lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 512 z 822
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
ok, będę miała to na uwadze wchodząc tu.
jutro wpadnę założyć tu mój pierwszy temat, mam nadzieję, że jako dziewczyna nie będę deprecjonowana tu, nie tylko ze względu na płeć, ale też ze względu na oziębłe kontakty z enkido (zaszłości z czasów kiedy udzielał się na hyde). :D Zapewniam, że znam się na sporcie i mam nadzieję, że przyjmiecie mnie z otwartymi rękami jako nową członkinię forum.
Do jutra! :)
Konto usunięte: jutro wpadnę założyć tu mój pierwszy temat, mam nadzieję, że jako dziewczyna nie będę deprecjonowana tu
bez przesady, pisują tu dziewczyny ;)
tu akurat większość takie z nim ma ;)
Konto usunięte: Zapewniam, że znam się na sporcie i mam nadzieję, że przyjmiecie mnie z otwartymi rękami jako nową członkinię forum.
powodzenia! ;D
Konto usunięte: ok, będę miała to na uwadze wchodząc tu.
jutro wpadnę założyć tu mój pierwszy temat, mam nadzieję, że jako dziewczyna nie będę deprecjonowana tu, nie tylko ze względu na płeć, ale też ze względu na oziębłe kontakty z enkido (zaszłości z czasów kiedy udzielał się na hyde). :D Zapewniam, że znam się na sporcie i mam nadzieję, że przyjmiecie mnie z otwartymi rękami jako nową członkinię forum.
Do jutra! :)
Tylko nie przyprowadzaj za sobą tej rudej tutaj, ok ?!

ale słyszałam, że rzadko. mi to nie przeszkadza.
nie wątpię szczerze powiedziawszy :)
bez obaw, wątpię, by tu dotarła :D
a ten jak zwykle reaguje zbyt emocjonalnie. nikt mnie tu nie zapraszał, nie potrzebuję zaproszenia. p.s. bana dla tego użytkownika proszę, obraża mnie.
jeszcze raz dobranoc i do jutra ;)
Enkido po pierwsze to nie jest Twoje forum żeby rozporządzać kto może tu pisać a kto nie a po drugie ładny masz szacunek do kobiet 
widzę , że już ktos mnie uprzedził z banem

widzę , że już ktos mnie uprzedził z banem

ę tu zaprosił 
?