lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 524 z 822
MaqdaIena: Dolewałam w sobotę oleju do silnika, gdyż trochu mi ucieka spod uszelki pod glowicą .
W niedzielę ruszyłam na miasto, i wracając stałam na światłach, na biegu auto dostało takich skoków obrotów, że czułam się jak w pralce, wrzucilam na luzi i było lepiej. Ogólnie modliłam się by tylko dojechać do domu i nie stanąć gdzieś na trasie.
Dojechałam, wjechałam na podwórze, idę zamykać bramę i co znalazłam w trawie ? Korek od silnika , mój ? Nie mój ? No nic, otwieram maskę, a tam cały silnik i wszystko wkoło zarzygane olejem, korka oczywiście brak, zapomniałam go przykręcić w sobotę, i kuźwa został pod maskę, dobrze że go zgubiłam u siebie na ogrodzie, a nie na trasie .
Falowanie obrotów było spowodowane pewnie brakiem kompresji czy tam czegoś, jesu, dobrze że mi się silnik nie zatarł
lol mi Cię

ale to nic
ja podjeżdżam moim ropniakiem pod CPN a tam ( córka właściciela se dorabia ) i mi tankuje benzynę
dobrze ze się skapłem jak wlała tylko 3-4 litry
po awanturze - wlali mi do pełna ropy i oczywiście chciali żebym zapłącił za to
chyba ich pogięło
...Ignorance is bliss...
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 

RexMundi: ja podjeżdżam moim ropniakiem pod CPN a tam ( córka właściciela se dorabia ) i mi tankuje benzynę
Po dźwięku silnika powinna wiedzieć, że dieslem podjeżdzasz
.RexMundi: po awanturze - wlali mi do pełna ropy i oczywiście chciali żebym zapłącił za to
chyba ich pogięło
Jak coś sie będzie z autem działo możesz ją wkręcić, że to jej wina, i musi zapłacić Ci za naprawę
.
u nas na wsi jest taka prywatna
MaqdaIena: Jak coś sie będzie z autem działo możesz ją wkręcić, że to jej wina, i musi zapłacić Ci za naprawę
spoko spoko :d
zreszta same tłuki dookoła
niedawno mi założyli rozrusznik od tege modelu ale ze do benzyny - a to chyba też źle
i głupia mama pojechała z tym - i musiała zapałcić za wymiane

...Ignorance is bliss...
Konto usunięte: choć ostatnio jak Akatasz tu był to miał ostre spięcie z Enkido i kto wie może się zraził do forum
Sam się wysadził to został usadzony, ot co
Konto usunięte: w końcu jak on pisywał na forum regularnie to nie było na forum kogoś takiego jak Enkido ;)
Byłem, byłem :)
Główny prowokator sportu

Zamieniłby stryjek siekierkę na kijek
Niektórzy pracują, a niektórzy siedzą w domu, bo po LO do McDonalda, KFC czy Biedronki pracować nie pójdą ;)

.

.: