WueRZet
WueRZet
  11 lipca 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
Kombatant
Kombatant
  2 marca 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: polecam placek po węgiersku. Wkleić zdjęcie?

Tak, zrob mi smaka :ziober2: w sam raz na złapanie apetytu, nie za pozno na przekaske jakas.

Konto usunięte
Konto usunięte: Magda- specjalnie dla Ciebie znalazłam siebie

O co jesteś podejrzana? że twarz pikselowata :rotfl:
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  2 marca 2013
żadnych zdjęć żarcia - jestem na diecie
...Ignorance is bliss...
ReDAnGeLonesec
ReDAnGeLonesec
  3 marca 2013
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
MaqdaIena
MaqdaIena: Nie brzmi źle, ale skoro nie polecasz to się będę wystrzegać ;D.

Ja się do tego uprzedziłam, ale Ty możesz przekonać się na własnej skórze :-D
MaqdaIena
MaqdaIena: No weź. Jedno drugie uzupełnia. Palenie dla smaku ( tak dziwne, dla osób które nie palą), film dla oczu i uszu. Muszę jeszcze tylko znaleźć coś dla dotyku i jest komplet . Szpoko, szpoko;D.

Mam podpowiedzieć? Hahahahaha :-D

Lepiej nie i tak mam już pewnie opinię na miarę niezłego zboczeńca :rotfl:

MaqdaIena
MaqdaIena: Bo miałam strasznego fioła by blond nie był żółty, dlatego stosowałam jakieś szampony niebieskie, by kłaki były platynowe, ale nie srebrne jak u starego człowieka, mi się podobał mój kolor. Ale żeby go znów mieć, to trzeba mieć włosy, a zaczęłam cierpieć na ich przesuszenie i coraz szybsze ich wypadanie, więc daję odpocząć ;D. I jeszcze nikt mi nie powiedział, że lepiej mi w naturalnych .

Jasne, lepiej zadbać o to teraz, bo za dwadzieścia lat będziesz musiała kombinować, jak niektórzy panowie- zaczesując trzy włosy przez całą głowę :rotfl: Nie wiem czy wyglądasz lepiej, czy gorzej. Zdjęcie tego nie oddaje. Cyknij fotę z innego ujęcia i na litość boską- odwróć ją ;-D Na pewno wyglądasz bardziej stonowanie, straciłaś świetlistą aureolę, ale za to zyskałaś hmmm... jak to ująć- przeciętną naturalność :D
MaqdaIena
MaqdaIena: Ważne, że ona o sobie nie przypominała potem.

:-D
MaqdaIena
MaqdaIena: Podlinkowania już się nie da, chyba. Moje zniknęło niestety jakiś czas temu.

Moje też, niestety. Ach to unowocześnianie ;D

MaqdaIena
MaqdaIena: Mój wzrok jednak zatrzymał się na dłużej przy dziele pejntowym . Na tak małym zdjęciu nie wygląda źle ta tortilla, a Ty nie wyglądasz na zasmuconą że ją spożywasz ;D.

Arcy, arcydziele hahaha :-D

A bo są tego dwa powody, właściwie trzy :D
Pierwszy- rozbawił mnie wcześniej harlekinowy szansonizm Turka, drugi- zdążyłam ugryźć zaledwie kilka kawałków sałaty i trzeci- fakt odnalezienia mojej czapki- nie muszę chyba wskazywać gdzie była :-D
Zwrot nastąpił wieczorem, a szczegóły Ci zaoszczędzę :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Tak, zrob mi smaka w sam raz na złapanie apetytu, nie za pozno na przekaske jakas.

Wiem, że takie zdjęcie byłoby apetyczne, ale ja niestety posiadam tylko foto restauracji :rotfl:
Widokiem tego raczej się nie nasycisz :D hahahaha :-D

Konto usunięte
Konto usunięte: O co jesteś podejrzana? że twarz pikselowata

O to, że kradłam tureckie swetry HAHAHAHAHA!!!! :rotfl:

RexMundi
RexMundi: żadnych zdjęć żarcia - jestem na diecie

Proszę bardzo. Podziel sobie na śniadanie, obiad i kolację :D

RexMundi
RexMundi
  3 marca 2013
co to jakieś zielone banany ?

