Earth
Earth
  26 maja 2013 (pierwszy post)
Czyli temat na dyskusje wszelakie, niekoniecznie związane ze sportem. ;-)

Otwieramy. :zabawa:
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  26 października 2013
Earth
Earth: Skoro sam nie umiesz ogarnąć 2in1 nie wmawiaj, że nikt tego nie potrafi.

Coz dla niektorych szczytem ambicji jest przerzucanie przez cale zycie cegieł na budowie ...
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  26 października 2013
Earth
Earth: Skoro sam nie umiesz ogarnąć 2in1 nie wmawiaj, że nikt tego nie potrafi.

A kto mówi, że nie potrafię? Studiowałem i pracowałem równocześnie przez 3 lata
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Earth
Earth
  26 października 2013
[quote=LeonGrande]I masz 4 dni weekendu = podejrzane

co to za czarna robota Zachowaj swoje prychnięcia śmiechem dla siebie lepiej, bo nie jesteś wcale w lepszym położeniu niż ci z których szydzisz.
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  26 października 2013
Jedyna chora sytuacja w polandii jest taka, ze na umyslowym stanowisku zarobisz pieniadze takie same lub mniejsze niz w niemczech na linii produkcyjnej duzego koncernu samochodowego przybijajac przez 8 godzin stemple.
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  26 października 2013
Earth
Earth: I skoro i tak skończyłeś na budowie

Na budowach pracowałem trochę ponad rok, od 2 lat już nie pracuję w tamtej firmie, cóż za fail

Earth
Earth: a teraz za granicą za chlebem

Mylisz mnie z Gutkiem, FAIL x 2

Earth
Earth: każdy student nie umie nic wyciągnąć ze studiów tak jak Ty?
Umiejętności na pewno nie, polskie uczelnie nastawione są na tłuczenie teorii
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Earth
Earth
  26 października 2013
Enkido
Enkido: Na budowach pracowałem trochę ponad rok, od 2 lat już nie pracuję w tamtej firmie, cóż za fail

Och, cóż za fail. Ciekawi mnie zatem co za fuchę miałeś. :)

Enkido
Enkido: Mylisz mnie z Gutkiem, FAIL x 2

Czyżbyś wyjechał zatem na wakacje?

Enkido
Enkido: Umiejętności na pewno nie, polskie uczelnie nastawione są na tłuczenie teorii

Akurat teoria też jest bardzo ważna, więc to słaby zarzut. Nie wiem jak gdzie indziej, ale u mnie ta teoria jest potem wprowadzana w praktykę. Może to specyfika kierunku, nie wiem, ale cały czas mamy przedmioty w których musimy ogarniać praktyczne rzeczy.
Earth
Earth
  26 października 2013
Ponadto problemem większości studentów nie jest fakt ukończenia beznadziejnych studiów, czy złej uczelni, a ich podejścia. Uważają oni najwyraźniej, że rynek tylko czeka na nich z otwartymi rękami. A to trochę inaczej działa. Papierek ukończenia studiów jest często przepustką do czegoś więcej, a studia powinny uczyć myśleć logicznie, właśnie także poprzez te teorie. Dają także możliwości zdobycia umiejętności praktycznych, tylko trzeba umieć to dostrzec. To dodatkowy czas na zrozumienie czego się chce i obrania drogi do tego ;) Jak ktoś uważa, że zaliczy wszystkie egzaminy i jako magister jest super, to ma problem i nic dziwnego, że psioczy na studia. ;)
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  26 października 2013
Na budowie to szału nie ma, teraz czwartek - piątek ponosiłem trochę płyty jumbo - gdzieś było ich ze 150 i było nas kilku. Zwykłe przekładanie, przewracanie ważących 120kg "herbatników". Dziś nie mogę ścisnąć rąk i do łokci nie mam czucia ...
ładnie się przepaliłem
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Gutek909
Gutek909
  26 października 2013
Enkido
Enkido: Nu, tak jak Gutek wyjazd do Italii ;)

co se niby wkręcałem ? :woot:

i kto wrzucił mój profil z FB tutaj :woot:
Gutek909
Gutek909
  26 października 2013
no dobra, nabrałem się z tym fb ;p
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  26 października 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: no dobra, nabrałem się z tym fb ;p

:crylol:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Gutek909
Gutek909
  26 października 2013
no co :D przychodzę zmęczony z roboty, tak patrzę i nie ogarnąłem wgl tematu :D
Gutek909
Gutek909
  26 października 2013
Enkido
Enkido: Mylisz mnie z Gutkiem, FAIL x 2

za chlebem ? hahah

tak możesz powiedzieć o człowieku, który ma ileś tam lat na karku i musi zarabiać na rodzinę ;)
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  26 października 2013
JEDEN JEST MISTRZ POLSKI .... ! :nutki:.

Zaczynam się nakręcać :w00t:.
Chociaż nie, nakręcam się od tygodnia, dzisiaj zaczyna mnie łapac prawdziwa podjara :rotfl:.
:ziober2:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  26 października 2013
Dziś w nocy piję się dłużej a jest co opijać :DD
Z jednej strony spoko z drugiej nigdy nie kumałem tego przestawiania zegarka, zamiast i tak krótkie grudniowe dni wydłużyć to idziesz do roboty - ciemno, wracasz - ciemno.
i byle do wiosny ...