lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 515 z 822
1 pkt przed Rexem.
Konto usunięte: nie , po prostu nie mam zwyczaju dyskutować z kimś kto nie ma szacunku do kobiet , koniec tematu
Weź przestań, pogrążasz się. Jak widać jej nie znasz. To co ja tu robiłem ostatnio nijak się ma do jej wybryków ;)
już tylko jeszcze jedno :)
Konto usunięte: Jak widać jej nie znasz. To co ja tu robiłem ostatnio nijak się ma do jej wybryków ;)
kosza Ci dała czy co , że tak jej nie lubisz ?? innego wytłumaczenia nie mam , zreszta tak jak napisałem wczesniej guzik mnie interesuja Wasze prywatne zatargi , to jest publiczne forum i może pisać każdy kto chce a jak coś Ci sie nie widzi to załóż swe forum i tam sobie zapraszaj kogo Ci się tylko żywnie podoba
Konto usunięte: kosza Ci dała czy co , że tak jej nie lubisz ?? innego wytłumaczenia nie mam , zreszta tak jak napisałem wczesniej guzik mnie interesuja Wasze prywatne zatargi , to jest publiczne forum i może pisać każdy kto chce a jak coś Ci sie nie widzi to załóż swe forum i tam sobie zapraszaj kogo Ci się tylko żywnie podoba
Jechanie po rodzicach wystarczy? Wstawianie prywatnych zdjęć tutaj i naśmiewanie się wystarczy? Bo jak nie to nie wiem jakimi kategoriami w życiu się kierujesz.
I naprawdę serdecznie dziękuję osobie która jej powiedziała, że tu jestem
Myślałem, że się od niej uwolniłem, ale jak widać ktoś uznał za dobry pomysł ją tu ściągnąć 
Myślałem, że się od niej uwolniłem, ale jak widać ktoś uznał za dobry pomysł ją tu ściągnąć 

.