lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 516 z 822
Konto usunięte: Jechanie po rodzicach wystarczy? Wstawianie prywatnych zdjęć tutaj i naśmiewanie się wystarczy? Bo jak nie to nie wiem jakimi kategoriami w życiu się kierujesz.
ale chyba jakas przyczyna tego była bo nie wierze , że ta wszedłes na forum i była jazda po Tobie a zreszta napisałem, że nie interesują mnie szczegóły
Och, z enkido to długa historia... Miał na pieńku z większością osób z hyde, więc lepiej nie pisać, po czyjej stronie leżała wina.
W sumie nie powiem komu powinieneś podziękować.
o matko
oczyma wyobraźni czuję na sobie wzrok obcych forumowiczów i słyszę szepty: "to ta od wanny" 
Taa, jechanie po rodzicach. Jakoś sobie nie przypominam.
Prywatne zdjęcia? Znalazłam je na TWOIM n-k, więc dla mnie takie zdjęcia nie są prywatne, skoro są do wglądu dla wszystkich :)
Podbijam.
Konto usunięte: I naprawdę serdecznie dziękuję osobie która jej powiedziała, że tu jestem Myślałem, że się od niej uwolniłem, ale jak widać ktoś uznał za dobry pomysł ją tu ściągnąć
W sumie nie powiem komu powinieneś podziękować.o matko
oczyma wyobraźni czuję na sobie wzrok obcych forumowiczów i słyszę szepty: "to ta od wanny" 
Konto usunięte: Jechanie po rodzicach wystarczy? Wstawianie prywatnych zdjęć tutaj i naśmiewanie się wystarczy? Bo jak nie to nie wiem jakimi kategoriami w życiu się kierujesz.
Taa, jechanie po rodzicach. Jakoś sobie nie przypominam.
Prywatne zdjęcia? Znalazłam je na TWOIM n-k, więc dla mnie takie zdjęcia nie są prywatne, skoro są do wglądu dla wszystkich :)Podbijam.
Skoki narciarskie!
no cóż mogę zrobić..
jestem za! właśnie wczoraj wpadłam na pomysł, żeby wziąć udział w kolejnej edycji, chociaż jeden z forumowiczów twierdzi, że tylko się ośmieszę :( ale nie czuję się gorsza od was i chętnie spróbuję

Ale musi być bieda na Hajdzie 
Z rok tam nie pisałem, czas wrócić i walnąć temacikiem i rozpłodzie much owocówek i pytaniem co piliście do śniadania

Z rok tam nie pisałem, czas wrócić i walnąć temacikiem i rozpłodzie much owocówek i pytaniem co piliście do śniadania

Konto usunięte: Jestem chyba kontrowersyjną postacią na hyde, przynajmniej ludzie próbują mnie taką zrobić, więc tu nie mogę być gorsza!
E tam, poza Enkido chyba wszyscy Cię przyjmują dość ciepło. :D
Miłego ;3
Konto usunięte: Z rok tam nie pisałem, czas wrócić i walnąć temacikiem i rozpłodzie much owocówek i pytaniem co piliście do śniadania
I tak już nie będziesz tym samym romantycznym Michałem. :D Że też jeszcze to pamiętam, hoho. :D