--

głodny jestem :and:
...Ignorance is bliss...
Interwencja
Interwencja
  3 marca 2013
RexMundi
RexMundi: głodny jestem

lepiej iś na Kebaba ;] niż te zielone banany jeść ;]
RexMundi
RexMundi
  3 marca 2013
jabłko , gruszka , ryżowy krążek i najedzony człowiek
...Ignorance is bliss...
Interwencja
Interwencja
  3 marca 2013
RexMundi
RexMundi: ryżowy krążek i najedzony człowiek

Tylko na chwilkę najedzony jest ;]
RexMundi
RexMundi
  3 marca 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Tylko na chwilkę najedzony jest ;]

lepiej najedzony niż obżarty

i wcale nie taka chwilka 261d
...Ignorance is bliss...
Interwencja
Interwencja
  3 marca 2013
RexMundi
RexMundi: lepiej najedzony

no w sumie to tak ;]
RexMundi
RexMundi
  3 marca 2013
Magda - Bekarty wojny 261d
...Ignorance is bliss...
Kombatant
Kombatant
  3 marca 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Widokiem tego raczej się nie nasycisz :D

Ną, wole "inne" widoki :rotfl: :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: O to, że kradłam tureckie swetry HAHAHAHAHA!!!!

Tureckie dywany bym jeszcze zrozumial, ale swetry? :rotfl:
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  4 marca 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja się do tego uprzedziłam, ale Ty możesz przekonać się na własnej skórze :-

Kiedy ja Ci wierzę i wolę nie ;D.

Konto usunięte
Konto usunięte: Mam podpowiedzieć? Hahahahaha :-D Lepiej nie i tak mam już pewnie opinię na miarę niezłego zboczeń

Żadnych osób trzecich, ani nawet drugich przecież ! Kupię kawałek atłasu :rotfl:.

Konto usunięte
Konto usunięte: A bo są tego dwa powody, właściwie trzy :D Pierwszy- rozbawił mnie wcześniej harlekinowy szansonizm Turka, drugi- zdążyłam ugryźć zaledwie kilka kawałków sałaty i trzeci- fakt odnalezienia mojej czapki- nie muszę chyba wskazywać gdzie była :-D Zwrot nastąpił wieczorem, a szczegóły Ci zaoszczędzę :

Okej, nie mam więcej pytań :mrgreen:.

Pisałam, że skupiam się nie na wyjazdach, ale na filmach, a w sobotę umowiłam się na dwie wycieczki w najbliższym czasie :rotfl:.
Stawiamy na agroturystykę, blisko Poznania w sumie. Jezioro wiem, że jest, cisza, spokój i to mi odpowiada. Mam tylko nadzieję, że właściciele nie wywalają z łóżek skoro świt i nie oczekują, że goście będą krowy doić czy coś :rotfl:.

RexMundi
RexMundi: Magda - Bekarty wojn

Z wielką przyjemnością oglądałam ;D. Drugi raz, i muszę przyznać że za wiele nie pamiętałam ;D. Ale przynajmniej odswiezyłam sobie powody dlaczego uwielbiam Waltza i Pitta, i na pewno nie chodzi mi o wygląd. No i wiadomo Quentina, stwierdzam, że zdecydowanie za rzadko filmy kręci. Bękarty sprzed 4 lat chyba, teraz Django, więc na następny znów mam czekać tyle lat ?;c. No chyba że coś mi umknęło, w co wątpię :mrgreen:.
:ziober2:
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  4 marca 2013
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
Kuźwa mać !
Od rana próbuję się zalogować w ING, bo muszę porobić parę przelewów, ale nie działa, bo coś tworzą na stronie, jakby kurdę w weekend nie mogli tego czynić, jesu.

