lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 801 z 822
Wczoraj nie miałam co oglądać, a dziś toy story, nowy odcinek following, plus chciałam Drabinę Jakubową i Mechanika, nie ogarnę 
No i 12 tys postów pękło

No i 12 tys postów pękło

Odkąd odkopałem konto na filmwebie, zacząłem nadrabiać zaległości. Muszę z 200 filmów obejrzeć, bo albo ich nie oglądałem, albo nie pamiętam
A ocena musi być rzetelna 
A ocena musi być rzetelna 
ja tam kiedyś wszedłem w baze filmową - i od najwcześniejszych produkcji po rok chyba 2012 - odhaczałem każdy film który widziałem :D
chociaż tez nie do końca bo im dalej tym więcej filmów w danym roku - więc za cel przyjąłem sobie ocenione do 500 głosów
sporo też nie pamiętam - głownie te czarno - białe z czasów . " W starym Kinie" czy niedzielnych filmów grozy - zawsze wieczorem puszczali takie kryminały stare
no ale ogólnie jest cos ponad 2.500 filmów nie tak źle
no a dziś Oscary
- nie jest to ulubiona gala ale już tradycja od podstawówki by oglądać
ciekawe czy Seth coś odwali
chociaż tez nie do końca bo im dalej tym więcej filmów w danym roku - więc za cel przyjąłem sobie ocenione do 500 głosów
sporo też nie pamiętam - głownie te czarno - białe z czasów . " W starym Kinie" czy niedzielnych filmów grozy - zawsze wieczorem puszczali takie kryminały stare
no ale ogólnie jest cos ponad 2.500 filmów nie tak źle
no a dziś Oscary
- nie jest to ulubiona gala ale już tradycja od podstawówki by oglądać ciekawe czy Seth coś odwali
...Ignorance is bliss...
dobry program na MTV catfish o ludziach co maja intenrtowe miłości - MTV organziuje spotkania - i nie zawsze osoba w realu jest ta co w necie smutne
...Ignorance is bliss...
RexMundi: no na poczatku nie jest tak żle , ale jak póxniej w ciągu raku jest z 30-40 tyś filmów to juz odstrasza
oczywiście nie robiłem tego w jedne dzień ;p troche czasu mi to zajeło :P
Szkoda, że totalnie zapomniałam danych do mojego pierwszego konta na filmwebie, trochę miałam rzeczy pozaznaczanych ;D.
No i ja chciałam to ogarnąć w jeden dzień
. 25 lat oglądania filmów
.Obecnie zaznaczam to co oglądam na bieżąco, no i jak coś akurat mi wpadnie w oko.
Filmweb to mój nowy nałóg ;D.

Też tak robię ;D.
Ale bardziej pod kątem co bym chciała zobaczyć, gdzie dany aktor grał ;D.
Uzupełniać póki co mi się już nie chce tego co widziałam kiedyś, pewnie jak mi się będzie wybitnie nudziło to to zrobię ;D.
Pewnie tak ;D.
Ale dla mnie świetny portal ;D.

Rexa już dodałem do znajomych
ale kurde jak tak patrzę na profil Rexa na filmwebie to widzę aby kilka filmów w poszczególnych zakładkach
, pewnie trzeba go mieć w znajomych-żeby mieć pogląd do wszystkiego?
ale kurde jak tak patrzę na profil Rexa na filmwebie to widzę aby kilka filmów w poszczególnych zakładkach
, pewnie trzeba go mieć w znajomych-żeby mieć pogląd do wszystkiego?
"I dream I'm floating on the surface of my own life, watching it unfold."
Mam pytanie, może ktoś się orientuje, używam obecnie aparatu Sony cyber-shot dsc-h10, nie mój ale pożyczony, no ale chodzi mi o to czy da się jakoś zdjęcia które są na aparacie przenieść na kartę?Bo nie mam kabla i nie mam jak wgrać tych zdjęć na kompa, te które nie są na karcie, już szukałam w menu ale chyba kurde nie ma jak :/ Bo jak jest karta wsadzona to nawet nie ma jak znależć tamtych zdjęć, dopiero jak ją się wyciągnie to je widać.
Psyche30: Mam pytanie, może ktoś się orientuje, używam obecnie aparatu Sony cyber-shot dsc-h10, nie mój ale pożyczony, no ale chodzi mi o to czy da się jakoś zdjęcia które są na aparacie przenieść na kartę?Bo nie mam kabla i nie mam jak wgrać tych zdjęć na kompa, te które nie są na karcie, już szukałam w menu ale chyba kurde nie ma jak :/ Bo jak jest karta wsadzona to nawet nie ma jak znależć tamtych zdjęć, dopiero jak ją się wyciągnie to je widać.
Witam ! z tej strony doradca techniczny działu sport fotka .pl
Podam Pani nawet trzy sposoby:
1. odszukać kabelek
2. pożyczyć kabelek
3. kupić kabelek
Innego sposobu nie ma. Pozdrawiam i zapraszam do korespondencji.