lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 522 z 822
w sumie po zlaniu Gutka mogę jeszcze dziś z kim zagrać :D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

no dobra dam mu szansę rewanżu :>
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 

ofc not, nikt się tu nie doszukuje głębszego sensu :D chodzi o to, że nigdy się nie zagłębiałam w tego typera i w sumie nie wiem do końca "z czym to się je", więc nie wiem, czy warto się tak porywać dla idei, może inne dziewczyny bawiące się w to też nie mają jakiegoś większego pojęcia o piłce, ale przynajmniej wiedzą, na jakich zasadach się ta gra odbywa :D
przecież żartuję ;) wystarczy, że jestem królową poezji na hyde, reszta się nie liczy
poza tym nie widzę tu ękido, czyżbym przez przypadek przyczyniła się do jego EKHM "odejścia"?
pewnie czeka, aż odpuszczę :(
Konto usunięte: ofc not, nikt się tu nie doszukuje głębszego sensu :D chodzi o to, że nigdy się nie zagłębiałam w tego typera i w sumie nie wiem do końca "z czym to się je", więc nie wiem, czy warto się tak porywać dla idei, może inne dziewczyny bawiące się w to też nie mają jakiegoś większego pojęcia o piłce, ale przynajmniej wiedzą, na jakich zasadach się ta gra odbywa :D
masz mecz Legia - Lech
i masz podac wynik :)
Konto usunięte: poza tym nie widzę tu ękido, czyżbym przez przypadek przyczyniła się do jego EKHM "odejścia"
to nie odchodź

...Ignorance is bliss...
NuTiiiiii: Domyślam się, że chodzi Ci o część 5 w kinie. Mi została tylko 4 w domu i czwartek kino
Pewnie płakałaś jak bóbr :D
Nie wiem, która to część, ale ostatnia, która jest w kinie własnie, w necie znalazłam spoko wersję ;D.
Nie płakałam ;D. Ogólnie może ta ekranizacja by mi się podobała, gdyby większość aktorów byla inna, a nie taka mdła jak głowni bohaterowie.
Film na zapełnienie czasu, tyle ;D.