Konto usunięte
Konto usunięte: Na pewno wyglądasz bardziej stonowanie, straciłaś świetlistą aureolę, ale za to zyskałaś hmmm... jak to ująć- przeciętną naturalność :

Przeciętna naturalność nie wydaje się być pozytywem :mrgreen:.
Zwłaszcza, że moja anielska aureola zniknęła, jak napisałaś, bosz :nie:.
Jednak to wszystko lepsze niż 3 włosy na krzyż ;D.
:ziober2:
ReDAnGeLonesec
ReDAnGeLonesec
  4 marca 2013
RexMundi
RexMundi: co to jakieś zielone banany ?

Podejrzewam, że jest to cukinia.

Konto usunięte
Konto usunięte: Ną, wole "inne" widoki

Też tak myślę :-D
Nie ma to jak widok arbuzów, mandarynek, cytryn...placków :wtf:
:rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: Tureckie dywany bym jeszcze zrozumial, ale swetry?

Kiepsko wyglądam w tureckim dywanie :rotfl:

MaqdaIena
MaqdaIena: Kiedy ja Ci wierzę i wolę nie ;D.

To miło :D

MaqdaIena
MaqdaIena: Żadnych osób trzecich, ani nawet drugich przecież ! Kupię kawałek atłasu .

Może kup od razu atłasowe majtki :rotfl:

MaqdaIena
MaqdaIena: Pisałam, że skupiam się nie na wyjazdach, ale na filmach, a w sobotę umowiłam się na dwie wycieczki w najbliższym czasie . Stawiamy na agroturystykę, blisko Poznania w sumie. Jezioro wiem, że jest, cisza, spokój i to mi odpowiada. Mam tylko nadzieję, że właściciele nie wywalają z łóżek skoro świt i nie oczekują, że goście będą krowy doić czy coś .

No i fajnie :D

Dzisiejsza agroturystyka, oprócz wiadomej lokalizacji nie ma już chyba za wiele wspólnego z typowym gospodarstwem rolnym :D
Zresztą, to zależy gdzie trafisz :D
Ale taka zaprawa w trakcie żniw (zwłaszcza z dwadzieścia lat temu) byłaby nie lada wyzwaniem dla mieszczucha :D No i fajną przygodą na pewno :D

Jak byłam jeszcze dzieckiem, to próbowałam doić krowę, ale bałam się, że jak ją ciągnę za wymię, to ją boli, a jeszcze kobieta za mną krzyczała "Ciągnij mocniej!", "Mocniej!". Do dzisiaj to wspominam :D

MaqdaIena
MaqdaIena: Z wielką przyjemnością oglądałam ;D. Drugi raz, i muszę przyznać że za wiele nie pamiętałam ;D. Ale przynajmniej odswiezyłam sobie powody dlaczego uwielbiam Waltza

Kreacja Waltza była nie do pobicia w tym filmie :D

MaqdaIena
MaqdaIena: Przeciętna naturalność nie wydaje się być pozytywem . Zwłaszcza, że moja anielska aureola zniknęła, jak napisałaś, bosz . Jednak to wszystko lepsze niż 3 włosy na krzyż ;D.

Ale nim jest. Wiedziałam, że będę musiała się z tego tłumaczyć :D
Miałam na myśli przeciętny kolor, odcień czyli taki, który można często zauważyć na naszych ulicach.
Bardziej wtopiłaś się w tłum, co nie oznacza, że wyglądasz gorzej. Chętnie zobaczę inne zdjęcie :D
Kombatant
Kombatant
  4 marca 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie ma to jak widok arbuzów, mandarynek, cytryn...placków

Arbuzy - zdecydowanie jestem za :rotfl:
a placki to tylko do jedzenia - nic więcej :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: Kiepsko wyglądam w tureckim dywanie

A gdzie mozna zobaczyc Cie w tych slynnych tureckich swetrach ? :rotfl:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.