lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 800 z 822
Prędzej Twoja kobieta wpadnie niż Ty

RexMundi: w sumie to pomijając Lyncha i jakies z wojną w tle to nie wiem co tam lubisz ;p
może - > Rise of the Footsoldier , Scoop , Big Nothing , Prawnik z Lincolna
A dużo lubię, tych nie ogląałąm ale czy one są takie wow? No wiesz, mam chęć na coś dobrego kurde.
Psyche30: Ja właśnie kiedyś miałąm zamówić ale się rozmyśliłam i wzięłam coś innego zamiast tych bananów, a ze Laura mi ostatnio je polubiła (banany ogólnie) to też ma chęć na coś takiego, miałąm robić jakieś ciasto do którego potrzebna prawie cała butelka advocata ale to chyba szkoda by mi było do ciasta , prawie pół litra wylać , toć wypić lepiej :D
Jeeej, ale mi teraz smaka narobiłaś ;_; Pochrupałabym sajgonki krabowe.. Chyba kupię jak mi wypłata przyjdzie ekwipunek i porobię :3
No ba, pewnie, że lepiej wypić. : D Chociaż tak się upić ciachem.. też dobrze. ;D
a za mną cytat z tego filmu ciągnie się od dzieciństwa ... " Podążaj w stronę światła" :
:D ona tam gra raczej epizody
super jest wątek chyba hindusa
ogólnie tez jej nie lubię ale w Big Blind nawet mi się podobała
...Ignorance is bliss...
No ale nie mogę córki już rozpijać, a ona pewno sporo by wszamała
:DTa, pomyślałby kto

RexMundi: a te wow to ma być ale film .. łaa - tydzień nie spania
czy WoW - dobry film , się nieśmiałam , na płakałam , się zaciekawiłam
Że po obejrzeniu mam powiedzieć: "Wow, zajebiste kino" czyli ma mi się spodobac
KUrde coś takiego jak WYbawca albo coś mrocznego jak Harry Angel, dobra, coś sobie z tego jutro wybiorę co napisałeś i tyle.Jakby było tam "w stronę ciemności" to bym luknęła

RexMundi: ona tam gra raczej epizody
super jest wątek chyba hindusa
ogólnie tez jej nie lubię ale w Big Blind nawet mi się podobała
Ja ją lubiłam jedynie w filmie w którym była alkoholiczką na odwyku, i nic poza tym.
O! Obejrzałąbym sobie Opętanie Żułąwskiego, ale gdzie ja to online dostanę i po polsku? Nierealne.więc lipa.
no i w tym problem że każdy ma różne gusta
to co wypisałem to tak na szybkości z mojej listy z filmweba co ocenialem wysoko , a co mogłoby się Tobie może spodobać może Drabina jakubowa albo W paszczy Szaleństwa ?
...Ignorance is bliss...
Earth: No właśnie miałam pisać, ale się rozmyśliłam. :D Ja bym strzeliła pewnie focha w jej wieku, że mi ciasta zabraniają. ; D
Dlatego nie ma co kusić ! Jak będzie pełnoletnia to się to zrobi

O widzisz ! Jednak się do czegoś przydajesz, nie wiem jakim cudem mogłam tego nie widzieć jak tak znajomo brzmi ale nie widziałam , chyba...także jutro to oglądam , dzięki

Miłego dryndania , i dobrej nocy Wam

ale film .. łaa - tydzień nie spania