Earth
Earth
  26 Mayo 2013 (pierwszy post)
Czyli temat na dyskusje wszelakie, niekoniecznie związane ze sportem. ;-)

Otwieramy. :zabawa:
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  1 Noviembre 2013
wystarczyło raz napisać :zonk:
...Ignorance is bliss...
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  1 Noviembre 2013
Chciałam dodać trzeci raz na złość Tobie, ale nie wyszło :and:.

I :fakju:.
:ziober2:
RexMundi
RexMundi
  1 Noviembre 2013
bo nie umiesz
...Ignorance is bliss...
Gutek909
Gutek909
  1 Noviembre 2013
wczoraj zacząłem 3dniowy melanż :D
Earth
Earth
  1 Noviembre 2013
d83ddc4f
:D
MaqdaIena
MaqdaIena
  1 Noviembre 2013
Kurdę, wkurzonam, nie śledziłam na bieżąco konkursów na filmwebie i ominał mnie z The Walking Dead i z Wikingami ;c.

Ale wzięłam udział w innych trzech, hłe hłe. Liczę na wygraną audiobooka :ziober2:.
Earth
Earth
  1 Noviembre 2013
Ech, ja brałam udział już w tylu tamtejszych konkursach i nic. Nie doceniają mojej kreatywności. :and:
MaqdaIena
MaqdaIena
  1 Noviembre 2013
A ja wygralam dwa albo trzy razy, nie pamietam już.
Koszulka była tylko fajna, którą sprzedałam, bo żadnemu mojemu facetowi nie pasowała :rotfl:.
W kazdym razie warto tam próbować sił swoich, wiele czasu to nie kosztuje a wygrana nawet byle gówna cieszy :).
Earth
Earth
  1 Noviembre 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: żadnemu mojemu facetowi

:ninja:

No ja wygrałam bilet do kina za pierwszym podejściem, ale nawet nie miałam jak go zrealizować bo był tylko na jedną godzinę. :C
A koszulki można użyć do spania. :D

Oglądałaś już nowy AHS? :> Bo oni tam ciągle wyświetlają, że czekają na tłumaczenie, ale w rzeczywistości już są z napisami. :)
MaqdaIena
MaqdaIena
  1 Noviembre 2013
Earth
Earth: No ja wygrałam bilet do kina za pierwszym podejściem, ale nawet nie miałam jak go zrealizować bo był tylko na jedną godzinę. :C A koszulki można użyć do spania. :D Oglądałaś już nowy AHS? :> Bo oni tam ciągle wyświetlają, że czekają na tłumaczenie, ale w rzeczywistości już są z napisami. :

Do spania mam sporo koszulek, więc ta nie była mi potrzebna :).
A, bilet do kina rownież wygrałam, ale nigdy nie udało mi się odebrać wygranej, bo wtedy akurat nie grali niczego fajnego, a później już się nawet nie orientowałam czy kod jest ważny.

A jeszcze nie, obecnie jestem w połowie Arrow, potem przyjdzie czas na AHS i kilka innych seriali. Naprawdę wkurza mnie mocno, że kurdę przerwy i wznowienia wielu seriali są w tym samym czasie. Za jakieś filmy pewnie zabiorę sie dopiero zimą, jak znów nastąpi pauza, eh.
Earth
Earth
  1 Noviembre 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: Do spania mam sporo koszulek, więc ta nie była mi potrzebna :). A, bilet do kina rownież wygrałam, ale nigdy nie udało mi się odebrać wygranej, bo wtedy akurat nie grali niczego fajnego, a później już się nawet nie orientowałam czy kod jest ważny. A jeszcze nie, obecnie jestem w połowie Arrow, potem przyjdzie czas na AHS i kilka innych seriali. Naprawdę wkurza mnie mocno, że kurdę przerwy i wznowienia wielu seriali są w tym samym czasie. Za jakieś filmy pewnie zabiorę sie dopiero zimą, jak znów nastąpi pauza, eh.

Jeśli mogłaś ją lepiej spożytkować i na tym zarobić to wiadomo, że to lepsze rozwiązanie niż kolejna koszulka do spania. :D

Nu, to prawda, teraz nie wiadomo za co się zabrać przy ograniczonym czasie. Mi jeszcze doszedł chyba Sherlock, muszę sprawdzić. :D No i zapomniałam o Wikingach, których bym chciała dokończyć.
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  1 Noviembre 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: W kazdym razie warto tam próbować sił swoich, wiele czasu to nie kosztuje a wygrana nawet byle gówna cieszy :).

No dokładnie, ja biorę często udział w konkursach na fb na fanpage'u pewnego wydawnictwa i wzbogaciłem się dzięki temu o 2 książki - "Okrągły Przekręt" oraz "Cantona. Buntownik, który został królem". Wcześniej na innych stronach wygrałem biografię Ryana Giggsa oraz podwójną wejściówkę do Multikina na finał LM BVB - Bayern.
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
MaqdaIena
MaqdaIena
  1 Noviembre 2013
Enkido
Enkido: No dokładnie, ja biorę często udział w konkursach na fb na fanpage'u pewnego wydawnictwa i wzbogaciłem się dzięki temu o 2 książki - "Okrągły Przekręt" oraz "Cantona. Buntownik, który został królem". Wcześniej na innych stronach wygrałem biografię Ryana Giggsa oraz podwójną wejściówkę do Multikina na finał LM BVB - Bayer

A to ja się konkursow na fejsie mocno wystrzegam, pewnie i mozna wiele fajnych rzeczy wygrac, ale tak jakoś nie mam do nich przekonania. Chociaż ksiązki świetna nagroda.
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  1 Noviembre 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: A to ja się konkursow na fejsie mocno wystrzegam, pewnie i mozna wiele fajnych rzeczy wygrac, ale tak jakoś nie mam do nich przekonania. Chociaż ksiązki świetna nagroda.

No poza Giggsem wszystko wygrane na fb. Czemu nie masz do nich przekonania jeśli można zapytać?
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
RexMundi
RexMundi
  1 Noviembre 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: ale tak jakoś nie mam do nich przekonania.

wolisz bardziej anonimowe konkursy :ninja:

- ja tam się nie chwale moimi nagrodami :mrgreen:
...Ignorance is bliss...