WueRZet
WueRZet
  11 липня 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  23 лютого 2013
Wczoraj nie miałam co oglądać, a dziś toy story, nowy odcinek following, plus chciałam Drabinę Jakubową i Mechanika, nie ogarnę :rotfl:
No i 12 tys postów pękło :ziober2:
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  23 лютого 2013
Psyche30
Psyche30: Toy story 3

Ty druha we mnie masz :nutki:
...Ignorance is bliss...
smencikk
smencikk
  24 лютого 2013
Odkąd odkopałem konto na filmwebie, zacząłem nadrabiać zaległości. Muszę z 200 filmów obejrzeć, bo albo ich nie oglądałem, albo nie pamiętam :and: A ocena musi być rzetelna :ziober2:
RexMundi
RexMundi
  24 лютого 2013
ja tam kiedyś wszedłem w baze filmową - i od najwcześniejszych produkcji po rok chyba 2012 - odhaczałem każdy film który widziałem :D
chociaż tez nie do końca bo im dalej tym więcej filmów w danym roku - więc za cel przyjąłem sobie ocenione do 500 głosów
sporo też nie pamiętam - głownie te czarno - białe z czasów . " W starym Kinie" czy niedzielnych filmów grozy - zawsze wieczorem puszczali takie kryminały stare
no ale ogólnie jest cos ponad 2.500 filmów nie tak źle

no a dziś Oscary :w00t: - nie jest to ulubiona gala ale już tradycja od podstawówki by oglądać
ciekawe czy Seth coś odwali
...Ignorance is bliss...
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  24 лютого 2013
RexMundi
RexMundi: ja tam kiedyś wszedłem w baze filmową - i od najwcześniejszych produkcji po rok chyba 2012 - odhaczałem każdy film który widziałem :

Starałam się też tak zrobić, ale szybko się poddałam, przecież stron z filmami jest chyba z milion :rotfl:.
:ziober2:
RexMundi
RexMundi
  24 лютого 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: le szybko się poddałam, przecież stron z filmami jest chyba z milion

no na poczatku nie jest tak żle , ale jak póxniej w ciągu raku jest z 30-40 tyś filmów to juz odstrasza

oczywiście nie robiłem tego w jedne dzień ;p troche czasu mi to zajeło :P
...Ignorance is bliss...
RexMundi
RexMundi
  24 лютого 2013
dobry program na MTV catfish o ludziach co maja intenrtowe miłości - MTV organziuje spotkania - i nie zawsze osoba w realu jest ta co w necie smutne
...Ignorance is bliss...
MaqdaIena
MaqdaIena
  24 лютого 2013
RexMundi
RexMundi: no na poczatku nie jest tak żle , ale jak póxniej w ciągu raku jest z 30-40 tyś filmów to juz odstrasza oczywiście nie robiłem tego w jedne dzień ;p troche czasu mi to zajeło :P

Szkoda, że totalnie zapomniałam danych do mojego pierwszego konta na filmwebie, trochę miałam rzeczy pozaznaczanych ;D.
No i ja chciałam to ogarnąć w jeden dzień :rotfl:. 25 lat oglądania filmów :rotfl:.
Obecnie zaznaczam to co oglądam na bieżąco, no i jak coś akurat mi wpadnie w oko.
Filmweb to mój nowy nałóg ;D.
Psyche30
Psyche30
  24 лютого 2013
Jak dobrze ze nie mam tam konta bo bym wpadła po uszy :rotfl:
RexMundi
RexMundi
  24 лютого 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: Obecnie zaznaczam to co oglądam na bieżąco, no i jak coś akurat mi wpadnie w oko. Filmweb to mój nowy nałóg ;D.

zawsze można po profilach aktorów czy reżyserów tez tak robiłem zanim po dacie produkcji
...Ignorance is bliss...
MaqdaIena
MaqdaIena
  24 лютого 2013
RexMundi
RexMundi: zawsze można po profilach aktorów czy reżyserów tez tak robiłem zanim po dacie produkc

Też tak robię ;D.
Ale bardziej pod kątem co bym chciała zobaczyć, gdzie dany aktor grał ;D.
Uzupełniać póki co mi się już nie chce tego co widziałam kiedyś, pewnie jak mi się będzie wybitnie nudziło to to zrobię ;D.

Psyche30
Psyche30: Jak dobrze ze nie mam tam konta bo bym wpadła po usz

Pewnie tak ;D.
Ale dla mnie świetny portal ;D.
Wiertlo92
Reputacja: 10 | BluzgometrTM: 0
Wiertlo92
  25 лютого 2013
Rexa już dodałem do znajomych :mrgreen:ale kurde jak tak patrzę na profil Rexa na filmwebie to widzę aby kilka filmów w poszczególnych zakładkach :wtf:, pewnie trzeba go mieć w znajomych-żeby mieć pogląd do wszystkiego?
"I dream I'm floating on the surface of my own life, watching it unfold."
Psyche30
Psyche30
  25 лютого 2013
Mam pytanie, może ktoś się orientuje, używam obecnie aparatu Sony cyber-shot dsc-h10, nie mój ale pożyczony, no ale chodzi mi o to czy da się jakoś zdjęcia które są na aparacie przenieść na kartę?Bo nie mam kabla i nie mam jak wgrać tych zdjęć na kompa, te które nie są na karcie, już szukałam w menu ale chyba kurde nie ma jak :/ Bo jak jest karta wsadzona to nawet nie ma jak znależć tamtych zdjęć, dopiero jak ją się wyciągnie to je widać.
MaqdaIena
MaqdaIena
  25 лютого 2013
Wiertlo92
Wiertlo92: pewnie trzeba go mieć w znajomych-żeby mieć pogląd do wszystkiego

Możliwe. Ja ogólnie filmweba mam sprzężonego z fejsem, i dzięki temu wyszukało mi znajomych :). Tak więc u Kamila widzę wszystko.
Kombatant
Kombatant
  25 лютого 2013
Ostatnio edytowany: 1 січня 1970
Psyche30
Psyche30: Mam pytanie, może ktoś się orientuje, używam obecnie aparatu Sony cyber-shot dsc-h10, nie mój ale pożyczony, no ale chodzi mi o to czy da się jakoś zdjęcia które są na aparacie przenieść na kartę?Bo nie mam kabla i nie mam jak wgrać tych zdjęć na kompa, te które nie są na karcie, już szukałam w menu ale chyba kurde nie ma jak :/ Bo jak jest karta wsadzona to nawet nie ma jak znależć tamtych zdjęć, dopiero jak ją się wyciągnie to je widać.

Witam ! z tej strony doradca techniczny działu sport fotka .pl

Podam Pani nawet trzy sposoby:

1. odszukać kabelek
2. pożyczyć kabelek
3. kupić kabelek

Innego sposobu nie ma. Pozdrawiam i zapraszam do korespondencji.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.