WueRZet
WueRZet
  11 lipca 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
Earth
Earth
  26 listopada 2012
Wiertlo92
Wiertlo92: Dziś zmieniłem taktykę i z Mentalisty przeszłem na AHS i póki co po 3 odcinkach serial nie robi dla mnie wrażenia chyba, że się rozkręca powoli :) ani razu się nie przestraszyłem

Widać kwestia gustu. Mnie druga seria też wcale nie straszy, ale nie po to to oglądam, tylko z ciekawości ;> Nie sugerowałabym się tytułem. ;)
Poza tym, czy młoda Mojra nie robi na Tobie wrażenia?! :ziober2:
Earth
Earth
  26 listopada 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Kurdę nie wiem, chyba w czwartki jest dostępny, albo w środy :). Ja też nie sądziłam, że jeszcze komuś się może aż tak spodobać, ale fajnie fajnie. Tak teraz sobie myślę, że chyba nie obejrzałam do końca ostatniego, bo nie pamiętam zakończenia .

Okej, to już niedługo.
No, z Julką rozmawiałam i jej chyba też podszedł, także widać może. :D
Hm, to nie będę zdradzać bo może faktycznie nie oglądałaś i zepsuje :)
marta0859
marta0859
  26 listopada 2012
RexMundi
RexMundi: pojedynek Marta - Sami wiecie kto

nie wiem dokładnie o co chodzi, ale brzmi interesująco, jestem za
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  26 listopada 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nie wiem dokładnie o co chodzi, ale brzmi interesująco, jestem za

temat all star weekend
...Ignorance is bliss...
Gutek909
Gutek909
  26 listopada 2012
Wiertlo92
Wiertlo92: Dziś zmieniłem taktykę i z Mentalisty przeszłem na AHS

obejrzyj w końcu Blue Mountain State ;D
marta0859
marta0859
  26 listopada 2012
RexMundi
RexMundi: temat all star weekend

No właśnie czytam, ale nie jestem przekonana jak na razie do wzięcia udziału w tym przedsięwzięciu. Dopiero tu zaczęłam postować, a już miałabym zrzucać z tronu enkido? Powoli. Najpierw musiałabym się w tym obeznać, jako że rzucać z motyką na słońce się nie będę, bo to faktycznie bez sensu, taka sztuka dla sztuki, nawet, jeżeli to nie sprawa życia i śmierci. :D Jak się już jakieś dziewczęta zapiszą to pomyślę nad tym.
Wiertlo92
Reputacja: 10 | BluzgometrTM: 0
Wiertlo92
  26 listopada 2012
Earth
Earth: Widać kwestia gustu. Mnie druga seria też wcale nie straszy, ale nie po to to oglądam, tylko z ciekawości ;> Nie sugerowałabym się tytułem. ;)

Ogólnie jedynie dom ma ten swój mroczny klimat szczególnie piwnica :ziober2:
Na razie wieje nudą ale obejrzę do końca serii i się wypowiem ;)

Earth
Earth: Poza tym, czy młoda Mojra nie robi na Tobie wrażenia?!

lepsza ta stara Mojra :lol:
nie zaprzeczam jest bardzo kusząca :ziober2: chciałbym mieć takie widzenia u Bena :lol:
"I dream I'm floating on the surface of my own life, watching it unfold."
Earth
Earth
  26 listopada 2012
Wiertlo92
Wiertlo92: Ogólnie jedynie dom ma ten swój mroczny klimat szczególnie piwnica Na razie wieje nudą ale obejrzę do końca serii i się wypowiem ;)

No dokładnie. :) Na razie niech mobilizuje Cię Mojra, tak jak mnie ona (nawet jako kobieta uważam, że była "hot" ;D) i Tate :D
kzyhu
kzyhu
  26 listopada 2012
RexMundi
RexMundi: czyli rewanż

i znów przegracie d83ddc4d

NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  26 listopada 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Nutek Ty małpo ! Przez Ciebie obejrzalam wczoraj ostatnią część Gejpirów . Nie no wilk świetny i tylko tyle, i ten end ah, aż się łza pchała na zewnątrz, ale wcisnęłam ją spowrotem .

Domyślam się, że chodzi Ci o część 5 w kinie. Mi została tylko 4 w domu i czwartek kino 261d
Pewnie płakałaś jak bóbr :D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  26 listopada 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: znów przegracie

nic dwa razy się nie zdarza :nutki:
Konto usunięte
Konto usunięte: No właśnie czytam, ale nie jestem przekonana jak na razie do wzięcia udziału w tym przedsięwzięciu. Dopiero tu zaczęłam postować, a już miałabym zrzucać z tronu enkido? Powoli. Najpierw musiałabym się w tym obeznać, jako że rzucać z motyką na słońce się nie będę, bo to faktycznie bez sensu, taka sztuka dla sztuki, nawet, jeżeli to nie sprawa życia i śmierci. :D Jak się już jakieś dziewczęta zapiszą to pomyślę nad tym.

nie wyszukujmy tu głebszego sensu
czysty pojedynek

najpierw Sam wiesz kto musi miec tu tron byś go miała z czego zwalać
...Ignorance is bliss...
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  26 listopada 2012
co to za pojedynek marta vs Enkido? na gołe klaty?
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Gutek909
Gutek909
  26 listopada 2012
RexMundi
RexMundi: najpierw Sam wiesz kto musi miec tu tron byś go miała z czego zwalać

czego nigdy nie było i nie będzie 261d
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  26 listopada 2012
kuva ale mi pięknie dentysta wyrwała ósemkę i to bezboleśnie, nie taki diabeł straszny 261d
kzyhu
kzyhu
  26 listopada 2012
Rex niby ignorujesz tego Enkido a w co drugim poście o nim wspominasz :P 261d

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.