lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 521 z 822
Wiertlo92: Dziś zmieniłem taktykę i z Mentalisty przeszłem na AHS i póki co po 3 odcinkach serial nie robi dla mnie wrażenia chyba, że się rozkręca powoli :) ani razu się nie przestraszyłem
Widać kwestia gustu. Mnie druga seria też wcale nie straszy, ale nie po to to oglądam, tylko z ciekawości ;> Nie sugerowałabym się tytułem. ;)
Poza tym, czy młoda Mojra nie robi na Tobie wrażenia?!

MaqdaIena: Kurdę nie wiem, chyba w czwartki jest dostępny, albo w środy :).
Ja też nie sądziłam, że jeszcze komuś się może aż tak spodobać, ale fajnie fajnie.
Tak teraz sobie myślę, że chyba nie obejrzałam do końca ostatniego, bo nie pamiętam zakończenia .
Okej, to już niedługo.
No, z Julką rozmawiałam i jej chyba też podszedł, także widać może. :D
Hm, to nie będę zdradzać bo może faktycznie nie oglądałaś i zepsuje :)
No właśnie czytam, ale nie jestem przekonana jak na razie do wzięcia udziału w tym przedsięwzięciu. Dopiero tu zaczęłam postować, a już miałabym zrzucać z tronu enkido? Powoli. Najpierw musiałabym się w tym obeznać, jako że rzucać z motyką na słońce się nie będę, bo to faktycznie bez sensu, taka sztuka dla sztuki, nawet, jeżeli to nie sprawa życia i śmierci. :D Jak się już jakieś dziewczęta zapiszą to pomyślę nad tym.
Earth: Widać kwestia gustu. Mnie druga seria też wcale nie straszy, ale nie po to to oglądam, tylko z ciekawości ;> Nie sugerowałabym się tytułem. ;)
Ogólnie jedynie dom ma ten swój mroczny klimat szczególnie piwnica

Na razie wieje nudą ale obejrzę do końca serii i się wypowiem ;)
lepsza ta stara Mojra

nie zaprzeczam jest bardzo kusząca
chciałbym mieć takie widzenia u Bena 
"I dream I'm floating on the surface of my own life, watching it unfold."
MaqdaIena: Nutek Ty małpo ! Przez Ciebie obejrzalam wczoraj ostatnią część Gejpirów .
Nie no wilk świetny i tylko tyle, i ten end ah, aż się łza pchała na zewnątrz, ale wcisnęłam ją spowrotem .
Domyślam się, że chodzi Ci o część 5 w kinie. Mi została tylko 4 w domu i czwartek kino

Pewnie płakałaś jak bóbr :D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

nic dwa razy się nie zdarza
Konto usunięte: No właśnie czytam, ale nie jestem przekonana jak na razie do wzięcia udziału w tym przedsięwzięciu. Dopiero tu zaczęłam postować, a już miałabym zrzucać z tronu enkido? Powoli. Najpierw musiałabym się w tym obeznać, jako że rzucać z motyką na słońce się nie będę, bo to faktycznie bez sensu, taka sztuka dla sztuki, nawet, jeżeli to nie sprawa życia i śmierci. :D Jak się już jakieś dziewczęta zapiszą to pomyślę nad tym.
nie wyszukujmy tu głebszego sensu
czysty pojedynek
najpierw Sam wiesz kto musi miec tu tron byś go miała z czego zwalać
...Ignorance is bliss...
co to za pojedynek marta vs Enkido? na gołe klaty?
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało