lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 804 z 822
Krawaciarze ze stolnicy.... Tak gra Wielka Korona i nie stan murawy przyczynil sie do wygranej murawy tylko serce jakie zawodnicy Kieleckiej Korony wlozyli w ten mecz... Udowodnili tym ze nawet i taki klub mozna pokonac... Teraz tylko czekac na pogrom Koroneczki nad Slaskiem
A tam zaraz na bogato

Zdarza mi się też jeść w barach sałatkowych, szpitalnych, albo w ogóle- to jest też na bogato? :-D
O właśnie, najbliżej Ciebie jadłam gdzieś nieopodal Polkowic, w oberży górniczej przy szybie Jan Wyżykowski- polecam placek po węgiersku. Wkleić zdjęcie?

Delegacje, 'służbówki'? :-D
Jedyne czym rzygałam, to yufką od Stambułczyka :-D Dlatego omijam tureckie żarcie :D
Daj spokój, szkoda Twojego potencjału. Nadrobisz, jak będziesz stara i schorowana :-D
Seriale mają działać na ludzi, jak wóda z PRL-u. To jest taka kapitalistyczna wersja upajania społeczeństwa

stambułczyka*
Magda:
Obadałam Twoją fotę. W tym kolorze włosów wyglądasz bardzo naturalnie.
Zostawiasz, czy z powrotem rozjaśniasz?
Magda:
Obadałam Twoją fotę. W tym kolorze włosów wyglądasz bardzo naturalnie.
Zostawiasz, czy z powrotem rozjaśniasz?
Konto usunięte: Delegacje, 'służbówki'? :-D
Jedyne czym rzygałam, to yufką od Stambułczyka :-D Dlatego omijam tureckie żarcie :
Nie nie, zwykłe wyjazdy, nawet na dwa dni gdzieś ;D.
Yufczym ?;D
Konto usunięte: Daj spokój, szkoda Twojego potencjału. Nadrobisz, jak będziesz stara i schorowana :-D
Seriale mają działać na ludzi, jak wóda z PRL-u. To jest taka kapitalistyczna wersja upajania społeczeństw
Kiedy ja lubię filmy i seriale :D.
Zresztą można połączyć bez problemu i wyjazdy i oglądanie filmów ;D. Nie widzę problemu, jednak póki co nigdzie się nie wybieram ;D.
Konto usunięte: Obadałam Twoją fotę. W tym kolorze włosów wyglądasz bardzo naturalnie.
Zostawiasz, czy z powrotem rozjaśniasz
Chcę wrócić co blondu, ale nie wczesniej niż na zimę. Chociaż wiadomo zdanie zawsze mogę zmienić :).
A naturalnie w miarę wyglądałam również w blondzie, nigdy nie miałam całości ufarbowanej, ale robiłam ponoć już średnio modny balejaż, więc na pewno nie wyglądałam jakbym zalożyła perukę ;D.

A, a apropo tureckiego żarcia, to mi sie tylko kojarzy z Mediolanem
.
Gdzie pochlaliśmy jednej nocy, na nastepny dzien dośc późno poszliśmy na miasto na obiad, oczywiście nikt nie pomyslał, że trwa sjesta i wszyscy mają nas w dupie, tylko turecki kebab był otwarty, więc wygłodniali zamówiliśmy po jednym. W życiu czegoś takiego nie jadłam, frytki w środku bułki wymieszane z wątpliwej jakości mięsem
. Dobrze, że nikt się nie rozchorował ;D.
.Gdzie pochlaliśmy jednej nocy, na nastepny dzien dośc późno poszliśmy na miasto na obiad, oczywiście nikt nie pomyslał, że trwa sjesta i wszyscy mają nas w dupie, tylko turecki kebab był otwarty, więc wygłodniali zamówiliśmy po jednym. W życiu czegoś takiego nie jadłam, frytki w środku bułki wymieszane z wątpliwej jakości mięsem
. Dobrze, że nikt się nie rozchorował ;D.
Yufką :D
Czymś w rodzaju meksykańskiej tortilli, tylko w wersji tureckiej :D
I oczywiście nie czujesz, że oglądanie ich, jak i palenie papierosów zabiera Ci kawał Twojego, cennego życia :D
Potraktuj moją wypowiedź z przymróżeniem oka, żartuję sobie co nieco ;-D
MaqdaIena: Zresztą można połączyć bez problemu i wyjazdy i oglądanie filmów ;D. Nie widzę problemu, jednak póki co nigdzie się nie wybieram ;D.
Teoretycznie tak, praktycznie mało kogo wtedy ciągnie przed ekran :D
MaqdaIena: Chcę wrócić co blondu, ale nie wczesniej niż na zimę. Chociaż wiadomo zdanie zawsze mogę zmienić :).
A naturalnie w miarę wyglądałam również w blondzie, nigdy nie miałam całości ufarbowanej, ale robiłam ponoć już średnio modny balejaż, więc na pewno nie wyglądałam jakbym zalożyła perukę ;D.
Yhym. W blondzie było Ci dobrze i rzeczywiście nie wyglądałaś, jakbyś miała perukę :D
MaqdaIena: A, a apropo tureckiego żarcia, to mi sie tylko kojarzy z Mediolanem.
Gdzie pochlaliśmy jednej nocy, na nastepny dzien dośc późno poszliśmy na miasto na obiad, oczywiście nikt nie pomyslał, że trwa sjesta i wszyscy mają nas w dupie, tylko turecki kebab był otwarty, więc wygłodniali zamówiliśmy po jednym. W życiu czegoś takiego nie jadłam, frytki w środku bułki wymieszane z wątpliwej jakości mięsem. Dobrze, że nikt się nie rozchorował ;D.
No właśnie w 'jufce' było też coś podejrzanego. Wolę tego już nie wspominać :D
Nie można już zrobić linków w podpisach?
Magda- specjalnie dla Ciebie znalazłam siebie w trakcie spożywania- to jest właśnie jufka. Tradycyjnie popija się ją jogurtem naturalnym, strasznie rozwodnionym- który był równie paskudny 

Nie brzmi źle, ale skoro nie polecasz to się będę wystrzegać ;D.
Konto usunięte: I oczywiście nie czujesz, że oglądanie ich, jak i palenie papierosów zabiera Ci kawał Twojego, cennego życia :D
Potraktuj moją wypowiedź z przymróżeniem oka, żartuję sobie co nieco ;-
No weź. Jedno drugie uzupełnia. Palenie dla smaku ( tak dziwne, dla osób które nie palą), film dla oczu i uszu. Muszę jeszcze tylko znaleźć coś dla dotyku i jest komplet
.Szpoko, szpoko;D.
Konto usunięte: Yhym. W blondzie było Ci dobrze i rzeczywiście nie wyglądałaś, jakbyś miała perukę :
Bo miałam strasznego fioła by blond nie był żółty, dlatego stosowałam jakieś szampony niebieskie, by kłaki były platynowe, ale nie srebrne jak u starego człowieka, mi się podobał mój kolor. Ale żeby go znów mieć, to trzeba mieć włosy, a zaczęłam cierpieć na ich przesuszenie i coraz szybsze ich wypadanie, więc daję odpocząć ;D. I jeszcze nikt mi nie powiedział, że lepiej mi w naturalnych
:rotfl:.Konto usunięte: No właśnie w 'jufce' było też coś podejrzanego. Wolę tego już nie wspominać :D
Nie można już zrobić linków w podpisach
Ważne, że ona o sobie nie przypominała potem
.Podlinkowania już się nie da, chyba. Moje zniknęło niestety jakiś czas temu.
Konto usunięte: Magda- specjalnie dla Ciebie znalazłam siebie w trakcie spożywania- to jest właśnie jufka. Tradycyjnie popija się ją jogurtem naturalnym, strasznie rozwodnionym- który był równie paskudn
Mój wzrok jednak zatrzymał się na dłużej przy dziele pejntowym
.Na tak małym zdjęciu nie wygląda źle ta tortilla, a Ty nie wyglądasz na zasmuconą że ją spożywasz ;D.