WueRZet
WueRZet
  11 липня 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  26 листопада 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Dolewałam w sobotę oleju do silnika, gdyż trochu mi ucieka spod uszelki pod glowicą . W niedzielę ruszyłam na miasto, i wracając stałam na światłach, na biegu auto dostało takich skoków obrotów, że czułam się jak w pralce, wrzucilam na luzi i było lepiej. Ogólnie modliłam się by tylko dojechać do domu i nie stanąć gdzieś na trasie. Dojechałam, wjechałam na podwórze, idę zamykać bramę i co znalazłam w trawie ? Korek od silnika , mój ? Nie mój ? No nic, otwieram maskę, a tam cały silnik i wszystko wkoło zarzygane olejem, korka oczywiście brak, zapomniałam go przykręcić w sobotę, i kuźwa został pod maskę, dobrze że go zgubiłam u siebie na ogrodzie, a nie na trasie . Falowanie obrotów było spowodowane pewnie brakiem kompresji czy tam czegoś, jesu, dobrze że mi się silnik nie zatarł

lol mi Cię :ninja:

ale to nic
ja podjeżdżam moim ropniakiem pod CPN a tam ( córka właściciela se dorabia ) i mi tankuje benzynę :lol:

dobrze ze się skapłem jak wlała tylko 3-4 litry

po awanturze - wlali mi do pełna ropy i oczywiście chciali żebym zapłącił za to :lol:
chyba ich pogięło
...Ignorance is bliss...
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  26 листопада 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a swoją pomyśleć sobie by teraz jakaś polska drużyna toczyła taki wyrównany pojedynek z Barceloną jak Lech te 24 lata temu

Dogrywka + karne a teraz mieliby siły na 45min i by zostali zabiegani.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  26 листопада 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a swoją pomyśleć sobie by teraz jakaś polska drużyna toczyła taki wyrównany pojedynek z Barceloną jak Lech te 24 lata temu

Nie wiedziałam, ale jutub podpowiedział :ziober2:.
Miałam wtedy 5 lat dopiero !:D
:ziober2:
MaqdaIena
MaqdaIena
  26 листопада 2012
Gooooooooooooooooooooooool! :rock:.
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  26 листопада 2012
RexMundi
RexMundi: ja podjeżdżam moim ropniakiem pod CPN a tam ( córka właściciela se dorabia ) i mi tankuje benzynę

Myślałem, że już tylko są samoobsługowe stacje i tylko ktoś wychodzi do gazu.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
MaqdaIena
MaqdaIena
  26 листопада 2012
RexMundi
RexMundi: ja podjeżdżam moim ropniakiem pod CPN a tam ( córka właściciela se dorabia ) i mi tankuje benzynę

Po dźwięku silnika powinna wiedzieć, że dieslem podjeżdzasz :ziober2:.

RexMundi
RexMundi: po awanturze - wlali mi do pełna ropy i oczywiście chciali żebym zapłącił za to chyba ich pogięło

Jak coś sie będzie z autem działo możesz ją wkręcić, że to jej wina, i musi zapłacić Ci za naprawę :ninja:.
MaqdaIena
MaqdaIena
  26 листопада 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Myślałem, że już tylko są samoobsługowe stacje i tylko ktoś wychodzi do gazu.

Ja lubię jeżdzić na Orlen blisko mnie, tam zawsze mili panowie jak podjeżdzam to wychodzą z ukrycia i tankują mi auto :ziober2:.
RexMundi
RexMundi
  26 листопада 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Myślałem, że już tylko są samoobsługowe stacje i tylko ktoś wychodzi do gazu.

u nas na wsi jest taka prywatna
MaqdaIena
MaqdaIena: Jak coś sie będzie z autem działo możesz ją wkręcić, że to jej wina, i musi zapłacić Ci za naprawę

spoko spoko :d
zreszta same tłuki dookoła
niedawno mi założyli rozrusznik od tege modelu ale ze do benzyny - a to chyba też źle

i głupia mama pojechała z tym - i musiała zapałcić za wymiane :zonk:
...Ignorance is bliss...
Precel0s
Precel0s
  26 листопада 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: choć ostatnio jak Akatasz tu był to miał ostre spięcie z Enkido i kto wie może się zraził do forum

Sam się wysadził to został usadzony, ot co
Konto usunięte
Konto usunięte: w końcu jak on pisywał na forum regularnie to nie było na forum kogoś takiego jak Enkido ;)

Byłem, byłem :)
Konto usunięte
Konto usunięte: Rex niby ignorujesz tego Enkido a w co drugim poście o nim wspominasz :P

Główny prowokator sportu :ssh:
Konto usunięte
Konto usunięte: byłabyś wtedy naszą zbawczynią

Zamieniłby stryjek siekierkę na kijek

Niektórzy pracują, a niektórzy siedzą w domu, bo po LO do McDonalda, KFC czy Biedronki pracować nie pójdą ;)
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  26 листопада 2012
Gutek
Gutek: Leon beke kręcił, a tu obraza taka ;D

Hahahahaha :rotfl:
Gutek909
Gutek909
  26 листопада 2012
mam już nowe zęby :rotfl:
RexMundi
RexMundi
  26 листопада 2012
...Ignorance is bliss...
Gutek909
Gutek909
  26 листопада 2012
debil :rotfl:
RexMundi
RexMundi
  26 листопада 2012
...Ignorance is bliss...
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  26 листопада 2012
I po zebraniu w szkole :wku.:cenzura:.:
Wezwanie na dywanik razem z czwórką innych rodziców :wku.:cenzura:.:
Jedyny plus to słowa od wychowawczyni Laury cyt "Nie wiem jak pani to robi ale wyglada pani na 18-stkę" ...jednak używki działają cuda .
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.