WueRZet
WueRZet
  11 липня 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  26 листопада 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Ale o motoryzacji i mechanice mam większe pojęcia niż Ty, jestem pewna

nie interesuje sie tym - przyznaje :)
...Ignorance is bliss...
marta0859
marta0859
  26 листопада 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: byłabyś wtedy naszą zbawczynią

:rotfl: więc jednak na coś się przydałam tu 261d

MaqdaIena
MaqdaIena: Mają, tzn. ja mam .

No dobra, może Ty, ale wszystkie chyba nie (?) no chyba, że tak, wtedy inna sprawa, no ale ja przyznaję bez bicia, że (jakby to ująć) - piłka nożna to nie poezja dla mnie i średnio się orientuję w temacie d83dde14
RexMundi
RexMundi: masz mecz Legia - Lech i masz podac wynik :)

Rozumiem. Będę strzelać najwyżej :rotfl:

RexMundi
RexMundi: to nie odchodź

nie odchodzę!

Konto usunięte
Konto usunięte: miał być dziś jakiś debiutancki temat

Będzie, ale wieczorem, bo muszę nad nim pomyśleć żeby w miarę sensowny był no i teraz czasu nie mam, więc koło 21 myślę że powinien być!
kzyhu
kzyhu
  26 листопада 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Jak na babę moja wiedza jest całkiem spora !

w którym roku Lech grał z Barceloną w Pucharze Zdobywców Pucharów i jakimi wynikami zakończyły się te mecze ? :ziober2:
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  26 листопада 2012
To nie czary 261d
Nuti pyka Rexa w snooka :ziober2:
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Gutek909
Gutek909
  26 листопада 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: więc jednak na coś się przydałam tu

niestety myślę, że na razie to i tak nic nie da :and:
ostatnio on wieczorami tylko pisze, pewnie pracuje.
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Nuti pyka Rexa w snooka

a, że ze mną rewanż przegrałeś z kretesem to już nie napiszesz ;D
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  26 листопада 2012
RexMundi
RexMundi: nie interesuje sie tym - przyznaje :)

A ja bardzo, a jednak kilka dni temu dowaliłam niezłego fejla.

Aż się Wam 'pochwalę', mimo iż nie ma czym :rotfl:.

Dolewałam w sobotę oleju do silnika, gdyż trochu mi ucieka spod uszelki pod glowicą :ninja:.
W niedzielę ruszyłam na miasto, i wracając stałam na światłach, na biegu auto dostało takich skoków obrotów, że czułam się jak w pralce, wrzucilam na luzi i było lepiej. Ogólnie modliłam się by tylko dojechać do domu i nie stanąć gdzieś na trasie.
Dojechałam, wjechałam na podwórze, idę zamykać bramę i co znalazłam w trawie ? Korek od silnika :wtf:, mój ? Nie mój ? No nic, otwieram maskę, a tam cały silnik i wszystko wkoło zarzygane olejem, korka oczywiście brak, zapomniałam go przykręcić w sobotę, i kuźwa został pod maskę, dobrze że go zgubiłam u siebie na ogrodzie, a nie na trasie :rotfl:.
Falowanie obrotów było spowodowane pewnie brakiem kompresji czy tam czegoś, jesu, dobrze że mi się silnik nie zatarł :mrgreen:.
:ziober2:
Gutek909
Gutek909
  26 листопада 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: w którym roku Lech grał z Barceloną w Pucharze Zdobywców Pucharów i jakimi wynikami zakończyły się te mecze ?

ja wiem ;D
kzyhu
kzyhu
  26 листопада 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Będzie, ale wieczorem, bo muszę nad nim pomyśleć żeby w miarę sensowny był no i teraz czasu nie mam, więc koło 21 myślę że powinien być!

d83ddc4d

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Nuti pyka Rexa w snooka

bo Ty dobrze grasz tylko pierdzielisz , że słaby jestes 261d
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  26 листопада 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a, że ze mną rewanż przegrałeś z kretesem to już nie napiszesz ;D

Bo to była 2 partia a ja liczę tylko 1 :D
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  26 листопада 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: bo Ty dobrze grasz tylko pierdzielisz , że słaby jestes

Dobry jestem jak gramy do jednego :D
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  26 листопада 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No dobra, może Ty, ale wszystkie chyba nie (?) no chyba, że tak, wtedy inna sprawa, no ale ja przyznaję bez bicia, że (jakby to ująć) - piłka nożna to nie poezja dla mnie i średnio się orientuję w temacie

No Patrycja i Anna raczej kibicami nie są, chociaż Ania ostatnio kibicowała Legii, więc ma minusa. O, KinderBłeno kibicuje Wiśle.

Konto usunięte
Konto usunięte: w którym roku Lech grał z Barceloną w Pucharze Zdobywców Pucharów i jakimi wynikami zakończyły się te mecze ?

Czy za właściwą odpowiedź jest przewidziana nagroda ?:ziober2:.
[color=white]W żadnym roku.
:ziober2:
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  26 листопада 2012
beka z Nutka
nie skapnął się że Gutek i Ja oddajemy zwycuięstwa by ten zapisał sie do zawodów
...Ignorance is bliss...
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  26 листопада 2012
RexMundi
RexMundi: beka z Nutka nie skapnął się że Gutek i Ja oddajemy zwycuięstwa by ten zapisał sie do zawodów

marne prowo :D
tak się tłumaczcie
Gutek909
Gutek909
  26 листопада 2012
RexMundi
RexMundi: nie skapnął się że Gutek i Ja oddajemy zwycuięstwa by ten zapisał sie do zawodów

to miała być tajemnica :ninja:

idę do dentysty :ninja:
kzyhu
kzyhu
  26 листопада 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Czy za właściwą odpowiedź jest przewidziana nagroda ?

:nie: :ziober2:

a swoją pomyśleć sobie by teraz jakaś polska drużyna toczyła taki wyrównany pojedynek z Barceloną jak Lech te 24 lata temu
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.