lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 520 z 822
zagram 1 partię, ktoś chętny?
Vegas
Vegas
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

@MaqdaIena:
Kiedy kolejny odcinek AHS?
:D
Dobrnęłam do tego momentu gdzie muszę czekać cały tydzień a tam się tyle dzieje :D
Nie sądziłam, że się wciągnę tak w taki serial. Chyba też będę musiała zacząć oglądać 10 innych, żeby zapełnić sobie czas oczekiwania. :D
Kiedy kolejny odcinek AHS?
:D Dobrnęłam do tego momentu gdzie muszę czekać cały tydzień a tam się tyle dzieje :D
Nie sądziłam, że się wciągnę tak w taki serial. Chyba też będę musiała zacząć oglądać 10 innych, żeby zapełnić sobie czas oczekiwania. :D
Dziś zmieniłem taktykę i z Mentalisty przeszłem na AHS i póki co po 3 odcinkach serial nie robi dla mnie wrażenia
chyba, że się rozkręca powoli :) ani razu się nie przestraszyłem 
chyba, że się rozkręca powoli :) ani razu się nie przestraszyłem 
"I dream I'm floating on the surface of my own life, watching it unfold."
Rafał dostanie wjeb i doskonale o tym wie !
Earth: Kiedy kolejny odcinek AHS? :D
Dobrnęłam do tego momentu gdzie muszę czekać cały tydzień a tam się tyle dzieje :D
Kurdę nie wiem, chyba w czwartki jest dostępny, albo w środy :).
Ja też nie sądziłam, że jeszcze komuś się może aż tak spodobać, ale fajnie fajnie.
Tak teraz sobie myślę, że chyba nie obejrzałam do końca ostatniego, bo nie pamiętam zakończenia
.Nutek Ty małpo ! Przez Ciebie obejrzalam wczoraj ostatnią część Gejpirów
. Nie no wilk świetny i tylko tyle, i ten end ah, aż się łza pchała na zewnątrz, ale wcisnęłam ją spowrotem
.
Wiertlo92: Dziś zmieniłem taktykę i z Mentalisty przeszłem na AHS i póki co po 3 odcinkach serial nie robi dla mnie wrażenia chyba, że się rozkręca powoli :) ani razu się nie przestraszyłem
Oglądaj dalej !
Mnie na początku też nie jarał mocno, dalej się rozkręca ;D.
No ale ja się bałam jednak
, trochę ;D.