każdego niańczy sie inaczej xd
Konto usunięte
Konto usunięte: No znikam, dobrej nocy grozna blond moderatorko

sztywnych snów d83ddc4b