lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 523 z 822
więc jednak na coś się przydałam tu 
No dobra, może Ty, ale wszystkie chyba nie (?) no chyba, że tak, wtedy inna sprawa, no ale ja przyznaję bez bicia, że (jakby to ująć) - piłka nożna to nie poezja dla mnie i średnio się orientuję w temacie
Rozumiem. Będę strzelać najwyżej

nie odchodzę!
Będzie, ale wieczorem, bo muszę nad nim pomyśleć żeby w miarę sensowny był no i teraz czasu nie mam, więc koło 21 myślę że powinien być!
To nie czary 
Nuti pyka Rexa w snooka

Nuti pyka Rexa w snooka

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

A ja bardzo, a jednak kilka dni temu dowaliłam niezłego fejla.
Aż się Wam 'pochwalę', mimo iż nie ma czym
.Dolewałam w sobotę oleju do silnika, gdyż trochu mi ucieka spod uszelki pod glowicą
.W niedzielę ruszyłam na miasto, i wracając stałam na światłach, na biegu auto dostało takich skoków obrotów, że czułam się jak w pralce, wrzucilam na luzi i było lepiej. Ogólnie modliłam się by tylko dojechać do domu i nie stanąć gdzieś na trasie.
Dojechałam, wjechałam na podwórze, idę zamykać bramę i co znalazłam w trawie ? Korek od silnika
, mój ? Nie mój ? No nic, otwieram maskę, a tam cały silnik i wszystko wkoło zarzygane olejem, korka oczywiście brak, zapomniałam go przykręcić w sobotę, i kuźwa został pod maskę, dobrze że go zgubiłam u siebie na ogrodzie, a nie na trasie
.Falowanie obrotów było spowodowane pewnie brakiem kompresji czy tam czegoś, jesu, dobrze że mi się silnik nie zatarł
.
Konto usunięte: No dobra, może Ty, ale wszystkie chyba nie (?) no chyba, że tak, wtedy inna sprawa, no ale ja przyznaję bez bicia, że (jakby to ująć) - piłka nożna to nie poezja dla mnie i średnio się orientuję w temacie
No Patrycja i Anna raczej kibicami nie są, chociaż Ania ostatnio kibicowała Legii, więc ma minusa. O, KinderBłeno kibicuje Wiśle.
Konto usunięte: w którym roku Lech grał z Barceloną w Pucharze Zdobywców Pucharów i jakimi wynikami zakończyły się te mecze ?
Czy za właściwą odpowiedź jest przewidziana nagroda ?
.[color=white]W żadnym roku.

beka z Nutka
nie skapnął się że Gutek i Ja oddajemy zwycuięstwa by ten zapisał sie do zawodów
nie skapnął się że Gutek i Ja oddajemy zwycuięstwa by ten zapisał sie do zawodów
...Ignorance is bliss...
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało